táákže kto si myslíte, že má viac úchyliek. muži? ááálebo ženy? a aké si myslíte, že sú najčastejšie a najviac charakteristické pre mužov a aké pre ženy. a píšte k téme ako inak :)
Muži vs ženy porovnanie
Jedulka, ved ja som nepisala, ze na mna nemyslí. :-) To je v podstate jedno a zároveň uplne mimo témy. A nema mi co najst, dokonca ani nebyvame spolu.
vlocka a ty si zena alebo chlap?
Ja nerozmýšľam nad tým, prečo to tak je...ale keď "pozorujem" správanie chlapov, snažím sa pochopiť, prečo im vyhovuje ich plytke spravanie, vsetky tie veci ktore robia, ich egoizmus a tak. Iba nad tým premýšľam, preto potom nasleduju aj pocity, emocie - veľmi silná úzkosť.
Mňa zaujímajú tie myšlienky čo písal aj bombardér a tiež emócie keď sa vcítiš do muža a jeho myslenia.
vlocka už som v podstate napisala prispevok nižšie, tam velmi neni co pisat, vzdy je to jednoduche, plytke, povrchne. A len o jednej, niekedy o dvoch veciach.
To mužské myslenie zaujíma aj mňa. Napíš nikto ťa tu neuhryzne neboj sa :)
A preco to chces vlastne vediet? Neni to nic pekne co sem napisem. A hadat sa nechcem. A ja sa snazim muzov pochopit len v tej jednej oblasti, s ktorou sa neviem zmierit, vzdy mam s toho potom zle pocity. A ked sa snazim pochopit z muzskeho pohladu aj nieco ine, vzdy to skonci len a len tam - pri sexe. No a obcas je to aj jedlo, ako tu uz bolo povedane.
cakal som trochu hlbsiu odpoved. ako si myslis, ze muz rozmysla, mozes napisat tie myslienky. aspon par prikladov.