táákže kto si myslíte, že má viac úchyliek. muži? ááálebo ženy? a aké si myslíte, že sú najčastejšie a najviac charakteristické pre mužov a aké pre ženy. a píšte k téme ako inak :)
Muži vs ženy porovnanie
no ved som povedala, pride mi zle.
jedula ako ste sa spoznali? "takze tak." ako to vyzera ked sa snazis chapat veci ocami muzov? :-)
na pokeci je plno blbcov, ja tuto temu chapem skor tak, ze ma byt o roznych fantaziach a prianiach medzi partnermi. slnovrat, kludne prispej aj tak zachvilu dostanes zasa ban a potom si das novy nick.....
Ked chcete úchylky, choďte na pokec, tam je uchylov až az.
ta sak tulenovi ta cestina nesla zle? ale prisiel som do temy aby som sa nieco nove dozvedel a nic zaujimave sa tu nepise. slnovrat, prispej k teme! :-)
Jedulka, klobúk dole :D je smiešne ako si Slováci namyslaju že ked rozumejú česky, že vedia aj česky rozprávať. Ale tebe ide slovenčina krásne :)
tunel... čeština ti šlape ako u nás každému šesťročnému vietnamcovi. A to ešte k tomu dokáže plynule rozprávať vietnamsky, čo je celkom náročný jazyk. :-) Skrátka si chytrý a to sa musí nechať hotový polyglot. Vypichnúť nejakého Krausa dokáže ktokoľvek. To moja slovenská polovička po trinástich rokoch v Čechách stále česky nerozpráva (len s cigáňmi a vietnamcami). :-)