táákže kto si myslíte, že má viac úchyliek. muži? ááálebo ženy? a aké si myslíte, že sú najčastejšie a najviac charakteristické pre mužov a aké pre ženy. a píšte k téme ako inak :)
Muži vs ženy porovnanie
Ja si Mateja predstavujem ako mladého chlapa, nemyslím si, že je gay.
A to mazanie, asi len má svoju pravdu.
Ako si teda vysvetľuješ, že téma www.zdravie.sk a téma www.zdravie.sk v ktorých sa najviac diskutovalo odsunul do nesúvisiacich so zdravím aby sa nelistovali v naposledy aktívnych? Pritom so zdravím tie témy súvisia! A prečo nepíše na pripomienky na admina? Asi preto, že tu sedí pod nickom tuleňa. Po tom čo tu v poslednej dobe Matej stvára kľudne uverím, že tu pôsobí aj pod nejakým iným nickom a robí tu neplechu aj keď nie hneď ako tuleň.
Najradšej si hrám pesničku: in the midnight hour she cried more more more.
Moje úchylky sú gitara, tvrdá muzika, silné city, silné puto, motorka, cigy, keď sa rozprávam s kamarátmi, keď ma baby chce viac.
Nick modrý námorník by bol krajší. Tuleň?????
Presne tak! Daj mu tuleňovi! :) Zaujímavé, že táto téma tu stále je. Napadlo ma už aj či náhodou pod tým nickom Tuleň neni Matej. Tie 2 témy o jedení a pečení koláčov dal preč aby tu zostala táto. No možno som paranoidná, ale myslím si, že to bude on. Prečo by tu inak táto téma stále bola?
Akože úchylky? Aké? Akože kto má viac odbočení od normálu? Tak to ťažko povedať.
Ja mám rád len to, keď posteľ horí, všetko je prekrvené a láska mi povie, baby chcem, aby si mi spravil baby.
Jedulka mne ešte žiadny chlap nepovedal, že som kurva, ale ak by hej, nuž...asi by prišiel v budúcnosti o prídavky na deti :)