Muži vs ženy porovnanie

ovsenavlocka

Takze tak. - A práve to dopodrobna je to, čo ma zaujíma. Aké máš zážitky? Ak to bude čokoľvek určite som počula už aj horšie :)

jedulka

Sejla to tady jednou velmi pěkně řekla,když v Anglii řekne chlap ženské že je kurva tak ona mu odpoví s klidem:a ani nevíš jak dobrá :-)

jedulka

seď tiše jako debilko a jen sleduj ten cvrkot:-)Oni si tě přestanou všímat a úplně na tebe zapomenou,že jsi tam a vykecaj na sebe všechno.In Vino Veritas

Takze tak.

vlocka, skor poviem svoj nazor na muzov z mojho pohladu ako zeny,
Nuz, nemam vsetky "zazitky" z muzmi najkrajsie, popravde. Preto som reagovala na tuto temu, lebo sa ma to akosi dotklo. Hm. Ked sa na nieco pozeram z muzovho pohladu, tak sa sama hanbim za to, ze som zena.
Preco? Lebo som len prostriedok na sex. A to nechcem, preto vravim, ze mi je s toho zle. A keby som to zacala rozpravat dopodrobna, bude zle aj vam, co nechcem, cize. Asi dobru noc, aj ked sa mi neda spat. :-)

jedulka

žiju se svým chlapem 19 let a máme se rádi.Jeden bez druhého neuděláme ránu.On nepotřebuje kamarády, vždyť všechno má ode mne.Můžeš ho i vyhazovat aby šel,trochu se rozptýlit,ale nepůjde nepotřebuje to.