táákže kto si myslíte, že má viac úchyliek. muži? ááálebo ženy? a aké si myslíte, že sú najčastejšie a najviac charakteristické pre mužov a aké pre ženy. a píšte k téme ako inak :)
Muži vs ženy porovnanie
už jsem taky unavená tak musíš jak z blbcem :-)Začnou co bylo ve světě (TV noviny),přejdou na spor,politiku a pak to nejhorší - singl život.Od takových jedinců,kteří umí být velmi přesvědčiví,protože víc jak "kamarády" u piva nemají,tak jim tlučou do hlavy ohledně ženských takové "klince",že je rovnou zabít na místě!
*Zaujíma nie Zaujímaja. Už som unavená a ani písať neviem :)
Takze tak. - Práve naopak. Zaujímaja ma tvoj subjektívny pohľad, lenže tie emócie a myšlienky som chcela viac rozvinuté. Asi ma nechápeš, ale to je v pohode, mňa nie každý chápe :)
Aké rady tam na pive dostávajú a o čom sa tam bavia?
pokusím se.Nikdy se chlapa neptejte jak něco cítí, na co myslí atd. atp.Oni neumějí mluvit o svých citech.Mají v nich takový bordel,že se v nich sami nevyznají.Když chcete aby vám řekl, lubim ta, tak si počkejte:-)Vždycky se ho ptejte na jeho práci, jak bylo, jak to řešil atd.Práce je pro většinu chlapů velmi důležitá,je lepší když ve vás najde vzorného posluchače,než když utíká za jinýma chlapy a na pivem politých stolech si zdvihají sebevědomí a to ani nemluvím, jaké rady tam dostávají.Když chce koukat na sport,koukejte se s nima.Nechte si všechno vysvětlovat(jéé,to oni můžou)a naučte se být jejich "parťáci".Chlapy to velmi cení a zvednete se v jejich očích velmi vysoko.Ale nezapomeňte na to, že jste ženy.Tam je stopka a ted chci něco já a chlap takhle vychovaný vám to rád dopřeje.
vločka to by nebolo na nič dobre.
na to potrebuješ niekoho kto sa na to pozera objektivne. A ja to teda určite nie som.
Takze tak. - chcela som aby si to vcítenie sa do muže a jeho myslenia opísala podrobnejšie a tiež rozvinula tie emócie. keď nevieš tak nevadí. Vie to niekto iný opísať?
:-)
tam sa ani ani velmi neda co precitat, medzi riadkami. Len hodnotim moj pohlad na muzov, ved ty si ho okomentovala podobne.