Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Čo to vlastne znamena. . . ?

Laara

pan_rumburak..a vies akych situacii som bola svedkom ja..chalanisko s nami na diskoteke a pise svojej frajerke na dobru noc, ze uz lezi v postielke a ide spat..neviem ci jej este MMSku neposielal, co sa fotil v predstihu doma ako dokaz..grc..podvadzaju aj muzi a zeny..rovnako!

Laara

MultiLevel..lenze ona vo svojom poslednom prispevku naznacila, ze je ta co podviedla..cize tie ultimata a zakazy chce davat niekto jej..za mna osobne, ruky prec od takehoto nastrbeneho vztahu..dovera je krehka vec, ak ta niekto sklame, ublizi ti..len tazko sa nadobuda spat, ak je to vobec mozne..to s tym rozbitym tanierom to vystihuje..aj ked ho zlepis, uz nikdy nebude ako predtym..daj sancu jemu aj sebe najst niekoho ineho a nabuduce nerob hluposti..ani opitost nie je ziadnym ospravedlnenim, ci polahcujucou skutocnostou

Bajaja525

nevera vo vztahu vzdy riadne nastrbi doveru a ta uz nikdy nebude taka ako predtym.
nie po nevere sa uz neda vybudovat prava dovera, a osobne by som uz po nevere neriesil dalsie zotrvanie vztahu.

pri kazdej prilezitosti hadky sa bude spominat.

MultiLevel

* dostat
chaa, dalsia oprava...zacnem tu prispievat skoro rano a tak to aj vyzera :D :D No snad si pochopila, co som chcela povedat

MultiLevel

rumburak, je jedno, kto podvadza viac a kto menej....o to tu absolutne nejde..
Sttella, zjavne si nepochopila. Nie, nemas absolutne ziadne pravo zakazovat nieco niekomu! A toboz nie cloveku, ktoreho zrejme/si zrejme milovala. Ja osobne nerozumiem, preco ste sa po nevere opat dali dokopy....nevera znamena, ze jeden z vas v tom vztahu zrejme nie je spokojny, nie? Alebo, ze nemiluje dostatocne na to, aby sa nedal zlakat.
Doveru MOZES, ale nemusis (neviem aky vyzrety si clovek), dostanes do vztahu naspat tak, ze mu nedas ziadne podmienky, prikazy, zakazy, ale budes opat plne doverovat, nebudes sa prehnane zaujimat o to, kde a s kym je...Tymto ukazes hlbku svojej dovery. Kadejakymi podmienkami a zakazmi len das najavo, ze neveris/nedoverujes a potrebujes sa nejak poistit...Uz chapes? Nebolo by lepsie sa nadobro rozist a dat obom sancu najst si vhodneho partnera?

pan_rumburak

Zeny podvadzaju podstatne viac ako muzi ked sme pritom. Rozdiel je v tom, ze muzi su prilis jednoduchi, naivni a malo vnimavi, ze na to zenam v 99% pripadov nepridu. Zeny su taktiez majsterkami v podvodoch, manipulacii a klamstvach. Uz viackrat som bol svedkom toho ako zena s muzom (ktory si naivne hlupak myslel, ze on je jej jediny) milucko telefonovala pricom len predchvilou sa olizovala s inym... A aby som ziadnu neurazil, nie vsetky zeny su take, len 99% z vas ste take spiny...

Sttella

Ja som sa pytala vseobecne na nazory. Ako ziskat spät doveru. . . A najma na tie zakazy.. . Ale vidim, ze sa to nejako zacina pliest. Tak teda chcem povedat ze ja som urobila blbost opita. ..

Sttella

Takze ten druhy-podvedeny clovek naozaj urcite nema nijake pravo ,hriesnikovi, zakazovat stretavat sa, ak mu dal teda sancu?? Neopravnuje ho ani to, ze bol teda podvedeny(ze je ako keby v práve, ze dal tu sancu, tak aj ten ,,hriesnik" nech sa/nieco obetuje) ??