Čo to vlastne znamena. . . ?

Laara

no po urcitych skusenostiach s pomahanym takehoto druhu sa do cudzich vztahov zasadne nemiesam, cize nepovedala..ono to moze vselijak vypalit..ale taketo veci sa aj tak dlho neutaja a skor ci neskor na to klamany pride a v konecnom dosledku je to este horsie..

ak by islo o blizku osobu, sestru, najlepsiu kamosku..tak samozrejme povedala, tam neni o com..

pan_rumburak

Ja osobne stihacku nemam, len som sa snazil vzit do danej situacie. Viem, ze nietori muzi vo vztahoch (a v manzelstvach ani nehovoriac) maju vobec problem si 1x do tyzdna vyrazit s kolegami z prace na pivo aby sa to nezaobislo bez blbych reci partnerky. Paradoxne partnerky tych muzov sa flakaju kade tade kedy chcu a ked sa nahodou muz ozve a nieco povie tak je to oznacovane ako: psychicky teror, psychicke tyranie a podobnymi debilnymi vyrazmi, za ktore vdacime feministkam, ktorym okrem ineho vdacime aj za to, ze kazdy druhy par sa rozvedie. Zijeme v chorej spolocnosti, kde sa uplne stratili role muzov a zien. Suhlasim, ze vacsina muzov su slabosi, zeny su viac muzatky ako zeny a cela tato spolocnost vdaka zakomplexovanym chuderam, ktore nikto nechce a volaju sa feministky smeruje do srac**k minimalne co sa vztahov a rodiny tyka...

A povedala si to jeho frajerke Laara?

Laara

rumburak, tak tento konkretne sa nema problem oblizovat s barskym po diskotekach, co robil na zachodoch to netusim a ani radsej nechcem vediet ;) okej, pre teba "male klamstva"..pre mna neprijatelne..to o com je taky vztah?..ze jeden klame, aby nemal doma rodeo? to naco zostavate so stihackami, ktorym sa bojite povedat, ze ste na diske alebo na pive? trosku slabosske a pokrytecke..nemyslis?

pan_rumburak

Laara a on sa na tej diskoteke s niekym bozkaval alebo si to tam s niekym rozdaval na zachodoch ci podobne? Nepisem tu o malych klamstvach ale o podj*****ni partnera...Samozrejme, ze ked ma chalan babu stihacku tak jej radsej povie, ze doma spi, lebo keby jej povedal, ze je na diskoteke tak by ho hned spovedala a mala by 3 hodinovy monolog, zrejme k nej neni uprimny v urcitych veciach, lebo nemoze. Ale ak tam nebodaj s neikym su*al tak je samozrejme aj on haj**l...

MultiLevel

ale inak Laara, suhlasim s tebou. Ani ja nie som tak silna, cize cez neveru by som sa tazko preniesla a tazko by sa to obnovovalo. Navyse, nevera je vzdy vzdy signalom toho, ze vztah je niekde nastrbeny. Nech sa nikto nevyhovara ma alkohol, ci zatmenie mesiaca, ci neviem ake bludy.....Alkohol je len prostriedok, ktory v cloveku otvara zabrany, nic ine. A tie zabrany padaju v momente, ked vztah nie je dobry, hoci sa navonok moze zdat vse fajn

MultiLevel

Laara, necitala som ine prispevky, len ten hlavny :) Takze preto som zrejme nepostrehla, kto koho podviedol. Ale to je jedno, pretoze sa nic na tom nemeni. Je to to iste, ani jej priatel jej nemoze klast podmienky. Predsa ked ideme do vztahu, tiez si nekladieme podmienky v style "nikdy sa nebudes stretavat s opacnym pohlavym, aby si ma nahodou nepodviedol", "nikdy sa nepozries na nikoho ineho"...a podobne.
Ake kolvek podmienky uz nie su laska. Je to nieco, co partnerov sputa a nebudu moct dychat jeden pri druhom. Ak chce niekto klast podmienky po nevere, to je tiez hrozne...Bud som vyzrety a silny clovek, ktory sa cez to prenesie a ukaze naplno svoju doveru (tym, ze nebude klast ziadne pomienky), alebo sa ukaze ze rozchod je najlepsie riesenie :)
Mimulus, diky :)

Laara

Samson :D no nejdem namietat..ked uz si rozkazal :D ale tak mna osobne by si na lacne tahanie motuzikov popod nos aka som krasna, sikovna, uzasna a blabla urcite nedostal..taketo zaliecanie sa ma u mna totalne opacny efekt..a to maximalne znechutenie ;) nemam 17, aby som sa poskladala z nejakych trapnych komplimentov..nepopieram, ze su rajdy, ktore kvoli drzkovej a par sladkym slovam tie nohy roztiahnu..ale tak to je uz tvoj problem na koho sa zameriavas..chyba je vo vysielatelovi signalu, nie v prijmatelovi..alebo aky isiel, taku nasiel :) pekny dnik

Samson

Laara/ mas pravdu aj ja som tak svojim priatelkam obcas klamal ze som este v praci a bol som na pive alebo ze idem na sluzobku a pritom som bol na dovci s kamosmi. ale vy zase flirtujete s kazdym muzom co vam da kompliment a nenamietaj lebo sam vas takto niekedy oblbujem a vidim ako reagujte hned sa zacnete usmievat a skerit cele stastne ze o vas niekto zavadil pohladom. a hned by ste aj nozicky roztiahli keby sa dalo. vy si proste natom potrpite byt obdivovane a chvalene ake ste krasne a sikovne a neviem co. ak vam to clovek preukaze hned ste na makko