Akym sposobom sa da po nevere vybudovat dovera? Zakazmi ,,nevernikovi,, stretavat sa s opacnym pohlavim je docasnym riesenim? Alebo ziadne zakazy? Ked ste dali sancu, aku sancu ste vlastne dali? Ako ste nanovo verili, a neboli podozrievacny?? Co je vlastne ta sanca?
Čo to vlastne znamena. . . ?
Samson - prečo by si nemohol komunikovať, veď ak sa s tebou hrá ona, tak sa kľudne môžeš aj ty :D
tak strucne lebo uz musim ist prec.
to zlato som myslel obrazne :)
a ako jej to dam pocitit nekomunikujem s nou pokial nemusim a ak si dovoli nadalej koketovat so mnou tak uz jej nato nepristupim
Samson
ešte ak povie ZLATO! :D tak to už fakt nechápem to odmietnutie...
Samson
kávu naozaj nepijem :D ale je to dobré odmietnutie, takže ho používam správne
rande: to že niekoho máš, nie vždy odradí, ale nedám sa! :)
sex: áno ešte ma nikdy nikto na prvý pokus nebalil na sex :D bol by odvážny alebo by to musel mať overené, že to funguje ale potom by som si povedala, že čo si to o mne myslí :D
To znamená, že ti veľmi vadí, ked nedostaneš to čo chceš? ako jej to dáš pocítiť, to ma celkom zaujíma, lebo rada od Mimulus mi príde fajn ;)
Mimulus/ ale ked mi taha tie povestne motuzy popod nos koketuje so mnou usmieva sa nenapadne sa ma dotyka diva sa do oci az som z toho paf a zrazu taka rana no nenasralo by ta to? ked vies ze ju mas uz takmer istu a ona povie zrazu nie zlato nemam zaujem
Samson ,,dám jej to pocítiť,,OMG
Trošku sebaovládania - vždy si treba povedať, že je to jej chyba, že nešla práve s tebou :)
na kavu: asi nema momentalne chut alebo ju nepije
na rande: co uz niesom jej typ alebo niekoho ma smola
na sex: neviem nebalim baby hned na sex :)
pisem za seba ako to beru ini muzi nemam sajnu. kazdy chlap to moze brat inak. ak vsak ide o babu ktorej davam jasne najavo ze o nu stojim a ona nenamieta pozvem ju niekam a odmietne raz druhykrat treti tak som nasraty dost a dam jej to pocitit.
Samson
možno každé :)
ake odmietnutie mas na mysli? odmietnutie na rande, na kavu, na sex? :)
Samson
a ako znie podla teba správne odmietnutie muža? pri tom si tiež chlap pomyslí o žene aj ak ho odmietne slušne, aj neslušne aj neviem ako možne...