Akym sposobom sa da po nevere vybudovat dovera? Zakazmi ,,nevernikovi,, stretavat sa s opacnym pohlavim je docasnym riesenim? Alebo ziadne zakazy? Ked ste dali sancu, aku sancu ste vlastne dali? Ako ste nanovo verili, a neboli podozrievacny?? Co je vlastne ta sanca?
Čo to vlastne znamena. . . ?
ano, ale je to strasne individualne..vacsina racionalne zmyslajucich za kompliment zadakuje a nejaku extra pozornost mu nevenuje..no a potom su tu extremy, ktore si hned nieco zle vysvetlia..
ja mam tiez osobnu skusenost..pri vsetkej skromnosti som dost pohladna mlada zena s peknymi zubami a usmevom..a ako vecny optimista chodim vacsinou vysmiata, nie zamracena alebo zachmurena..no a v jednom pripade si tieto moje usmevy, ktore su pri pozdrave u mna celkom bezne, vysvetlil raz velmi zle jeden este moj spoluziak na VS..proste nechapala som kde sa v nom berie ta drzost a istota mysliet si, ze za obycajnym usmevom pri pozdrave moze byt cosi viac..prehodila som s nim v zivote maximalne 3 vety a on ma isiel presviedcat, ze som po nom hadzala usmevy a vlastne ho chcela..mna to vtedy tak nenormalne napalilo :D ale niektorym nevysvetlis..pre neho ani potom uz zretelne NIE z mojej strany nic neznamenalo..asi veril staremu dobremu klise..ked zena hovori nie, mysli ano :D
samson, ale tak zeny v poistovniach a v bankach maju prisny dress code..bluzky, sukne nad kolena, uzavrete lodicky, pancusky aj v lete..a ked to je firma tvojho pribuzneho..popros ho, nech presadi formalnejsie oblecenie pre vsetkych..nech vam tam sexualne neharasi ;)
ano je to obojpohlavne lebo to iskrenie medzi nami a vami tu bolo a vzdy bude. keby mi povedal nieco mile muz tak si o nom myslim ze je asi gay
Oprava: vy vidite
Samson
nie je to len od chlapov tak, taktiež od nás žien, ak sme milé ku chlapom, hneď si myslia, že sa nám páči a že to robíme z nejakého dôvodu, ale popri tom sa len správame milo...
skúsenosti, tiež to potom chlapovi nevysvetlíš...
Je to individualne. . Vec nazoru. Cloveka. . . . . Nie je to iste: kurvit sa poza chrbat s cistou hlavou, vedome triezvo uvazovat a robit take svinstvo. A pripadne to aj tutlať . . Ako: ked sa cloveku stane v zivote raz situacia ked to dooost prezenie s alkoholom. A vravim zly cas a miesto . A je zvedeny. . . . . Hrozne to lutuje a uprimne sa prizna . . . . Sme ludia. Chyby robime a su nam vlastne. Nie sme naprogramovane stroje. Cokolvek sa moze komukolvek prihodit. A druhu sancu by si ludia v niektorych pripadoch mali davat. . . . . . . . . A spät k teme nakolko ja by som potrebovala poradit ci teda tie zakazy respektovat nejaky cas alebo to ukoncit. . . . Ako vi vidite pojem : dat sancu.
Bajaja/ suhlas s tebou a tie vysokoskolacky si takto privirabaju na studium to sa vie ked som jeden cas pracoval v BA tak mi jeden kolega nukal ci nechcem babu ze pozna jeden byt a vysokoskolacky studentky tam ponukaju sluzby. bol som prekvapeny a on ze co sa divim je to bezne.
a z takych studentiek su potom inzinierky doktorky pravnicky sociologicky a same robili kurvy na VS. zverba jedna.
staci zajst na urady ci danove mestke poistovne banky policiu a uvidis. stetky si nekupujem som dost pekny nato aby som bol odkazany na stetky mne sa zeny same hadzu pod nohy lebo vyzeram dobre a dobre aj zarabam takze nudzu o ne nemam mozem si vyberat a aj si vyberam. ale take fintice neuprednostnujem lebo zvacsa take stoja za h**o. myslia len na vzhlad a obsah mojej penazenky.
no neviem, ja ak partnerku lubim a nic mi nechyba tak nepodvediem aj ked som ozraty, ak ozraty viac tak uz to ani nejde.
ale tak bude to tym ze som dospelejsi, taketo situacia pri alkohole sa bezne stavaju pri nevyburenych pubertackach, preto take ani nechcem.
a k tym kurvam, musim uznat ze ich je dost, asi najjednoduchsie zarobene prachy. polka studentiek VS su kurvy, to sme sa dopracovali, takze ani vysokoskolacku nechcem :D
nemyslím si, že by sa ženám tie nohy až tak rozchádzali ako to opisuje Samson. dokonca ani také typy ako opisuje veľmi veľa nestretávam. možno je to tak, že Samson je pravidelným návštevníkom privátov, kde dané oblečenie patrí k povinnej výbave a potom po vytiahnutí peňaženky a udelení komplimentu sa im tie nohy ozaj rozchádzajú, čo by sa asi dialo aj bez komplimentu. aj keď nečakám, že sa tu k tomu Samson prizná :D ja si myslím, že väčšina mužov chodí za kurvami na priváty, lebo tých inzerátov je stále viac a viac tak je to isto odvetvie, ktoré na Slovensku ako jedno z mála prosperuje však Samson :D
kde pracujem presne ti tu nenapisem ale je to sukromna firma mojho pribuzneho ktora ma viac pobociek takze prichadzam do kontaktu s vacsim poctom zamestnancovm kedze obieham a mam vybavovacky v nich ako aj na samotnych uradoch.