Akym sposobom sa da po nevere vybudovat dovera? Zakazmi ,,nevernikovi,, stretavat sa s opacnym pohlavim je docasnym riesenim? Alebo ziadne zakazy? Ked ste dali sancu, aku sancu ste vlastne dali? Ako ste nanovo verili, a neboli podozrievacny?? Co je vlastne ta sanca?
Čo to vlastne znamena. . . ?
moja, ale teraz uprimne, kolko mas rokov?
Prosim Vas. Naozaj potrebujem poradit. . . Vráťte sa k tym zakazom . Vyjadrite sa mi k tomu. Tolerovat to nejaky cas? Ma na to pravo? Alebo to skoncit? Je to skutocna sanca , ked su tam tie zakazy? DAKUJEM
Samson
i ked dá sa na nu potom vytvoriť vlastný názor na základe jej správania, ktorý ti ju odpudí ešte viac ... a to si vedia dovoliť tak isto aj chlapi, myslím, že tu sme si občas rovní, ale to už ste snád prehodili aj nejaké tie vety, kým sa na teba tak vrhne :D pekný deň
Mimulus
nevadíííí! je to fórum, to môžeme :D
asi hej :)
tak lucim sa s vami caute
Mimulus/ hej ale take nieco nema pre mna vyznam hrat sa na macku a mys. ked chcem babu tak ju chcem a ak ona nechce tak ma smolu mala sancu a nevyuzila ju.
Liiliana/ to je pravda tazko odolat a preto sa takej snazim zdaleka vyhybat ako sa da len aby som ju co najmenej stretaval pokial nemusim
Inak nespamujeme tak trošku?
pointa?
a k tomu sexu. ja nebalim holku hned na sex ale zato mam skusenost ked si zeny ci dievcata tie odvaznejsie najma po vypiti alkoholu dovolili namna
Samson
celkom ťažké odolávať niekomu, kto ťa predtým zaujal :) dík za tipy ;)