Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.

Príspevok v téme: Rodičia ma nechcú púšťať von napriek tomu že mám 15.
Andrea,15

Dobrý deň chcela by som poprosiť o radu.Už nemám nervy sa pozerať na to ako ma moji premilený rodiča držia doma na reťazi..Mám 15 rokov všetci moji spolužiaci kamaráti a rovesníci si užívajú sú vonku aj do 00:00 a žúrujú..Ja musím byť doma o 19:30 vždy keď sa pýtam okolo 21:00 von s partiou povedia nie.Ich dôvod je že nechcú mať so mňa kur*u pritom som s nikým ešte nespala!Vždy mi ešte s ironiou a nervami povedia keď budeš mať 18 zbaľ si veci a choď kde len chceš..Je mi to trápne pred kamarátmi doslova sa mi zato vysmievajú a ja po nociach plakávam zato akých mám rodičov..Proste myslím že by mali byť trochu povoľný voči mojim požiadavkám aj keď chápem že sa o mňa boja ale tak trochu dôvery by im nezaškodilo či?..Ja to už takto nedokážem trpieť ďalej veď to už nieje normálne keď ma 9 ročné decko večierku neskôr ako ja?! ..Prosím poradte mi čo mám robiť? Ako im mám vysvetliť že aj ja chcem byť dlhšie ako všetci kamaráti?...Vopred za všetky rady Ďakujem!

Aja02

Keď som prišla z Bratislavy domov, tak som sa tiež tešila. Tá príroda a celkovo okolie mi chýbalo, ale len na pár dní. Ja by som napr. dlhodobo do Bratislavy bývať nešla, ale ak by som mala šancu ísť bývať do Liptovského Mikuláša či Popradu, neváhala by som ani sekundu. To prostredie je tak pekné, že by mi bolo úplne jedno, že bývam v meste.

Prezývka55

Zil som 10 rokov tu a 10 tam :D takze viem co obnasa oboje :D a vzdy sa tesim ked tam cez dovolenku alebo vykend mozem vypadnut.

Aja02

Prezývka, ak by si vyrastal celý život na dedine, tak by si bol radšej v meste, preto aj chápem to čo píšeš. Tí, čo žijú v meste chcú ísť na dedinu a tí, čo žijú na dedine chcú ísť do mesta.
Keďže žije v meste viac ľudí, tak je jasné, že sa tam postretávaš s rôznymi typmi, ale na dedine sa tiež nájdu šibnutí.

Prezývka55

Aja02 to je sebaklam, tiez som si mysleel ze jooo fasa 100mbit internet konecne nie ta sprosta wifi na dedine :D a hej akoze restauracie okej na par aj internet na par mesiacov ta to pobavi a po 5 rokov nebudes uz chciet tych debilnych ludi ani vidiet na ulici :D V mestach su fakt vyberave druhy ludi raz som o tom pisal. Prakticky sa zoznamis s kazdou psychickou poruchou ktora je popisana v knizke na vlastne oci :D

Aja02

Prezývka, tých pár mesiacov mi stačilo na to, aby som vedela posúdiť výhody a nevýhody.
Tak cigáni sú aj u nás, ale je to len jedna malá rodina. Síce nepracujú, ale v rámci možností sú slušní a nerobia bordel, takže ich ani nevnímame. Cigánov máš všade. Tým sa nevyhnem a aj tak ešte ani neviem, či pôjdem na internát, ubytovňu alebo privát. Cigánov budem riešiť potom. :D

Prezývka55

Aja02 par mesiacov to nie je zivotna skusenost, no mali by ta trapit :D respektive bude ta to trapit ked tam budu nablizku :D S tymi sme si na sidlisku tiez uzili az kym ich nedeportovali, to bola oslava :D Normalne ze kriminalita -83%.

Aja02

Prezývka, ja som ti už tiež napísala, že som žila v Bratislave a ten život je neporovnateľný. Na dedine je dobré detstvo, ale to je celé. Pre mňa je ideálne bývať v meste, resp. v nejakej kľudnej mestskej časti v dome a mám pohodu.

Do Trnavy idem študovať a cigáni sú to posledné čo ma trápi. Tí sú všade. :D

Prezývka55

Aja02 zazil som jedno aj druhe preto struham frajera :D no trnava tiez moc nie je vyhra :D ale tie slovenske mesta su hrozne diery. Hlavne si skontroluj ci neziju blizko cigani.