Pekny vecer, prepacte za takuto tazku temu, ale osobne to do oci nikomu nepoviem. Pisat je to lahsie aj ked ja som este nikdy do internet. fora nepisala a uz vobec som si nemyslela ze ked aj nieco napisem, tak to bude take osobne, ako toto.
Mam 17 rokov odmalicka vyrastam bez otca. Je to mozno divne, ale este stale sa citim ako dieta. Rovesnici chcu byt praveze uz dospeli, ale ja stale potrebujem k zivotu svojich rodicov. Takto sa viem o seba postarat, navarim si, s upratovanim je to horsie. :-)Proste som typicky teenager co ma najvacsiu pravdu na svete, obcas sa aj s rovesnikmi zabavim, ale nechcem byt dospela. Necitim sa absolutne na ziadny vztah. Nejako to nepotrebujem. Mozno preto, ze som nemala obidvoch rodicov a potrebujem vsetko z detstva dobehnut. Dokonca mi aj vravia, ze vyzeram ako dieta.
S mojim otcom som sa velakrat nestretla. Mam od neho plysoveho macka a to je vsetko. Co sa tyka priatelov. Mam/mala som kamarata, najlepsieho na svete, pozname sa od 1. roka zivota. Lenze chlapec sa praveze citi byt dospely az privelmi. Nase cesty sa momentalne trochu rozchadzaju. Pred rokom som stretla cloveka, bol medzi nami generacny rozdiel, mohol mi byt otcom. Bohuzial nebol, aspon nie biologickym. Velmi sme si rozumeli, ked sme sa stretli mala som tazsie obdobie, ano, aj v 16 rokoch sa clovek dokaze citit zle. Dokazali sme sa rozpravat hodiny. Velmi mi pomohol po psych. stranke. Vzdy som vo volnom case utekala za nim. Ani to neviem opisat, lebo niektore dievcata v mojom veku utekaju za takymi z inych dovodov...skratka trvalo chvilu a on mi nahradzal cely jeden rok otca. Ja som to tak brala. Ma vsak pracu, v ktorej velmi vela cestuje, pred 3m. odisiel mimo Slovneska a pride zas az o rok. Neviem to popisat co citim. Po prve, je mi neskutocne smutno. Je to akoby som stratila otca, opat. Ma tu nechal samu. Tazko sa taky \"vztah\" opisuje, ale snad mi rozumiete. Po druhe, citim neskutocnu prazdnotu, pretoze som clovek, ktory sa rozhovori len velmi tazko, je do seba uzavretý a vobec neviem ako to bude, ked sa znova stretneme. Podla mna to uz nebude to, co predtym. A to ma mrzi, ani neviete ako. Lebo nieco take sa nevidi casto a skutocne mi je to luto.Bodka.
Hlavne som to chcela napisat, neviem, ci cakam aj nejake rady, aj tak to nakoniec budme musiet zvladnut sama. Ale potrebovala som to dostat zo seba von.