Ahojte. Mám priateľa, sme spolu vyše 4 roky, pár krát sme sa porozchádzali, ale to teraz nie je podstatné. On si začal poslednú dobu priveľmi rozumieť s jedným dievčaťom. Poznám ju aj ja (poznám ju dosť dlho, sme kamarátky), a môj priateľ sa s ňou poslednú dobu začal príliš často stretávať, chodia von, je s ňou dlhšie než so mnou, a vidím že si rozumejú. Ja sama dobre viem, že oni dvaja by nikdy spolu nič nemali, majú sa radi ako brat a sestra, sú najlepší priatelia. Ale mne to už začína dosť prekážať. On sa s ňou smeje, blbne, rozumejú si, a so mnou ako jeho priateľkou to až takéto nie je. Keď sme spolu vonku (my traja), cítim sa ako 5-te koleso na voze. Je mi to dosť ľúto a veľmi sa kvôli tomu trápim, a som z toho smutná. On mi stále vraví že miluje len mňa, do nej by sa nevedel zaľúbiť, že ju berie ako sestru. Ja to aj sama viem, som si toho vedomá, no neviem sa ubrániť tomu zlému pocitu a žiarlivosti :-(. Keď sú spolu vonku bezo mňa, vrie vo mne sto čertov. Baby, máte niektorá podobný problém? Vadilo by vám to? Alebo viete mi nejak poradiť, ako sa s tým vyrovnať?
Vadilo by vám to baby?
Výnimka potvrdzujúca pravidlo...1 prípad z tisícich, mizivé percento
Free4U - nádherný príspevok...už nemusím nič písať.
ja nemám slov :D čím dlhšie chodím čítať toto fórum, tým viac sa presviedčam o tom, že tu ešte nikdy nikto nikomu nepomohol... ak má niekto problém s láskou, všetci mu tu píšu tie najhoršie scenáre a hneď má 300 odpovedí o tom aký je naivný a pod., naopak ak má niekto nejaký naozaj seriózny problém, neodpíšu mu tu radšej ani vôbec :D ale to je jedno, idem k veci :)
lavazza11 - nemusí to byť také čierne, ako to vyzerá :) v podstate prežívam podobnú situáciu, ibaže som v nej na inom mieste.. mám kamaráta, ktorý má frajerku.. mne je ten kamarát ako brat, síce sa poznáme už od detstva, to je pravda, ale tak trávime spolu stále vela času a áno, aj jeho frajerka na mňa žiarli napriek tomu že sme kamarátky (ale spoznali sme sa až cez neho)... tiež sa jej stále snažíme obaja vysvetliť že nemusí, lebo sme ako brat a sestra.. nehovoríme jej to preto, lebo máme nejaký supertajný vzťah alebo sa chceme kryť, hovoríme jej to preto lebo to tak JE!! nikdy by sme spolu nič nemali, len sa proste máme radi... človek si nevyberie, či bude lepšie vychádzať s chlapcami alebo s dievčatami... podla mňa by si sa mala porozprávať aj s ním aj s ňou, áno, povedz im že ti to vadí lebo sa potom cítiš hlúpo... ale ak ti obaja povedia, že nemusíš, ak ti budú do očí tvrdiť že naozaj sú len kamaráti a ak ti tvoj frajer povie že miluje len teba.. tak im VER... mňa oklamalo a zradilo už vela ludí preto som sama prekvapená že ti toto dokážem napísať, ale sú to tvoji blízki... aký má zmysel vzťah, v ktorom je nedôvera?
ach jaj, naivita
Hmmm....ale radšej nič...napíšem ,,možno,, neskôr
Vadilo by mi to a netolerovala by som mu to .. Buď ja alebo Ona ..
Kamarátka?? .. to určite
Ved bozie mlyny melu pomaly ale isto.
5te koleso u voza???
Ako sisi ista ze ako brat?Ma ona nejaki handycap=hendykep znemoznujuci pohlavny styk?
Ja nejako na tie priateľstvá medzi mužmi a ženami nejako neverím.Osobne by mi to teda vadilo veľmi, keby bol viac s ňou ako so mnou a mohol by si hovoriť, čo chce.Ak ťa, ako tvrdí miluje, tak prečo viac času trávi s ňou?To asi nebude celkom také nevinné.
a
Ano, vadilo by mi to...Nevadilo by mi, ze priatel ma kamaratku, ale ze mu je s nou lepsie, ako so mnou. To by ma stvalo strasne a patrala by som po pricine. Treba sa o tom porozpravat. Je dobre, ak maju partneri zvlast svojich kamaratov, idealne je, ak maju spolocnych. Nemalo by sa vsak stat, ze s kamaratkou je castejsie ako s tebou a ze ked si s nimi, citis sa ako piate koleso na voze....pohovorte si o tom