Ahojte. Mám priateľa, sme spolu vyše 4 roky, pár krát sme sa porozchádzali, ale to teraz nie je podstatné. On si začal poslednú dobu priveľmi rozumieť s jedným dievčaťom. Poznám ju aj ja (poznám ju dosť dlho, sme kamarátky), a môj priateľ sa s ňou poslednú dobu začal príliš často stretávať, chodia von, je s ňou dlhšie než so mnou, a vidím že si rozumejú. Ja sama dobre viem, že oni dvaja by nikdy spolu nič nemali, majú sa radi ako brat a sestra, sú najlepší priatelia. Ale mne to už začína dosť prekážať. On sa s ňou smeje, blbne, rozumejú si, a so mnou ako jeho priateľkou to až takéto nie je. Keď sme spolu vonku (my traja), cítim sa ako 5-te koleso na voze. Je mi to dosť ľúto a veľmi sa kvôli tomu trápim, a som z toho smutná. On mi stále vraví že miluje len mňa, do nej by sa nevedel zaľúbiť, že ju berie ako sestru. Ja to aj sama viem, som si toho vedomá, no neviem sa ubrániť tomu zlému pocitu a žiarlivosti :-(. Keď sú spolu vonku bezo mňa, vrie vo mne sto čertov. Baby, máte niektorá podobný problém? Vadilo by vám to? Alebo viete mi nejak poradiť, ako sa s tým vyrovnať?
Vadilo by vám to baby?
tak, ak budes chciet ,napis ako si dopadla .... ved mozno pomozeme aj druhym s podobnym problemom
drzim palce ..... treba veeeeeela komunikovat a nebat sa povedat i svoj nazor :)
Ďakujem za všetky rady a príspevky. .uvidime ako to dopadne
super drz sa :) ..... a nabuduce oznam milemu ,ze si ides s kamoskou sadnut ty a ze VY budete riesit babske problemy
ja len nechapem ,preco ta tvoja kamoska chodi von s nim ,ked vie ,ze mate vztah ...... prehodnotila by som aj jej chovanie ,mozno to nebude az taka kamaratka ako si myslis
no ... je to take divne
Dnes budem s priateľom a chcem sa s ním o tom porozpravať, tak uvidime..
zavolaj tej kamoske a navrhni ,ze si pojdes s nou sadnut a moze kecat o tom co ju trapi ....
hlavne to ries, byt ticho sa neoplati, ak ti nieco vadi, povedz mu to, ak mu na tebe zalezi, obmedzi s nou kontakty
jeziiis dievca ,tak alebo mu budes stale kryt chrbat ,pokial ti po nom "nenalozi" (prepac) ,alebo zacnes konat
ona mala problemy ok ,momentalne mas problem ty a si sama ... kde je tvoj milovany ? s nou ? Preco ?
Ono to bolo tak, že tá kamarátka mala priateľa vyše 2 roky (poznám ich oboch chodili sme na výlety, von atď).. A on sa s ňou rozišiel asi pred mesiacom, a ona ho stále ľúbi a nie je s tým vyrovnaná, a môj priateľ sa snaží jej pomôcť a rozveselit ju ked je smutná a tak....ale ako vravím, niekedy mi to príde moc.