Ahojte. Mám priateľa, sme spolu vyše 4 roky, pár krát sme sa porozchádzali, ale to teraz nie je podstatné. On si začal poslednú dobu priveľmi rozumieť s jedným dievčaťom. Poznám ju aj ja (poznám ju dosť dlho, sme kamarátky), a môj priateľ sa s ňou poslednú dobu začal príliš často stretávať, chodia von, je s ňou dlhšie než so mnou, a vidím že si rozumejú. Ja sama dobre viem, že oni dvaja by nikdy spolu nič nemali, majú sa radi ako brat a sestra, sú najlepší priatelia. Ale mne to už začína dosť prekážať. On sa s ňou smeje, blbne, rozumejú si, a so mnou ako jeho priateľkou to až takéto nie je. Keď sme spolu vonku (my traja), cítim sa ako 5-te koleso na voze. Je mi to dosť ľúto a veľmi sa kvôli tomu trápim, a som z toho smutná. On mi stále vraví že miluje len mňa, do nej by sa nevedel zaľúbiť, že ju berie ako sestru. Ja to aj sama viem, som si toho vedomá, no neviem sa ubrániť tomu zlému pocitu a žiarlivosti :-(. Keď sú spolu vonku bezo mňa, vrie vo mne sto čertov. Baby, máte niektorá podobný problém? Vadilo by vám to? Alebo viete mi nejak poradiť, ako sa s tým vyrovnať?
Vadilo by vám to baby?
Aj podľa mňa chodí s ňou.
Zebraj si s nou rozumie ako so sestrou :) Prepac, som chalan a so sestrou si rozumieme, ale so svojim dievcatom som travil stale viac casu ako so sestrou :) A tusim to pisal/a zeva, ze sa mas zobudit, ze on chodi s nou a nie s Tebou. Uplny suhlas. To najviac co si mozete v laske dat, je cas. On ho dava niekomu inemu. Ked ho nechce davat Tebe, tak nech Ta nenamotava, ze lubi Teba.
je mu ľúto, ale toto poznám. Z takéhoto vzťahu len rýchlo preč, aby si nepremárnila najkrajšie roky svojho života s mužom, ktorý o teba nestojí! Moja kamarátka takto prišla o manžela. A tiež to bolo len akože dobrá kamarátka......
mne to pripadá, že on chodí s ňou a nie s tebou!!! dievča zobuď sa
Mládež, naučte sa rozhodovať podľa seba. Nepýtaj sa, či by to niekomu vadilo. Vadí to tebe! Poznáš ho najlepšie, tak vieš aj najlepšie, čo robiť.
Ako prepac, ale co je tvoja kamoska za cloveka? Ja by som sa nikdy sama nestretavala s priatelom svojej kamosky, pricom ona by sedela doma, ako viem kde su hranice a toto spravanie je od nej pekne sebecke. On ju utesuje? A preco ona nejde radsej na kavu s tebou, nevyplace sa tebe, tak sa to predsa robi nie? Prepac, ale si hrozne naivna, oni obaja ti skacu po hlave, ty este zeries tie vyhovorky ze su ako brat a sestra? A kde si videla aby sa dospely brat stretaval kazdy druhy den so sestrou ked maju kazdy vlastne zivoty a jeden aj vztah? Kde si videla, aby brat chodil po veceroch utesovat svoju sestru ktorej skoncil vztah? Medzi nimi dvoma vznika vztah, mozno uz vznikol a ty na to len blbo cumis. Mozno sa jemu vzdy pacila ale nic si netrufol ked bola zadana a teraz, ked ma konecne volne pole tak sa zacal strasne snazit, citi ze ma konecne sancu, robi vsetko pre to, aby bol v jej blizkosti, utesuje ju, je tu stale pre nu, utiera jej slzicky, poskytne jej svoju hrud na vyplakanie. Uznaj, s nou mu je dobre, s nou sa smeje, s tebou nie. Naco by mal byt vo vztahu s tebou ked sa citi tak strasne dobre s nou? Zatial sa s tebou nerozide a radsej ta krmi vselijakymi bratsko-sesterskymi lzami, lebo ju zatial mozno nema istu, a mozno uz ma ale nedokaze ukoncit vztah ako vela chlapov a caka, kedy tebe dojde trpezlivost a ukoncis to sama.
"a môj priateľ sa snaží jej pomôcť a rozveselit ju ked je smutná a tak"
Tak toto je uplne uplne ZLE! Co sa stane? Ona sa naviaze na tvojho frajera, lebo je v zlom rozpolozeni a vidi svetlo na konci tunela a vznikne vztah, lebo on tym, ze je ochotny s nou travit cas, tak dokazuje, ze mu tiez nie je lahostajna. Chlapi rozmyslaju dost priamociaro a neminaju iba tak zbytocne cas a najma nie na to, aby utesovali niekoho nestastneho, to skor robia zeny. Toto vobec nie je v poriadku!
ty určite nei si divná ... ako chápem, že kamoške je smutno a že je na dne keď pred mesiacom skončila vzťah, to však neznamená, že má právo stále s vami niekam chodiť, narúšať váš program a stále sa pchať medzi vás .. nie ty, ale ona je piate koleso u voza a je škoda, že si to nevie uvedomiť ani ona a hlavne tvoj priateľ ... tiež je zvláštne, že mu nerobí problém ísť za ňou hoci aj večer, aj keď má teba - priateľku .. trošku pre mňa pritiahnuté za vlasy ... tvojmu priateľovi by sa tiež isto nepáčilo, keby si ty chodila každý druhý deň von s kamošom a ešte aj večer nie? skús mu to povedať takto, nech sa aj on vžije do tvojej kože, že ti celá situácia nie je príjemná ...a na tvojom mieste by som sa porozprávala aj s kamarátkou a vysvetlila jej, ako sa veci majú, že vy môžete ísť spolu von, aj sem tam s vami, ale zriedka, ale že nech si uvedomí, ako to na teba celé pôsobí a jej by sa tiež nepáčilo, keby mala chalana a ty by si s nimi stále bola niekde a ešte by sa s tebou choval inak ako s ňou ... nuž som zvedavá ako váš rozhovor dopadne, veď nám daj potom vedieť :))
inak ja keď som mala bývalého, tak jeho kamoš mal frajerku, my dve sme si dobre rozumeli, až kým sa s ňou ten jeho kamoš nerozišiel, potom mu ona stále začala vypisovať, otravovať, vyvolávať, že aby tomu jej ex niečo povedal, ako ho ona miluje a blabla ..bolo to takto večer čo večer a mne to šlo na nervy ..samozrejme on s tým nič nerobil, lebo nechcel byť zlý a odbiť ju ..ale neuvedomoval si, že aj mne to robí zle .. potom ona tuším dala pokoj a jeho kamoš si našiel inú ..samozrejme s tou si môj ex vypisoval stále a také veci, že dovi dopo ... raz jej napísal niečo v zmysle, že on by jej hocičo kúpil a dal, keby mohol, ja som si to len neveriacky prečítala ..asi vieš, prečo píšem, že to bol môj ex ..takého správanie ja tolerovať nebudem .... no a nakoniec to dopadlo tak, že kamoš aj s ňou sa odsťahovali do iného mesta, mali ešte aj nejaký konflikt medzi sebou, takže nemal, ani ich a ani mňa :)
Ďakujem baby, jasné skúsim sa ozvaťˇ, snáď to dopadne dobre.