Ahojte. Mám priateľa, sme spolu vyše 4 roky, pár krát sme sa porozchádzali, ale to teraz nie je podstatné. On si začal poslednú dobu priveľmi rozumieť s jedným dievčaťom. Poznám ju aj ja (poznám ju dosť dlho, sme kamarátky), a môj priateľ sa s ňou poslednú dobu začal príliš často stretávať, chodia von, je s ňou dlhšie než so mnou, a vidím že si rozumejú. Ja sama dobre viem, že oni dvaja by nikdy spolu nič nemali, majú sa radi ako brat a sestra, sú najlepší priatelia. Ale mne to už začína dosť prekážať. On sa s ňou smeje, blbne, rozumejú si, a so mnou ako jeho priateľkou to až takéto nie je. Keď sme spolu vonku (my traja), cítim sa ako 5-te koleso na voze. Je mi to dosť ľúto a veľmi sa kvôli tomu trápim, a som z toho smutná. On mi stále vraví že miluje len mňa, do nej by sa nevedel zaľúbiť, že ju berie ako sestru. Ja to aj sama viem, som si toho vedomá, no neviem sa ubrániť tomu zlému pocitu a žiarlivosti :-(. Keď sú spolu vonku bezo mňa, vrie vo mne sto čertov. Baby, máte niektorá podobný problém? Vadilo by vám to? Alebo viete mi nejak poradiť, ako sa s tým vyrovnať?
Vadilo by vám to baby?
Aja02 a myslíš si, že ten priateľ/ka k tomu ako príde? Myslíš, že sa to jeho/jej nedotkne?
Myslíš si, že ak niekoho poznáš celý život a stretávate sa pravidelne tak sa dá len tak obmedziť kontakt?
Budú sa stretávať napriek tomu...ale za tvojím chrbtom...príjemnejšia predstava?
Mimulus, nie, nemusia sa prestat stretavat uplne, ale nemusia sa stretavat ani tak casto. Mne by to vadilo a nie som ziadna hystericka furia. Toto by vadilo drvivej vacsine zien.
19371, preco by jej to malo byt neprijemne? Pretoze sa s jej priatelom stretavaju casto a ona vie, ze jeho frajerke to vadi. Ja nepisem, ze maju kontakt obmedzit uplne, ale nemuseli by sa stretavat ani tak casto. Co je na tom nepochopitelne? Ak by som mala chlapa, ktory by sa casto stretaval s nejakou svojou kamoskou (pod pojmom casto si predstavujem parkrat za tyzden), tak by som ho poslal kade lahsie. Na svete je kopa muzov, ktori nemaju za potrebu stretavat sa intezivne so svojimi kamaratkami., tak preco chodit s takym chlapom? A este vtedy ak vie, ze mi to vadi? Nevidim nic divne na tom, ze jeho frajerka ziarli. Ziarlila by vacsina zien.
ja neverim na kamaratsvtvo medzi muzom a zenou. ano, poznam takych co boli super kamarati a ani ich nenapadlo....az raz
nikdy nehovor nikdy. ked muz a zena travia spolu vela casu a rozumeju si, vzdy je tam iste riziko ze sa to vyvinie do niecoho viac...
Zase by som niečo napísal ale aj tak to bude zlé...
Takže súhlasím s Free4U vo všetkom. A ak nedôverujete niekomu koho milujete tak dopadnete presne tak ako ja.
Free toto pises pretoze si v role tej druhej. Keby tvoj frajer mal najlepsiu kamosku s ktorou by travil viac casu jak s tebou hlavne po jej rozchode, chodil by ju utesovat, utierat jej slzicky a na teba by mu neostalo uz ani vela casu, ani vela dobrej nalady a vtipnych slov, uz by si takto nehovorila. Mladej sa vztah ruca a to je z jej slov viac nez evidentne. A ked jej do oci povedia, ze nic spolu nemaju tak im moze 100% verit? Prosim ta, nebud smiesna. Rychtar (sucasny partner Bartosovej) do oci sluboval svojej zene a starsiemu synovi (ten to nakoniec vyzradil) ze Bartosova je chora zenska a ze na tu by nikdy nevyliezol. A pritom uz vtedy to s nou davno tahal.
Free4u špetka optimismu.
A prva cast suhlasim.nikto nemoze slepo sudit nikto nieje opravneny neodborne diagnostikovat.
Aja02 prečo by jej malo byť nepríjemné, že ona na ňu žiarli? je to problém toho kto žiarli a nie toho na koho je "žiarlené". keď mne napríklad plno ľudí závidí frajerku, dom, auto, peniaze... mal by som sa ja cítiť zle, pretože ostatní na mňa žiarlia?
Presne takéto názory som čakal...
Ale čo už s vami.
Aja02 - a čo sa majú teraz prestať stretávať???
Free, ak frajerke tvojho kamarata vadi, ze sa spolu casto stretavate, tak by ste ten kontakt naozaj mohli trochu obmedzit. To, ze ziarli je uplne normalne. Mne by tiez vadilo, ak by sa moj priatel casto stretaval s nejakou svojou kamaratkou a cudujem sa, ze ked vies o tom, ze jeho priatelka na teba ziarli, stale sa s nim stretavas ako pred tym. To ti nie je ani trochu neprijemne? Mne by bolo.