Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Výdavky a vzťah

Príspevok v téme: Výdavky a vzťah
MiškaMiška

Prepáčte, ale po prečítaní viacerých príspevkov niektorých mužov, po prečítaní mnohých článkov na internete sa vraciam na fórum s novou otázkou.
Neviem do akej doby sme to prišli, ale vidím, že dnešní muži skutočne nie sú ochotní investovať do partnerky ani vzťahy čo i len cent. Čítam, že žena a muž majú platiť striedavo na posedeniach v kaviarni, večerách a pod.
Ja nepatrím medzi zlatokopky skutočne, ale myslím, že žiaden normálny pár nechodí každý druhý deň po podnikoch, ale idú si sadnúť sem - tam niekam. Príde Vám skutočne tak neskutočne náročné, milí páni, pozvať svoju partnerku a ukázať jej, že je pre Vás viac než sex. objekt a dať jej najavo, že si ju vážite viac a veľmi radi jej urobíte radosť nejakou dobrotou, občas nejakou cukrárňou a pod. bez toho, aby ste automaticky čakali, že ona to bude striedavo robiť Vám?
Nevravím - ak ide o drahé dovolenky, výlety a pod. chápem, že sa treba na niečo takéto zložiť, ale, preboha, také veci ako káva v kaviarni?
To už sú koho názory, že striedavo platiť? To píšu ľudia, ktorí už spoločne žijú v jednej domácnosti a hospodária, zarábajú rovnako? Či to píšu chlapi, kt. nedávajú žiadne záruky žene a jediné čo jej ponúkajú je sex?

Okrem toho by som rada vedela názor žien i mužov ako vidia spoločné hospodárenie v spoločnej domácnosti a bývaní...Z môjho pohľadu by sa mali obaja partneri otvorene rozprávať o príjmoch a výdavkoch a výdavky na jedlo, nájom a pod. prispôsobiť príjmu partnerov - aby ani jeden nebol škodný (jeden značkové oblečenie, druhý ani na rožky po vyplatení)...

Ja som študentka, stretla som sa, bohužiaľ, so slušne zarábajúcim mužom, kt. toto odomňa po čase vyžadoval...všetko 50/50. Jeho názor na spoločné bývanie - vraj partnerka nemá právo vedieť koľko zarába a je jedno ak zarobí partnerka menej, má platiť presne 50/50...kde je rovnoprávnosť, ľudskosť, láska?

momo26

a ja sa ich uz ani nebojim :(
som tak v prdeli v depkach, ze mozno by som aj platil par tisic mesacne, aby niektora DOBRE hrala ze ma miluje :(

momo26

Logitech
moja taktika spociva v tom ze prvy pol az 1 rok som akoze chudobny uboziak.
ak sa ma stale drzi, potom jej ukazem co som naozaj ;)
myslis ze je to zle?
ver mi, zlatokopky odfiltrujem do 2 tyzdnov alebo 2 stretnuti :)

momo26

Logitech

to ze je zlatokopka zistis aj bez toho aby si jej platil, na to mam ine taktiky.
NEzlatokopka je vidietlana na 55555555km
zlatokopka na 55555 nasobne viac :)
fakt, viem o com hovorim..
poznam zenu co vyslovene neznasa ak za nu platim.. tam musim ustupit :) nemam na vyber. ;-)
a

momo26

Logitech

nie, ja platim aj za kamosov, bez ohladu na bavenie sa..
za potencionalnu zenu som ochotny postavit vilu na slavine, kludne..
resp dom
vies..
nie na to som MAKAl ako kon aby som teraz zobral 2eura od kamosov, c izeny :)
preot pise mtak ako pisem
co skor, brandy ci whiskey :D
nikdy som este nebol opity inac :D

momo26

Logitech
brala 500vky :0

450e na chlast a podklanicka blada baba ciernovlaska je zuz u mna v obyvacke :D

ajeje

zivot je fajn :D

Logitech

pokial sa chces len bavit, tak proste tvoj styl momo26 je na mieste. Omrzí, nevadi, vymení sa. Takych je 10 na kazdy prst co pojdu hocikam, len aby sa doma nenudili a robili co chcu a gratis.

Určite ak sa budeš chceť usadit, tiež si nevyberieš žensku ktora je pri tebe len pre prachy. Nevravim ze musi zarabat nejake horibilne peniaze, aj ked len minimalku, ale vies ze sa aspon snazi pracovat a byt samostatna a nie cakat na to ze snad pride nejaky princ na bielom koni a on sa o mna postara.

Logitech

To co pises ty Agnes998 je trochu ine kafe. Cital som vlakno cele.

momo26 pre tvoje osobne dobro dufam ze beru 500vky.

Ja si to cele vysvetlujem len tak, ze proste chlapec spravil bububu a ona sa zlakla.

Keby beriem vazne to co si teraz napisal a povazujem to za pravdu, tak ti ide len o to, aby si sa bavil a je ti jedno s kym to bude, len aby si nezostal sam.
To je modelove spravanie sa nezadaneho samostatneho jedinca. :)
Aj ja som to kedysi praktizoval, sice zdroje neboli uplne neobmedzene ale dalo sa.

Ja len omielam jednu jedinu vec. Čo ak to myslel vážne, len chcel mať istotu že to nie je zlatokopka.

To je všetko. Nie každému je po voli žiť s takým človekom a ešte sa koli tomu trápiť.

momo26

kludne ti aj kupim auto, len aby sme isl ina nejaky slovakiraing alebo col de turini :D
neznasam ludi, co od zien pytaju prachy
zena je zena, nezne pokolenie, tam je platba jasna.. ak chce, zaplati.. ak nechce platim ja..
proste najskor 3x bojujem o to aby som platil a az potom plati ona, ak trva
bez ohladu na vysku majetku muza a zeny..
alebo kedy tebe otvorila zena dvere?
muz je do prdele DOBYVATEL a nie homo metro a co ja viem co...