Výdavky a vzťah

Príspevok v téme: Výdavky a vzťah
MiškaMiška

Prepáčte, ale po prečítaní viacerých príspevkov niektorých mužov, po prečítaní mnohých článkov na internete sa vraciam na fórum s novou otázkou.
Neviem do akej doby sme to prišli, ale vidím, že dnešní muži skutočne nie sú ochotní investovať do partnerky ani vzťahy čo i len cent. Čítam, že žena a muž majú platiť striedavo na posedeniach v kaviarni, večerách a pod.
Ja nepatrím medzi zlatokopky skutočne, ale myslím, že žiaden normálny pár nechodí každý druhý deň po podnikoch, ale idú si sadnúť sem - tam niekam. Príde Vám skutočne tak neskutočne náročné, milí páni, pozvať svoju partnerku a ukázať jej, že je pre Vás viac než sex. objekt a dať jej najavo, že si ju vážite viac a veľmi radi jej urobíte radosť nejakou dobrotou, občas nejakou cukrárňou a pod. bez toho, aby ste automaticky čakali, že ona to bude striedavo robiť Vám?
Nevravím - ak ide o drahé dovolenky, výlety a pod. chápem, že sa treba na niečo takéto zložiť, ale, preboha, také veci ako káva v kaviarni?
To už sú koho názory, že striedavo platiť? To píšu ľudia, ktorí už spoločne žijú v jednej domácnosti a hospodária, zarábajú rovnako? Či to píšu chlapi, kt. nedávajú žiadne záruky žene a jediné čo jej ponúkajú je sex?

Okrem toho by som rada vedela názor žien i mužov ako vidia spoločné hospodárenie v spoločnej domácnosti a bývaní...Z môjho pohľadu by sa mali obaja partneri otvorene rozprávať o príjmoch a výdavkoch a výdavky na jedlo, nájom a pod. prispôsobiť príjmu partnerov - aby ani jeden nebol škodný (jeden značkové oblečenie, druhý ani na rožky po vyplatení)...

Ja som študentka, stretla som sa, bohužiaľ, so slušne zarábajúcim mužom, kt. toto odomňa po čase vyžadoval...všetko 50/50. Jeho názor na spoločné bývanie - vraj partnerka nemá právo vedieť koľko zarába a je jedno ak zarobí partnerka menej, má platiť presne 50/50...kde je rovnoprávnosť, ľudskosť, láska?

Maoam

momo, ked budes mat po tridsiatke a povies si, ze si obetoval mladost, bude to boliet daleko daleko viac...takze odpichni sa od dna a rob daco, co ti prinesie osobny uzitok (hoci nematerialny)

Logitech

No ja mám 31, som uz zenatý, ale máš pravdu už si za zenitom :)

Ti poviem že na svatbu máš čas.
Nikam sa neponáhľaj, venuj sa svojej rodine.
Ale pomalicky mozes zacat hladat.
Nic ti neujde a o nic si ani neprisiel.

Pokial nevies co so sebou a nemas vysku, sprav si, ak mas chod na dalsiu.

Maoam

momo, uprimnost osobne velmi ocenujem, fakt

ono je to tak, ak sa na nieco hras, co/kto nies, rychlo sa stanes tlchuba

a tak, radsej povedz veci take, ake su, ak ich druha strana prijme v pohode, aspon vies, s kym mas tu cest ;-)

Sejla

Inak slovo zlatokopky sa u nás objavilo frekventovanejšie, keď ho používala pani urbaniková pred pár rokmi, vo svojich knihách, ale hlavne sedem s.r.o., nejaký rok/dva nato spravil rytmus tú nakazenú "pesničku" a odvtedy to slovo vidím všade a nadobudla som dojem, že už ľudom ide fakt len o to, aby mohli použiť to slovo, nejaký trend. Teraz sa podobný trend deje so slovom "hipster", ale tiež mi to príde skor ako mýtus.. :)

momo26

a hrat sa na nieco je tazke a nakladne :)
bud budem klamat ze zijem s rodicmi alebo v podnajme alebo proste poviem ze mam vlastny priestor :D to si na nete najdes velmi lahko cez katasterportal ;)
cize skovavat je enormne narocne a drahe (zbytocne)
a vies co men bolo povedane?
ze to ze mam to co mam je NA SKODU, ze lepsie by bolo keby idem od 0 :D
tak ja KKT obetujem 16-21 najlepsie roky zivota aby som sa sem dostal (polovicu som uz za ten cas znicil ani neviem ako, bavime sa o 6cifernych sumach) a potom mi je povedane, ze jeto na skodu?
dobre :) mozem znicit dalsiu polovicu :D
kupim si lietadlo :D