Ako zviesť muža?

Príspevok v téme: Ako zviesť muža?
Knihomoľka

Ahojte :) Mám jeden problém :) Môj priateľ ma už dva krát požiadal, aby som ho zviedla, lenže ja som to nikdy nevedela robiť, resp. ani neviem ako sa to robí :D Vždy to bolo počas bozkávania, to ma už úplne vykoľajilo, lebo som nevedela ako čo odo mňa chce, či mu je málo spôsob akým sa ho dotýkam a podobne. Sme spolu krátko, cez dva mesiace... Neviem si vôbec predstaviť ako začať (vylučujem striptíz, kedže by som sa necítila vo svojej koži - ja som skôr hanblivý typ :) ). Hľadala som niečo aj na internete, ale nič súce som nenašla :) Baby, viete mi niečo poradiť ako začať? Čo funguje na tých vašich chlapov?

Knihomoľka

keď sa takto o tom zvádzaní vyjadrujete, mám pocit, že som stratená :d no zároveň si myslím, že možno len potrebujem nájsť to svoje, a potom to už pôjde samé... len neviem ako začať :/

suesue111

v tom pripade sa s nim otom pokus porozpravat. vysvetlit mu svoje pocity a nech ti skusi pomoct ako si to predstavuje , co pod tym mysli. ten striptiz to je fakt iba z mala moznosti. zvadzat sa da aj inak. napr so sexy spodnou bieliznou, alebo priprava pekneho vecera pri svieckach. nemusi to byt iba striptiz. mozes ho zvadzat aj v sprche v aute to je jedno. na kazdeho chlapa plati nieco ine. najlepie je sa otom porozpravat. a aj dlhe predohry pred milovanim sa daju vnimat ako zvadzanie . hmm ?

Mimulus

To musíš mať jednoducho v sebe mať a presne tak isto to funguje aj naopak.
Nedá sa to naučiť...potrebuješ aj talent :)

Knihomoľka

áno, milovali sme sa už... teda ja to tak vnímam, nemyslím si, že aj z jeho strany to je len o sexe, je strašne nežný a pozorný, no priznávam sa, že ja som málo iniciatívna, ale stále premýšľam ako to zmeniť, čo spraviť, aby to nebol len trápny pokus :D v tomto som ľavá :/
Iveta, to je to, že v tejto oblasti sa len spoznávame tak je to o to ťažšie :)

Iveta Michael

moja,zvádzať chlapov je také krásne..! :)))

ono,buďto v sebe máš alebo nie - a väčšina z nás to akosi v sebe má,len treba vedieť čo na neho platí však?

striptíz by som nerobila

karol33

no praveze asi ten striptiz ocakava. ak ho bude chciet s tebou "az za hrob" tak preco nie. ak len teraz na pobavenie tak ho kopni do ...

suesue111

neviem presne co mas na mysli , aby si ho zviedla. otazne je ci ste uz spolu spali a ohladom toho chce aby si ho nejak nabudila ? (zviedla) .. skus to viac rozvinut o co ide . mozno pomozem