Ahojte :) Mám jeden problém :) Môj priateľ ma už dva krát požiadal, aby som ho zviedla, lenže ja som to nikdy nevedela robiť, resp. ani neviem ako sa to robí :D Vždy to bolo počas bozkávania, to ma už úplne vykoľajilo, lebo som nevedela ako čo odo mňa chce, či mu je málo spôsob akým sa ho dotýkam a podobne. Sme spolu krátko, cez dva mesiace... Neviem si vôbec predstaviť ako začať (vylučujem striptíz, kedže by som sa necítila vo svojej koži - ja som skôr hanblivý typ :) ). Hľadala som niečo aj na internete, ale nič súce som nenašla :) Baby, viete mi niečo poradiť ako začať? Čo funguje na tých vašich chlapov?
Ako zviesť muža?
Ja neviem muža ani zviezť, nie to ešte zviesť :D
Tak takú chujovinu som za roky rokúce nezažila, že by ma partner požiadal, aby som ho zviedla :DDD to čo je ?? To sa nedá nasilu, proste ked to klape tak to ide samé. Máš chuť na sex ? Daj to najavo. Ale nie na povel, preboha. Že požiadal....zdochnem.
zase chcu navody na zivot...
:-)
takto to teda nie
jpeg... neberieš do úvahy, že sme sa mohli poznať dlho predtým ako sme sa dali dokopy? a aká je podľa teba "vhodná doba" kedy sa vyspať s partnerom?
suesue, dík za všetko a hlavne za povzbudivé slová :)
dva mesiace spolu, a už ste spolu spali a chce aby si ho zvádzala? Si si istá, že mu ide o teba, alebo len o tvoje telo? no neviem.. nebude to nejaký don juan?
najviac sa dozvies ak sa otom naozaj porozpravate bez zabran . s tym ake ma predstavy on ale aj ty .. takze vela stastia ... :)
suesue, mám pocit, že dlhé predohry máme rady len my, chlapi pristanú na dlhú predohru len preto, že pre nás to je dôležité :) aspoň toť moja skúsenosť :)
a áno, asi sa ho budem musieť spýtať, ako si to predstavuje :) .. a možno len chcel, aby som prvá iniciovala milovanie, lebo aj to povedal, že sa cíti akoby ma nútil... čo podľa mňa nemá ani hlavu ani pätu, ved ak by ma nútil, asi by som kopala ako oživot a kričala nie nechcem! :D
no vidis. takze podla vsetkeho ani on nevie velmi ako sa to robi..hlavne si uvedom, ze tak ako on potrebuje od teba nieco, ty takisto. cize ak sa ti zacina tazko moze to byt aj tym ze ani on ti v tom nepomaha. to nie je pomoc ze povie : zvadzaj ma.. musite si v tom pomoct obaja. zvadzanie je o dotykoch , bozkoch , otom ked to proste obaja citite ze sa navzajom chcete.
a uz ked ide o to zvadzanie , ani to velmi riesit netreba. ak citite chemiu tak to proste ide samo. zvadzanie ako samotne neviem ako sa definuje. pretoze u kazdeho to je inee. ale ak zacitis ze mas na neho chut jednoducho zacni sa spravat ako sa v tej chvili citis. ( najlepsie su dlhe predohry )
Suesue, ked niekde sedíme, zvykne mať ruku položenú na mojej nohe, aspoň to som si všimla, že to robieva často :) ale nejako som to ako zvádzanie nevnímala... aj ked som to jasne vnímala :) on zvykne používať to "chcem ťa" :) bozkávanie na šiju.. ja neviem čo všetko z toho je zvádzanie :D
knihomolka : neboj sa . ono to pride sa mo.. zmaknete to.. len napriklad by som rada vedela ci aj on zvadza teba ??? ci on vie ako na teba ? lebo aj podla toho co robi on , co pomaha tebe ked ta zvadza , by si mohla vyskusat nanom aj ty. vies. nie len stale my zeny musime zvadzat. ale aj oni nas. vo vztahu musia makat dvaja nie len jeden .. :)
ale planovat urcite netreba. to pride spontanne.