Ako zviesť muža?

Príspevok v téme: Ako zviesť muža?
Knihomoľka

Ahojte :) Mám jeden problém :) Môj priateľ ma už dva krát požiadal, aby som ho zviedla, lenže ja som to nikdy nevedela robiť, resp. ani neviem ako sa to robí :D Vždy to bolo počas bozkávania, to ma už úplne vykoľajilo, lebo som nevedela ako čo odo mňa chce, či mu je málo spôsob akým sa ho dotýkam a podobne. Sme spolu krátko, cez dva mesiace... Neviem si vôbec predstaviť ako začať (vylučujem striptíz, kedže by som sa necítila vo svojej koži - ja som skôr hanblivý typ :) ). Hľadala som niečo aj na internete, ale nič súce som nenašla :) Baby, viete mi niečo poradiť ako začať? Čo funguje na tých vašich chlapov?

Logitech

Keďže máte už nejakú noc za sebou, tak by to nemalo byť také ťažké, aby si na to prišla.
Treba sa len snažiť trochu kontrolovať situáciu, aby si si uvedomila či to o čo sa snažíš má dobrý alebo zlý vplyv.
Podľa mňa si možeš čosi nájsť na nete, len tak nezáväzne to vyskúšať a sama uvidíš čo konkrétne na neho funguje.
Chlapy nie sú stroje, tiež sú to ľudské bytosti, je to individuálne, tak ako u báb.
Striptíz nie je najvhodnejšia cesta.
Ja osobne som ho od priateľky nikdy nechcel.

Knihomoľka

eddings :) v autobuse alebo v bare by som sa tvárila, že tú osobu vôbec nevnímam :D takže s tým isto nepochodím :) ja neviem flirtovať :) nikdy som to neskúšala, ked sa mi nejaký chlap páčil, tak som to nedala najavo :)ale to som vtedy nemala nejako extra veľké sebavedomie, dnes je to už lepšie ale iba o trošku :)

eddings

a k zvadzaniu - co by si urobila napriklad v bare alebo v autobuse ak by si chcela zviest nejakeho chlapa? Tak to iste urob pri tom svojom. Ziadne striptizy a podobne hovadiny. Pohlady, dotyky, slova, dvojzmysly...

eddings

k tej vasej debate holky...zensky orgazmus je v zenskej hlave, muzsky orgazmus v muzovych nohaviciach :)

preto starsie zeny skor dosiahnu orgazmus nez mlade dievcata...lebo uz to maju v hlave lepsie zrovnane

Knihomoľka

:) tiež by som sa chcela podeliť o svoj názor :) podľa mňa aj žena s blokom môže dosiahnuť orgazmus :) ale chlap musí vedieť ako na ňu, zvoliť správne slová, dotyky, správny prístup... myslím si, ale že je to možné len s osobou, ktorej taká žena dôveruje..

ta3

Mauvaya
ahoj, aj ja som Ta spoznala :-))

podla mojho usudku s tymi zenskymi orgazmami je to tak, ak zena ma blok v hlave, s tym ani velmajster vela neurobi, ale ak zena blok nema, potom to zalezi viac od muza, ale ani nie tak od velkosti jeho krasavca (ako si vacsina muzov mysli a ma obavy, ci ma dostatocne velkeho-dlheho a hrubeho) ale od jeho sikovnosti a od toho ako dobre pozna zenske telo a zmyselne praktiky predohry a samotneho milovania, existuju techniky, ktore zarucene dovedu zenu nie k jednemu, ale k viacnasobnym orgazmom

mauvaya

Lebo som vsade :D :P ;-)
Ano, majster tesar vyciva - to neni majster potom!! :)
I KED..
ked je stena fatalne kriva, tak hold, radsej postsavia novu :D bezpecnost je na prvom mieste no :)