Ako zviesť muža?

Príspevok v téme: Ako zviesť muža?
Knihomoľka

Ahojte :) Mám jeden problém :) Môj priateľ ma už dva krát požiadal, aby som ho zviedla, lenže ja som to nikdy nevedela robiť, resp. ani neviem ako sa to robí :D Vždy to bolo počas bozkávania, to ma už úplne vykoľajilo, lebo som nevedela ako čo odo mňa chce, či mu je málo spôsob akým sa ho dotýkam a podobne. Sme spolu krátko, cez dva mesiace... Neviem si vôbec predstaviť ako začať (vylučujem striptíz, kedže by som sa necítila vo svojej koži - ja som skôr hanblivý typ :) ). Hľadala som niečo aj na internete, ale nič súce som nenašla :) Baby, viete mi niečo poradiť ako začať? Čo funguje na tých vašich chlapov?

mikaela007

Ja som tiež hanblivá, ale k striptízu som sa dokopala a nakoniec to bola sranda :) Spravila som to tak, že som mu napísala, keď bol v práci, že pre neho mám pripravenú jednu hru a či do toho ide - ak vyhrá dostane veľmi zaujímavú výhru, no najskôr mi musí odpovedať na jednu otázku, ktorú mu položím na základe dvoch obrázkoch, ktoré mu pošlem. Samozrejme, na tých obrázkoch som bola ja a otázka bola, na koho teraz myslí :) Ale tú hru som naťahovala tak, že najprv netušil o čo ide. A keďže odpoveď bola jasná, jasné bolo aj to, že vyhral. A večer keď prišiel, tak som sa so srdcom v krku rozhodla sľub splniť :-D Bolo to zo začiatku strašne smiešne, ale nakoniec sa mu to veľmi páčilo a zostal prekvapený ako sa viem hýbať :-D Ja osobne som bola tak nervózna, že si to pomaly ani nepamätám. Ale odporúčam sa prekonať, bude to zážitok pre oboch :)

pandorica

pomaly ho vyzliekaj a pritom sa mu uprene pozeraj do očí, keď sa ťa bude chcieť dotýkať,pomaly mu odstrč ruky, všade ho hladkaj, len nie priamo TAM, rob to pomaličky, a tak dlho, kým to nevzdá.ver mi, že dlho to nepotrvá.Nezabudni mu stále pozerať do očí.

Knihomoľka

Jedulka, orgazmus som asi ešte nemala, len skoro, nie že by myslel viac na seba ako na mňa, len som sa asi ešte nedokázala tak stopercentne uvoľniť, zatiaľ som premýšľala až príliš :) To ako keď rozprávam vo chvíli, ked mám byť ticho, ja viem :)

ta3, presne to ma napadlo v tej chvíli, ja neviem urobiť kopec vecí na požiadanie :) no a v tejto oblasti just, mám to ako nejaký blok :) kým ma to nenapadne spontánne, nepohnem sa :/

už som sa s ním o tom porozprávala, vysvitlo, že mu chýba iniciatíva z mojej strany, ktorá musím úprimne priznať je dosť mizivá, kedže pred ním som mala svojho prvého sexuálneho partnera, moja prvá veľká láska, no nebol to človek ako sa patrí a zahrával sa so mnou ako sa mu zapáčilo a ked som pri ňom prejavila záujem o milovanie, často ma z trucu odmietol... takže kvôli tomu mi ostal strach byť prvá, čo začne milovanie :) ale už sme si to vysvetlili... no napriek tomu ´dakujem za slová :) aj ked rozhovor bol dôležitý, aj vaše písmená mi veľmi pomohli :)

ta3

Knihomolka
chodite spolu dost malo preto este mate rozne zabrany a najma Ty, ked si hanbliva a neskusena, ja Ti poradim, neprepadavaj panike ked Ta poziada aby si ho zvadzala, zvadzanie by malo byt vzajomne, nie ze on sa polozi na chrbat a lezi ako drevo a aktivitu caka iba od Teba, ved sa vynajdi a povedz mu napr a co keby si ma zviedol Ty?, pokial este dobre nepoznate svoje reakcie, vasne a tuzby, tak je namieste komunikacia, ked ste uz spolu spali, nemali by ste sa hanbit hovorit o veciach co sa sexu tyka, opytaj sa ho, co ho najviac vzrusuje, ako to ma rad, ktore su jeho erotogenne zony okrem penisu, mna keby poziadal muz aby som ho zvadzala, zacala by som bozkami a hladkanim postupne celeho tela, penisu by som sa schvalne par minut vyhybala, vsimala by som si jeho reakcie a tam kde to ma najradsej by som sa vracala castejsie

jedulka

Potvůrky, tak napiš co chceš:-)Co je nepočestného a nemorálního na ženském orgazmu:-)I nábožensky založení lidé, by měli vědět, že to máme dané od Pána Boha:D:D:D A že na to máme právo!:-)Mě osobně neustále překvapuje a především v týhle době, když se na to ženský zeptám, tak zrudnou a většina z nich nemá o tom ani páru.Bylo a je stále TABU.Proč? Abysme mužům nevzali EGO?:-)Stále říkám, muži jsou jednoduchý,a jejich zkušenosti taky:-)Párkrát zasunu a vysunu a je to?:-)Nedaj si ani tu práci aby zjistili který z těch tří druhů ženského orgazmu, platí na tu jeho:-)))Co pak jsou nějací coclesové:-)Ano jsou.Na druhou stranu alee platí, že ani ženské se nepídí po tom co "potřebují a jak" :-))) A tak to vypadá ve vztazích jak to vypadá.Řeší se kraviny, místo toho aby se lidi uměli opravdu milovat se vším všudy co k tomu patří :-)))

jedulka

Do každého zámku pasuje jen jeden klíč:-)
Určitě ví, že jsi stydlivá, je jeho chyba, že tě neumí rozpárádit tak, že ono to jde opravdu samo, cítíte to! Na to ti žádnej manuál nepomůže.Mě by zajímalo, měla jsi s ním orgazmus? po něm už každá, ženská ví co má dělat :-)

p.d.

Daj si minisuknu a stale sa rob, ze nieco dvihas zo zeme pred nim. Alebo ho zavolaj okopavat zemiacky a ty stale stoj pred nim, ale nieze si vezmes teplaky.