Ako zviesť muža?

Príspevok v téme: Ako zviesť muža?
Knihomoľka

Ahojte :) Mám jeden problém :) Môj priateľ ma už dva krát požiadal, aby som ho zviedla, lenže ja som to nikdy nevedela robiť, resp. ani neviem ako sa to robí :D Vždy to bolo počas bozkávania, to ma už úplne vykoľajilo, lebo som nevedela ako čo odo mňa chce, či mu je málo spôsob akým sa ho dotýkam a podobne. Sme spolu krátko, cez dva mesiace... Neviem si vôbec predstaviť ako začať (vylučujem striptíz, kedže by som sa necítila vo svojej koži - ja som skôr hanblivý typ :) ). Hľadala som niečo aj na internete, ale nič súce som nenašla :) Baby, viete mi niečo poradiť ako začať? Čo funguje na tých vašich chlapov?

Knihomoľka

suesue, ďakujem :) ešte som nič nezrealizovala, stále je to len vo fáze úvah ako to spraviť :) v tomto som typická ženská :) musím si to prebrať od predu aj od zadu :) nejdem nič plánovať do detailov, to sa ani nedá, ale asi sa budem teda cítiť o niečo sebavedomejšie, ked budem poznať možnosti :)

Knihomoľka

Potvorka, go on no matter what :D

Suesue :) ďakujem, už mám pár nápadov ako som čítala tvoje riadky :) ten alkohol.. no neviem, mňa strašne uspáva :D a to by už nebolo dostatok vášne :)

suesue111

knihomolka : ano , zvadzanie moze byt aj jedno proste slovo : chcem ta . pretoze to v tom druhom vzbudzuje vzrusenie , tuzbu. nemusis sa na neho pozerat a usmievat sa inak ako zvycajne. zvadzanie v aute moze byt napriklad : sedite na zadnom sedadle a zacnete sa bozkavat. a zacnes sa ho dotykat ty ako prva. tie veci ktore sa robia pred milovanim. v sprche takisto : mozes mu povedat ze mas na neho chut , a dlho ho napriklad iba drazdis , bozkami dotykmi a az tak sa zacnete milovat. ale najviac ti pomoze on. keby by ti povedal uprimne co si pod tym predstavuje . niekedy to nie je lahke . zacat. ale ak si aj hanblivy typ cloveka , skus si niekedy dat alkohol na uvolnenie .. nie opit sa ale aby si sa uvolnila.. a nehanbila sa. mozno ti to pomoze..

Knihomoľka

práveže, ja som sa vtedy rozosmiala, že ja to proste neviem, že som to ešte nikdy nerobila :) a on že tak sa pokús.. ale tak neviem sa pokúsiť, ked nemám ani predstavu čo mám robiť v tej chvíli :) dosť že to bol šok že čo? :D akože na povel?

Knihomoľka

suesue, toto je pre mňa "?" ... zvádzať v aute či na prechádzke, či pri večeri... ja neviem, čo sa mám naňho vkuse usmievať a pozerať inak ako zvyčajne? dá sa za zvádzanie považovať aj priama konfrontácia "chcem ťa"? proste ja si neviem predstaviť, čo všetko sa za zvádzanie považuje :) v tomto som totálne na začiatku, ako keď sa dieťa učí písať a čítať :)
Potvorka, dám ti e-mail :D

poPotvorka

juuuuj ,tak rada by som ti nieco napisala ,ale nemozem ,lebo sem chodia aj moc pocestny a veriaci ludia a potom by som tu posobila ako nejaka ......