Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

ako mam zabudnut?

bubinka

no mna nechal frajer po roku, zo dna na den, ani sme sa nehadali nic, proste dodnes neviem, preco .....myslim, ze ked vas niekto necha a povie , ze ide spat k byvalej...tak sa da nastvat ...a vyrovnat s tym ovela rychlejsie, ako ked vas niekto opusti, zo dna na den, bez dovodu....a nikdy viac ho uz neuvidite...z toho sa spamatava velmi dlho, boli to hrozne moc...a zanecha to vo vas uz navzdy nedoveru a vzdy ostane vo vas pocit, co ked vas zas niekto, koho milujete...zase opusti...je to tazke....

slusny_muz

to milovana: Cas nevratis spät, tak ako aj city, laska sa uz nedaju len tak vratit spet. Som clovek ktory malo kedy ak vobec dava druhe sance. Kto ma sklame, je to potom tazke :-))
Takze ja by uz nechcel sät...

dadalv

ahoj loi toto sa mne staalo pred tyzdnom presne toto bola som spriatelom dva roky a vratil sa k byvalej ale neviem preco neviem co sa stalo doteraz mi to nepovedal:-(chcela som spachat samovrazdu ale neurobila som to lebo raz budem cakat na toho praveho dufam ze sa objavi a tebe prajem len zo srdca to najlepsie nech si v zivote stastna s nieky kto ta budem milovat.

ethel

milovaná,veď to je práve to,on ostal taký akého som ho milovala,neskutočný,s obrovským sexapellom....ale práve to sa mi už nepáči,ja som sa zmenila a našla iné hodnoty v živote..on sa už aj rozviesť stihol aj dve partnerky vystriedat a je smutný...je som vyhrala.....

bubinka

ahoj loi, sucitim s tebou, zazila som si nieco velmi podobne a dostavala som sa z toho dva roky. ale ty casom sama na to prides, ze nebol ten pravy a ze ta este ten pravy niekde caka a musis mu dat sancu prist a ked sa opat zamilujes, na byvaleho si uz ani nespomenies, tak ako ja :)) ver mi!!!! klin klinom,....a chce to len a len cas, lebo bolave srdiecko a dusicku vylieci len a len cas.

slusny_muz

ja si aj z odstupom casu myslim, ze sme sa k sebe hodili, jednoducho nikoho som nemiloval viac ako ju, ale zas som racionalny clovek a verim, ze pride dama, ktora bude znamenat este viac ako znamenala ona...:-)