ako mam zabudnut?

slusny_muz

Tiez som prezival nieco obdobne. Rozchody vzdy bolia ak jeden z partnerov stale miluje. Mozno nevidis teraz ten zmysel toho rozchodu, ale za par mesiacov Ti bude lepsie a zistis ze Tvoj zivot dostal inu dimenziu. Vzdy tam kde sa nieco konci, ine zas zacina...a nemymslim tym hned dalsi vztah...

soška

maťka,láska si nepýta dovolenie,vkradne sa do srdca a nie je ľahké sa s ňou rozlúčiť,ale musíš byť silná,lebo jednou láskou sa život nekončí,aj ty si krásna bytosť,iba ten jeden to nespoznal,nie je to ani jeho vina,ani tvoja,len nebol pre teba,čas sa nesmie zastaviť pri jednom chlapcovi,sú tu aj iní,len ešte o nich nevieš...

maťka*

Soska, ja viem že píšeš pre Loi, ale tiež prežívam rozchod a veľmi ho ľúbim...strašne to bolí a ja neviem čo robiť. Čítam si Tvoje príspevky a tiež ako Loi Ti Ďakujem:-)

sweet_berry

to preboli neboj treba si tym prejst vyplakat sa a uvidis neboj urcite si najdes lasku ktora ta uisti v tom ze nebolo palkat preco tak to chodi
drzkam palceky aby si opat mala koho lubit a on lubkal teba:)
pa pa

soska

tiez som nieco skusila,tiez mi pomohli mile slovka a presne tak ako pisali kocky predomnou,plakala som aj ja pre stratenu lasku...clovek dozrieva skusenostami,ale jedno sa neda vymenit a to je srdce...sklamania nam davaju cas na spoznanie samych seba,svojich tuzob a predstav o zivote...ten,co ta bude mat naozaj rad,nikdy neodide a nebude hladat inde,bude vzdy pre teba a ty sa nebudes musiet bat,ze o neho prides...mozno prave denne stretavas niekoho,kto sa tesi,ze prave teba stretava :)

soska

budes mat aj vyrovnanost ked preboli tvoj zial,dovtedy ti zelam,aby si nasla v sebe silu sa s tym zmierit...clovek nie je stroj a ma city,obcas pridu tazke chvile a vtedy sa mu zdaju nekonecne a zacne o sebe pochybovat,to je normalne...slnko nadeje vsak zasvieti aj tebe,ususi slzicky a ty sa usmejes znovu a prave v tvojom smeve skrasnie niekomu zrazu svet:)a uz mi tolko nedakuj:)drz sa:)