ako mam zabudnut na byvaleho, stale placem, myslim na neho, nechuti mi jest, ked si predstavim, ze sa vratil k byvalej jeho laske, vsetko sa mi ruca....co robite v takychto situaciach?
ako mam zabudnut?
zivot ide dalej...bohuzial je taky...a musime si nieco aj pretrpiet a zasa vide slniecko nad nase hlavky:)...a stretneme niekoho kto bude nasmu srdiecku blizky...zivo je tazky, ale keby bolo vsetko take lahke, potom by sme si nic nevazili
Najhoršie je,keď sa zaľúbite do kurvy/kurevníka,ináč toto je dosť ťažko poznať na 1.pohľad!:( .Ale práve takí sú pre nás najzaujímavejší...HLAVU HORE!
Ja mam uz skoro pol roka od rozchodu a stale mi je hrozne. Nemozem sa s tym zmierit stale len placem a myslim na neho.Obcas si napiseme ale to je tak vsetko. Co mam robit? Mam chut s tym vsetkym skoncit. Proste on pre mna znamena vsetko a moj zivot bez neho nema vyznam.Prosim pomozte mi :o((((
Ahoj Loi ja taktiez niesom z toho vonku stale to velmi boli uz to dlksie asi nevidrzim je to hrozny pocit...vela stastia..pa
možno to najlepšie pochopíš ak si predstavíš seba v jeho situácii-predstav si, že by sa ti už nepáčil, nevzrušoval ťa, nič by si k nemu necítila a on by chcel, aby si s ním ostala. odpovedz si úprimne, spravila by si to? Asi tiež nie,že? Skús ho pochopiť, možno nie je zlý, ale ked už k tebe necíti to čo na začiatku, aký by to malo význam, aby ste boli spolu, aby sa pretvaroval....
ahojte, este stale nie som z toho von, je to lepsie, ale stale to boli...
Ja prezivam presne to iste. Je mi hrozne pretoze stale lubim svojho byvaleho priatela a nemozem bez neho zit.
Niecomu sa venuj praca, skola.. Musis si zamestnat svoju misel niecim inym, co ti neda cas mysliet na svoje trapenie! To prejde uvidis.