ako mam zabudnut na byvaleho, stale placem, myslim na neho, nechuti mi jest, ked si predstavim, ze sa vratil k byvalej jeho laske, vsetko sa mi ruca....co robite v takychto situaciach?
ako mam zabudnut?
to slusny_muz::-)))))
a prišla som aj na to,že by to nebol pre mňa ten pravý..dnes keď sa stretneme a zahladíme sa...nerobí to nič,spomíname a smejeme sa...
to ethel: :-)))
..aj ja som plakala anevedela zabudnúť..trvalo to dokonca roky....a dnes som šťastná,že je to preč...prejde to,len treba vydržať,nájsť si koníčka,nové záujmy....nových priatelov...
hej myslim, ze ma ti spravilo inym muzom....jednoducho niekedy v zivote nenarobis nic s tym co sa stane...lasku si nemozes vyprosit alebo vydupat...jednoducho nastal koniec urcitej etapy....niekdo siahne po flaske, niekto si zacne novy vztah....ja som sa vrhol na karieru a sport...a som spokojny...aj ked nehovorim, ze absolutne spokojny...tento stav sa neda tahat donekonecna...kedze som rodinny typ..aspon myslim :-))))))
to politeness man: takže to malo zmysel že si sa ty zdokonalil alebo že sa tebe v niečom vylepšil život, dobre tomu rozumiem?
to milovana: Nie nehovorim to pre utechu. Jednoducho mi to otvorilo ine moznosti, ci uz pracovne (moznost ist do zahranicia, bez toho aby som tu nehaval priatelku), osobne (viac casu pre seba, sport,...). Bolo mi to luto, ale jednucho clovek musia najst nieco pozitivne aj na tom. Pochybujem ze by som chodil na staze do zahranicia a mohol si len tak cestovat kdekolvek a kedykolvek...a to nehovorim ako som bol velmi zamilovany...:-)))
slušný muž,a prišiel si na to aký zmysel mal tvoj rozchod? nehovorí sa to len tak pre útechu?
poznam to....musis to vydrzat, lebo tak to asi malo byt. Vela stastia