ako mam zabudnut?

slusny_muz

bojovat?? snazil som sa...plakal som, prosil..ale kvoli comu? Mam svoju hrdost, a viem vicitit, ked nieje zaujem. A ako som povedal lasku si "nevybojujem".
Stretol som ju raz s inym...urpimne, rozbuchalo sa mi srdce...ale to bolo 4 mesiace po rozchode...teraz je to uz fajn.

milovana

mohol si o nu aspoń bojovat,nie? Inak je to pre mna balzam na dusu - zistenie, že su aj takíto muži ako si ty

slusny_muz

neviem o byvalej skoro nic, prakticky nie sme ani kamarati ak neratam dva formalne emaily za rok (vianoce, narodky)...rozhodla sa ona, takze asi tak...mne nic ine nesotavalo len akceptovat rozhodnutie :-)) podla mna clovek musi zazit aj sklamanie, aby si vedel vychutnat lasku :-)

bubinka

no, myslim, ze ho opantala ina, lebo bol tesne pred tym dva tyzdne robit veduceho v tabore aked sa vratil, tak ma nechal...ale nic nepriznal...ale to je dnes uz jedno...su to len dohady....ale to, ako moc ma to ovplyvnilo a co mi to urobilo...sa uz nikdy nezmeni....bohuzial...ale malo to byt, tak bolo...beriem to tak....:)

ethel

asi ho opantala iná,alebo sa bál,že keď ťa bude na to pripravovať tak budeš nešťasnejšia...:-(((smutná téma...

milovaná

zdá sa mi že si nesmierne vyrovnaný človek ktorý vie, čo chce a pritom citlivý. Bývalá si nebúcha občas hlavu o stenu?

bubinka

hej, dnes uz su to tri roky skoro, mam odvtedy uz druheho priatela...a milujem ho, ale ten rozchod nahly a strach, ze by sa mohlo nieco take zopakovat s mojim terajsim priatelom, je vo mne hlboko zaoreneny....proste bolo mi moc ublizene...ale je to tak, ked sa strati laska, tak sa strati, ale neuznavam rozchod zo dna na den...mal mi to naznacit davnejsie...ze to nie je ono, a netvarit s ado poslednej chvile, ze som ta prava a chce so mnou stravit zvysok zivota....