Dobrý deň :D Chcela by som radu hmm začala som jesť alkalickú stravu len akosi som z nej hladná :D Takže mohol by mi niekto povedať koľko jej asi mam zjesť, aby som nebola ? .... som normálny človek :D to jest 176 cm a 58 kg :) Ďakujem
Alkalická strava
2 agartio je to cele blbost. :) uz takyto vyrok sam o sebe je nezmysel. Ono sa ani nehovori ze rakovina pluc je sposobena fajcenim ale napr ze fajciar ma o 50% vyssiu sancu ju dostat ako nefajciar (cisla som si vymyslel). Preto su podobne vyroky u mna uz dopredu odsudene na ignoraciu.
I ja sa pytam, odkial mas, ze 60% chorob je sposobenych jedlom. To mi pripada, akoby si to niekto odhadom vymyslel do nejakeho clanku.
Ako moze byt 60% chorob sposobenych jedlom, ked 80% je sposobenych parazitmi? To by uz bolo 140% chorob. Ved tolko ani neexistuje.
2 GoFruit a kde sa tam pise o vibraciach? co som zachytil na nete hovoria tam nieco o zvieracich produktoch. Akoze OK ale to je stara tema. Ja som chcel studie ktore hovoria o nizkych vibraciach a o tom ze sposobuju choroby. Co sa stravy a parazitov tyka tam sa nehadam.
A tiez by som si rad precital nieco o tom ze alkalicka strava je zdrava a ze potraviny co zakysluju organizmus su jedy ktore treba vylucit z potravy.
Preco ked sa jedna napr o alkalicku stravu tak pisu dokolcka ze su to jedy ze sposobuju to a hento a tamto ale nikto nenapise realne cisla?
Ovecka to by si ty nepochopil. Staci ak sa pozries na svoj utocny ton. Ty si este velmi daleko...
Studie sa ti zachcelo? No tak to ti rada poradim niekolkorocnu studiu Cinska studia od Colin t. Campbella. Ked si ju precitas tak sa zastav a podiskutujeme a potom ti odporucim dalsie zdroje. Vies masovy a mliekarensky priemysel nema velmi zaujem robit studie ale vlastne naco to hovorit
2 GoFruit o com to tocis? Ake vibracie? To je ako liecba homeopatikami.
2 brca ja som odporca akejkolvek jednostrannej stravy. Poznam ludi ktory kvoli tomuto nechcu jest meso. Pritom sa mozem pytat na to odkial to maju ake studie to podporuju atd. a nikto mi na nic take nevedel odpovedat. Mne to pride to iste ako nakup zlata. Pred 4 rokmi vela ludi kupovalo zlato a kazdy mi bol schopni odprisahat ze pojde hore. Je to len take sfanatizovanie clankami na internete. Staci ak spravim 10 000 clankov na nete a ludia uveria kazdej hovadine.
2 vitavi cista energia neexistuje. Alebo to myslis metaforicky a cista energia znamena ze je to nieco co nieje zdrave?
Vitavi ph krvi je takmer nemenne ak by sa co len trochu vychylilo clovek zomrie. Ph mocu je ina vec. Obilniny su podla mna kyselinotvorne a hlavne tie lepkove su maximalne nezdrave. To uz radsej maso. Takisto zavisi od upravy. Zelenina je jedina potrava ktora je zasadita. Hlavne listova je najlepsia. Ale aj korenove . Ovocie je mierne zasadite ale nasleduje hned po zelenine a jedno je viac zasadite ako ine. To vsetko v surovom strave lebo varenim sa meni vlastnost potravin a posobia v tele kyselinotvorne. Zivocisne potraviny su extremne prekyslujuce v drvivej vacsine vraj su tam podla tepperweina vynimky ale teda neviem.
A myslim ze tie percenta su 80 k 20 ale kazdy si ich upravuje asi podla toho kolko chce jest nezdraveho.
Aby si dosiahla pH okolo 7,4 /krv/, mala by si jedávať okolo 45-70 % obilnín, okolo 20-40 % zeleniny a zbytok ryby, strukoviny, olejnaté semená a olej, ovocie a doplnky /koreniny, morské riasy a plody, soľ a pod./
Obilniny sú mierne kyselitovorné alebo neutrálne, zelenina je silnejšie zásadotvorná. To je základ, ktorý udržuje pH. Pri takejto strave necítiš hlad, pretože obilniny sa rozkladajú pomaly a postupne a plynule zásobujú mozog i celé telo stabilnou a čistou energiou.
No tak ti neviem pomoct ked nenapises co jes. Zasaditej stravy zas nie je az tak velky vyber aby sa to nedalo spisat.
A vsetky teda takmer vsetky choroby su sposobene najprv parazitmi potom stravou a psychikou, nizkymi vybraciami tela. Ale jasne ze stravou sa da extra vela spravit a aj parazity udrzat na uzde.
Ach jaj si odporca takejto stravy, lebo si to ani neskúsil/a :)
2 brca ak by sme jedli jedy tak preco este zijeme?
odkial mas tych 60%
A kolko mas rokov? Ja co pozorujem tak toto su take sezonne zalezitosti. Pride nejaka sprava ze zrazu veci ktore sme povazovali za zdrave a bezne ich jeme niesu zdrave a prave naopak su to jedy to potrva zopar rokov a potom pride ina sprava.
Ono mne mozes napisat co chces ale realne urobit takyto krok ktory zasadne ovplyvni tvoje zdravie len na zaklade nejakych pokutnych clankoch na internete mi pride nerozumne.