Dobrý deň :D Chcela by som radu hmm začala som jesť alkalickú stravu len akosi som z nej hladná :D Takže mohol by mi niekto povedať koľko jej asi mam zjesť, aby som nebola ? .... som normálny človek :D to jest 176 cm a 58 kg :) Ďakujem
Alkalická strava
Maoam, ano, suhlasim. Dakujem.
Doubledog, ked nad tym rozmyslam, tak vlastne neviem, ci to je stravou, mam pocit, ze skor narodenie syna ma zacalo menit. Chcela som byt inou matkou ako ta moja bola....
GoFruit - ale aj k tomu musis vnutorne dospiet, ked pocitis, ze 'si pripravena' riesit tie veci, ktore sa ti stali, az vtedy do toho chod, ked budes pripravena (dusevne, vnutorne), neznasilnuj samu seba, nic nejde na silu, musi to prist samo...
to je tak so vsetkym, ako na silu neurobime z nikoho vegetariana ani vitariana - musi to chciet on sam ci sam k tomu dospiet, tak ani na silu nekoho nezmenime, musi pochopit on sam, musi k tomu dospiet, dozriet
je to tak uplne so vsetkym v zivote
co sa krajiny tyka - mozno by ti inde bolo lepsie, ale to musis vediet ty sama, davaj na svoju intuiciu - ta ta spravne povedie
GoFruit - viem, ze si pisala Agartiovi, prepac, za sa ti do toho vsuvam - odpustenie je POSLEDNA faza pred oslobodenim sa, predtym musis to, co sa ti stalo, cim si presla spracovat - ak mas moznost psychoterapie, tak to urob, musis tie veci dat zo seba von, vyrozpravat sa, POCHOPIT seba samu aj ich..., potom to spracovat, potom sa s tym vyrovnat a az nakoniec, ked pride POCHOPENIE, budes schopna odpustit a potom sa aj oslobodit, ty na to ides 'od konca', PRETO sa ti to nedari
nic sa neda nasilu, odpustit 'na silu' sa neda...to je konecny stav, kedy dusa pochopi, co sa stalo, preco sa tak stalo, co sa tym sledovalo, k comu to malo viest - chapes?
to je ako pise doubledog aj s tou stravou, ak clovek zacne stravou, zvyrazni to jeho problemy - v skutocnosti ich len odkryje, tym ako sa telo cisti, odkryvaju sa loziska jedov, parazitov a Co., odkryvaju sa ale aj dusevne potlacene problemy a rany....
preto mas aj problem s tym, ponorit sa do seba, lebo je tam stale vela blokad, strach, obavy, neistota - ale to das, len maj trpezlivost a chce to cas a to sa neda hned...
postupne sa budes hybat vpred, postupne aj bude ta kopa mensia a mensia
netlac na seba a ak nieco nedokazes zvladnut sama, vyhladaj odb. pomoc (najlepsie ale cloveka, ktory je duchovne dost vyspely, su taki psychoterapeuti, ak si zazila aj traumy, bude potrebna hlbkova psychoanalyza a zachytit ta v stavoch po tom, aby si sa zbytocne neretraumatizovala, oni vedia, ako na to, navyse to postupne davkuju, nikdy sa nedaj 'liecit' laikom, nikdy, pretoze ta retraumatizuje)
Doubledog u mna je to tak. Ja najskor stravou a az terz po vyše 4 r sa menim duchovne. Len to ide tak strasne pomaly ale mozno ani nie len by som chcela aby to islo zo dna na den.
Maoam belgicko je strasne masova krajina a nejest maso je hriech hehe ale aj tak tu ludia lahko prijmu fakt ze som co som.
Vdaka za podporu
Agartio odpustenie.... nejde mi to. Citim vela krivdy aj si poviem ze odpustam ale necitim to tak. Neviem ci to chapes. Proste to chcem poviem si to ale necitim to tak.
suhlasim, ak sa clovek zacne vnutorne menit, automaticky paralelne zacne menit aj svoj zivotny styl vratane stravy, ktoru prijima