Dobrý deň :D Chcela by som radu hmm začala som jesť alkalickú stravu len akosi som z nej hladná :D Takže mohol by mi niekto povedať koľko jej asi mam zjesť, aby som nebola ? .... som normálny človek :D to jest 176 cm a 58 kg :) Ďakujem
Alkalická strava
2 GoFruit a vitarian nema nic? chces povedat ze vitariani su zdravy ludia? Akoze Ok ty si mozes vybrat nejakeho o kom ani nevies urcite ci je vitarian. Takisto ako kazatelia v Amerike ktori oblbuju ludi aby dostali peniaze neveria v boha takisto neverim tymto skalnym priaznivcom hocicoho ale dajme tomu ze je to naozaj 100% vitarian. Ja ti poslem fotku Arnolda Schwarzenegra v najlepsich rokoch a poviem ti ze tolko svalov nemal ziaden vitarian. Alebo hocijakeho ineho fesaka.
co sa omylnosti vedcov tyka. Na youtube najdes jedneho typka sa vola tusim James RAndi. On da milion dolarov (neviem ci ta ponuka este trva) hocikomu kto mu ukaze nieco co sa vymika fyzikalnym zakonom. Dokonca bol ochotny za tymi ludmi cestovat. A neobstal ani jeden prutikar alebo medium ci ine zivly. Dokonca bol aj v Rusku kde mu samy Rusy vraveli ze ten chlap o tam bol je tutovka a naozaj ma nejake schopnosti. Jemu stacil aj statisticky dokaz. v pripade ze tie vibracie aj existuju tak nerobia vobec nic.
Hm ovecka to je zly argument lebo ja ti garantujem ze poznam strasny kopec ludi co jedia vsetko ako ty a su chori. Staci si citat toto forum a nakuknut do cakarni ci nemocnic. Vlastne uplne zdraveho cloveka co sa stravuje bezne ani nepoznam. Kazdy ma nieco. Ci bolesti hlavy ci raz za cas prechladne ci zapchu ci bolest klbov atd.
Dobre ovecka mas pravdu. Len neviem ci je dobre spoliehat sa iba na to co je vedecky dokázané. Aj vedci sulen ludia s obmedzenymi schopnostami a pravom na omyly
2 toto a co su to tie nizke vibracie? nizky znamena oznacenie nizkej amplitudy alebo nizkej frekvencie?
2 agartio co znamena ze som duchovne nedozrel? Preto ze uznavam iny zivotny styl som nedozrety? Podla mna blbost. Osobne poznam viac ludi co sa dali na takuto stravu a vysledok je ze su slabi (fyzicky) a nevyzeraju moc zdravo
Ovecka ako tento?
www.google.be
Je vitarianom tak zhruba 30 rokov
tak ich ignoruj -ovecka-
paraziti,stres,tazka strava..beru telu energiu a telo ma tym nizke vibracie=vznikaju choroby
0vecka, nie vsetci, iba ista cast.
Je to preto, ze nezvladnu psychicky rypalov ako si ty, ktorych maju plno vzdy v rodine, a v okoli a nevedia sa ich zbavit. Ktori ich odsudzuju za to co robia, lebo sa pri nich citia previnilo, a tak ich v duchu odsudzuju a utocia na nich.
Hlavne preto.
Dokym clovek na taku stravu duchovne nedozreje, ten prechod je vojna, ktoru nemusi vyhrat a uskodi mu. Odputat sa je tazke a nie kazdy to zvladne dobre.
Ale su aj ine dovody.
2 GoFruit tie voje vibracie nemaju ziadne vedecke opodstatnenie a to ani statisticke. Proste je to vymysel. Je to nieco co podla niekoho existuje ibaze to objektivne nic nerobi. Cize podla mna to neexistuje.
a este mi vysvetlite preco vsetci co sa stravuju akoze zdravo- ziadne meso len nevarene ovocie a zelenina a podobne vyzeraju ako zombici?
Vibracie ovecka nerozoberajme. V cinskej studii sa pise o zivocisnych vyrobkoch ake zlo pachaju na ludoch ale bed preco nie ked clovek zvery vrazdi tak sa aspon takto pomstia.
Nechcem ich rozoberat lebo na to musi bytclovek inde. A to vacsina ludi ma nizke vibracie. Ludstvo je choreplne parazitov a zloby.