Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Alkalická strava

Maoam

GoFruit - byt vitarianom na SVK je velmi tazke, je to tazke i tu, ale tu sa ludia menej staraju do inych, menej im hladia do hrncov, proste je tu väcsia anonymita, ludia su viac rozhladeni a skor akceptuju, ked je niekto 'iny', ale to vzdy zavisi od stupna ich osobnehov vnutorneho vyvoja, aj tu mas ludi, ktori mozu mat aj tri tituly pred a za menom, ale v oblasti charakteru a osobneho vyvoja su ehm...vies kde

Maoam

GoFruit: ja viem, uplne to chapem, chce to cas a makacku, absolutne chapem vsetko, co je s tym spojene a ake tazke to je a som rada, ze sa hybes vpred, bude to coraz lepsie a lepsie, budes asertivnejsia a jedneho krasneho dna to bude otazka 'kto z koho' a ty si presadis svoje - nie nasilne, jednoducho tym, ze budes absolutne sebaista a budu to musiet akceptovat, ak vas nebudu chciet 'stratit' - teba a vnuka

GoFruit

Maoam je to stale lepsie. V tom problem uz nevidim. Ale problem je v tom ze synove stravovanie im nevonia a vlastne ho musim na svk inak stravovat pred nimi aby bolo ticho. Ja viem nemusim ale zatial som to psychicky nezvladala. Teraz na najblizsej navsteve sa ale toho dost zmeni. Uz som zasa o kus vpred a citim sa silna celit im.doteraz som citila strach. Ale postupne sa to meni. Pracujem na sebe tuho a snazim sa veci pochopit a dat dosuvislosti a agartio mi teraz otvoril oci. Bola som tomu na stope ale este chvilu by mi to samej trvalo.

GoFruit

Ok vitavi len to tak nevyznelo tak aby si druhi nemysleli ze ph krvi sa meni. Nemeni ale za cenu stracania drahocenneho vapnika z tela.
Ten lepok hm neviem pretoze moj syncek je celiatik a v zivote nejedol mliecne vyrobky ani rafinovane cukry. Ja som sice pocas tehotenstva a dojcenia trochu kozich surovych syrov jedla ale rafinovane cukry nie.

Maoam

GoFruit: KASLI uz konecne na rodinu a ich mienku, viem, ake je to tazke, ale inak sa nikdy nepohnes dalej a nikdy nebudes slobodna...myslim to dobre, ved vies...

GoFruit

Agartio takto som sa na to nikdy nepozerala. Dakujem.
No ja som urcite este velmi daleko ale pracujem na to a v poslednej dobe sa stretávam len s pozitivnym prijatim mojho zivotneho stylu teda aspon v reali. Len ta rodina este. Cudzi ludia su v pohode.

doubledog

ovecka
mozno by bodlo, keby si sa venoval skor temam, v ktorych sa vyznas.
radsej nehodnot veci, o ktorych skoro nic nevies, vyznieva to hlupo.
ale nie je hanba o niecom nevediet, hanba je, nevediet a tvarit sa, ze vies.