Aké oblečenie a módne doplnky neznášate u ľudí, mužov ci žien ? Ja leginy zvýrazňujúce obrysu zadku a ešte k tomu priesvitné. Odpor! Vám čo prekáža?
Čo vás irituje?
Dizajnér, nie som z kameňa. :o) Som si ale plne vedomá toho, že tzv. vnútro preráža aj na povrch. A prejavuje sa následne aj vkusom v obliekaní. Len nechci odomňa, aby ma pri určitom stupni pochopenia ešte iritovalo, že si niekto dá legíny a vidno mu zadok. :o) Ak by ma to iritovalo, viac by to hovorilo o mne a nie o ňom. Len to už je otázka tolerancie a nedotknutosti a o tom táto *anketa* byť nemala. Takže prepáč za vstup. :o)
tak hlavne reflexne (kriklave farby) tielka,tricka, gate a pod. ...pripada mi to strasne lacne, nevkusne a uz to ma kazda baba a tento rok nezaostavaju ani chalani :D a este tie dotrhane leginy,fuj to mi uz pride megalacne...aaa mna strasne irituju nepodarene vlasy, farba na nich (vyrastene a atd.) a make up- niekedy ma udivuje ako sa baby dokazu zmachlit a myslia si, ze vyzeraju super :D treba sa riadit heslom "v jednoduchosti je krasa" a to aj co sa tyka oblecenia a make upu :)
mne vadia na muzoch tielka, resp. tricka bez rukavov s bielymi mlandravymi tenkymi rucickami... a na zenach ta odhalena prdel v leginach.. a tak celkovo ked su ludia v mode zaseknuti niekde tak v 90tych rokoch, napr. kruhove nausnice u muzov, vygelovane vlasky + take sustiakove bundy adidas atd., prsten na palci a take tie detaily :)
Anjelik ja som dal ľuďom možnosť sa vyjadriť. Keď chodím po ulici a kade tade tak nechodím s páskou na očiach . Každého niečo irituje to by si musela byť z kameňa aby ta nič neiritovalo čo dúfam niesi.
A ja som ti odpovedala. Že ma neirituje nič, čo majú ľudia oblečené. Každý si oblieka to, v čom sa dobre cíti a nie je pre mňa dôvod sa k tomu vyjadrovať. :o) Lenže to si asi *počuť* nechcel.
Anjelik a Neskúsená pytal som sa o módu a doplnky nie povahové črty. ;)
irituju ma ludia, chvalenkarstvo, predstierana "inteligencia" ak nieco take existuje, nevychovanost, mlaskanie, hlucne vyjadrovanie, nerespektovanie osobneho priestoru
u zien hlavne muffin top ( wholeychic.files.wordpress.com )
u muzov gate na pol zrde
Ľudská tuposť a potreba riešiť a hodnotiť druhých len na základe zovňajšku. ;o) Ale prekáža mi to menej, ako tebe tie legíny.
na zenach:
-leginy ako take nevadia, ale ked si zena nazakryje oblecenim prdel, tak je to fakt nevkusne az vulgarne. Akurat minule som jednu taku videla, co je priesvitali a bolo vidiet gate, nechutne.
-farebne papagajovite nohavice od cervenej cez zelenu az po neviem aku.
-extra kratke minisukne, najma na silnejsich nohach.
-havlovky, nohavice ani kratke ani dlhe, take onicom. Bud nech koncia tesne pod kolenami alebo pri clenkoch.
na muzoch:
-biele saka, ponozky v sandaloch
na oboch pohlaviach:
-okuliare nasadene na hlave aj ked svieti slnko cize ako celenka, a okuliare nasadene na ociach ked je zamracene. Nepochapem logiku toho.