Zdravim,
Pretym nez ma vsetci odsudite tak si aspon precitajte moj pribeh dakujem. Takze mam priatelku 4roky, boli sme spolu celkom stastni aj ked ma to uplne nenaplnal ten vztah, ale uz som si nevedel inu zenu pri sebe predstavit a vzdy som si hovoril ze to co ma trapi sa predsa spravi. Preto som uz v hlave planoval aj spolocnu buducnost a pod. Nejak pocas tych rokov sa mi stale natlacali nejake zeny do zivota a pokusali ma, no nikdy som to nespravil a nepodviedol, z niektorych zien mi niekedy dochadza zle, pacia sa mi slusne zeny. No pred nedavnom som stretol jednu zenu, ktoru ked som zbadal som myslel ze z z nej odpadnem, bola pekna krasna - (ale to je vela zien hl. na slovensku) ale to co z nej vyzarovalo z toho som bol uplne paf, v jej pritomnosti som mal stale zvlastne pocity... a po case som zistil ze ona ma tie pocity rovnake, pritahovali sme sa hned ako dva magnety sam som tomu nechapal.. nemohol som prestat na nu mysliet, branil som sa tomu vsetkemu, ale napriek tomu som ju tuzil spoznat blizsie co je to za osobu, a zistil som splna do bodky vsetky idealy mojej vysnivanej zeny (aj ked som si stale myslel ze tou vysnivanou je priatelka) no pochopil som pri tejto zene ze nieje. Zistil som ze si skvelo rozumieme ako s nikym predtym, bola to sila pri nasich rozhovoroch. Potom som uz skutocne na nic nedokazal mysliet iba na nu, zalubil som sa do nej a ani neviem kedy to vlastne prislo kedze vnutorne som sa tomu velmi branil. Uplne som sa nechal unasat citmi, a zacal som podvadzat priatelku raz, druhy krat stale, premilovali sme vela noci, chodil som stale za nou stretavali sme sa pochopil som ze to musim zacat riesit ale nedokazal som opustit priatelku, mozno poviete som zbabelec ano som, jednoducho nemam na to gule!!! Ta druha sa nahnevala a prestala ma kontaktovat, myslel som chvilu ze zomriem, no po par mesiacov sa nas kontakt obnovil. A ja som stale tam kde som bol, stale na nu myslim nemozem prestat, ked sa stretneme nemozem prestat ju bozkavat, dotykat sa jej. Strasne po nej tuzim a myslim na nu predstavujem si ju. No stale som s priatelkou. A asi by som neprezil kedy ta druha so mnou zas prerusila kontakt, bojim sa toho.
Co mam robit? nechcem byt medzi dvoma zenami potreboujem tu druhu, ale priatelka mi dava taky pocit istoty som s nou rad aj ked myslim na druhu uz nevladzem som stale v strese koli tomu. Dik za nazory
Ina žena, neviem čo ďalej?
Ondrej, ale veď ľudia ti tu napísali, aby si sa rozíšiel s priateľkou, nevodil ju za nos ...lebo snáď je to dobré dievča a zaslúží si aj ona to svoje šťastie ..ale nie s tebou, ale niekým iným ..len mám taký pocit, že ty si čakal na niekoho ako je Cicvor, čo ti podrži stranu a my ostatní sme obyčajní dementi, čo ti chcú len zle a len ťa obviňujú .. ale tak chváliť ta nebudeme
ondrej tvôj vek? vek tvojich žien? :)
Bože ty chudáčik, veď už ti tu aspoň 15x napísali, aby si sa so svojou priateľkou rozišiel, pretože jej ubližuješ a klameš jej. Tak nebuď zbabelec a rozíď sa so svojou priateľkou alebo sa vykašli na svoju milenku a skús dať dokopy vzťah so svojou priateľkou. Akú inú radu čakáš?
Inak, ty sa neobávaš toho, že ak by si si začal so svojou milenkou, tak by ta mohla ľahko podviesť? Keď jej nerobilo problém začať si so zadaným mužom, tak to nejaký veľký charakter nebude.
cicvor
Mas pravdu, nikto sa ta tu nesnazi pochopit, tu len padaju sudy. Sak ja viem ze robim zle a myslite si ze ma to netrapi ze mi to tak vyhovuje?? Tak asi keby to tak bolo by som sem nepisal a nenechal sa urazat aky som chudak! Ved niesom debil, co si myslite ze som sa s tym sem prisiel chvalit. To ze som sem napisal je asi to ze ma to trapi a neviem si dat rady ako to vyriesit. Necakal som pochopenie ale skor normalnu radu a pohlad inych ludi, ale vlastne vidim ze som len debil ktoremu to tak vyhovuje. A neviem kto tu pise ze u priatelky hladam "teplo domova" huuu sa preberte niesom zenaty aby som hladal teplo domova. To automaticky ked ma niekto priatela priatelku musia zdielat domacnost? Sa preberme.
Ondrej, ty si zase idiot. Ľúto by ti v prvom rade malo byť tvojej priateľky, ktorej svojim konaním ubližuješ a ponižuješ ju.
Cicvor, Ondrej založil tému, takže musel rátať so všetkými reakciami (pozitívnymi aj negatívnymi).
Heh, je fakt srandovne tu citat tie definitivne sudy nad zivotom co je spravne a co nie :) A najma hodnotit CUDZI zivot (teda ten, ktory ja nezijem a vobec ho nepoznam) na zaklade svojho vnimania zivota :)
Velmi lahko sa totiz ktokolvek moze ocitnut v situacii ked zrazu zisti, ze tych svojich zasad (to by som nikdy neurobila, atd.) sa akosi nedrzi a ze sa to neplanovane a nechcene vymklo zpod kontroly...
Ale skoda vysvetlovat. Kazdy si musi poriesit zivot sam :)
Bravóóó! Je tu ďalší zbabelec, čo sa nevie zaradiť do života ! :-D Aj chce mať milenku, aj teplo domova, kde sa môže schúliť v náručí partnerky. Ja ti poradím, UVEDOM SA! Nehraj sa na chudiatko a neťahaj tie ženy za nos. Buď chlap a uvedom si, čo je pre teba najlepšie, a s kým budeš šťastný. Máš partnerku, ktorá ťa miluje a ste spolu 4 roky, ale nepociťuješ naplnenie vo vzťahu a po druhé, máš milenku, pri ktorej si šťastný a vo všetkom ti vyhovuje. Obetuj štvorročný vzťah a oslobodíš tým aj svoju partnerku od takého zbabelca ako si ty. Tak si logicky zrátaj v tej tvojej hlavičke koľko je 3 - 1 a vyjde ti číslo, ako by mal pár vyzerať.
Aja02
Ty si tapa, netvrdim ze preto je ona chudacik lebo som svoj vztah nevyriesil. Ale ja som jej klamal lebo som to nevyriesil a povedal jej ze to riesim, co to nechapes ja som jej ublizil mojim klamstvom. Ona ma do nicoho nenutila, sama povedala ze rozhodnut sa musim len ja ze ona chce byt so mnou ze ma lubi. Len ja som jej tvrdil ze ja som rozhodnuty a ze nech mi da cas. Akoze ja som jej ublizil klamstvom
mne je divné, že ste mladí ľudia, ktorí sú spolu 4 roky a z toho rok spolu nespávajú, čiže tam musí byť u vás nejaký problém, preto nechápem, prečo ste spolu ... ja keby som rok nemala s prieteľom sex, tak by mi to bolo divné a buď by soms ním nebola alebo sa veľmi zamyslela, prečo to tak je ...
Ondrej, takže podľa teba je najväčším chudáčikom tvoja milenka, pretože ty si si vzťah nevyriešil? Nemáme ju chudinku ešte poľutovať? A tvojej priateľky ti ľúto nie je? Nakoniec prídeme na to, že ty a tvoja milenka ste vlastne najväčší chudáci a najhoršia bude tvoja priateľka.