Zdravim,
Pretym nez ma vsetci odsudite tak si aspon precitajte moj pribeh dakujem. Takze mam priatelku 4roky, boli sme spolu celkom stastni aj ked ma to uplne nenaplnal ten vztah, ale uz som si nevedel inu zenu pri sebe predstavit a vzdy som si hovoril ze to co ma trapi sa predsa spravi. Preto som uz v hlave planoval aj spolocnu buducnost a pod. Nejak pocas tych rokov sa mi stale natlacali nejake zeny do zivota a pokusali ma, no nikdy som to nespravil a nepodviedol, z niektorych zien mi niekedy dochadza zle, pacia sa mi slusne zeny. No pred nedavnom som stretol jednu zenu, ktoru ked som zbadal som myslel ze z z nej odpadnem, bola pekna krasna - (ale to je vela zien hl. na slovensku) ale to co z nej vyzarovalo z toho som bol uplne paf, v jej pritomnosti som mal stale zvlastne pocity... a po case som zistil ze ona ma tie pocity rovnake, pritahovali sme sa hned ako dva magnety sam som tomu nechapal.. nemohol som prestat na nu mysliet, branil som sa tomu vsetkemu, ale napriek tomu som ju tuzil spoznat blizsie co je to za osobu, a zistil som splna do bodky vsetky idealy mojej vysnivanej zeny (aj ked som si stale myslel ze tou vysnivanou je priatelka) no pochopil som pri tejto zene ze nieje. Zistil som ze si skvelo rozumieme ako s nikym predtym, bola to sila pri nasich rozhovoroch. Potom som uz skutocne na nic nedokazal mysliet iba na nu, zalubil som sa do nej a ani neviem kedy to vlastne prislo kedze vnutorne som sa tomu velmi branil. Uplne som sa nechal unasat citmi, a zacal som podvadzat priatelku raz, druhy krat stale, premilovali sme vela noci, chodil som stale za nou stretavali sme sa pochopil som ze to musim zacat riesit ale nedokazal som opustit priatelku, mozno poviete som zbabelec ano som, jednoducho nemam na to gule!!! Ta druha sa nahnevala a prestala ma kontaktovat, myslel som chvilu ze zomriem, no po par mesiacov sa nas kontakt obnovil. A ja som stale tam kde som bol, stale na nu myslim nemozem prestat, ked sa stretneme nemozem prestat ju bozkavat, dotykat sa jej. Strasne po nej tuzim a myslim na nu predstavujem si ju. No stale som s priatelkou. A asi by som neprezil kedy ta druha so mnou zas prerusila kontakt, bojim sa toho.
Co mam robit? nechcem byt medzi dvoma zenami potreboujem tu druhu, ale priatelka mi dava taky pocit istoty som s nou rad aj ked myslim na druhu uz nevladzem som stale v strese koli tomu. Dik za nazory
Ina žena, neviem čo ďalej?
Dobre dobre tam my vsetci pekne ponadavajte aky som somar a idiot a chudak, co si zasluzi len to najhorsie. Preco to s priatelkou neklape? No nas vztah presiel velkou krizou este v zaciatkoch boli sme rozideny, ona spravila iste veci ktore nemali s laskou ku mne nic spolocne, poviedla ma aj ked sa s nikym nevyspala ale stretavala sa z jednym chalanom a bozkavali sa.... nechal som ju potom to vsetko olutovala a zacala sa velmi snazit, vsetko som jej odpustil ale nikdy nezabudol stala sa mi to vynori v hlave. Ale od vtedy sa velmi snazi, denne mi lasku vyznava volava mi stale chodi za mnou, teraz asi musela vycit ze sa nieco deje a zacala sa velmi snazit stara sa o mna a pod. ale nezijeme spolu, stale chodi za mnou pr
cicvor, jasne :D
áno buďme empatický a všetci spolu podporme egoizmus a sebectvo, lebo tieto vlastnosti sú pozitívne, však??
Ja ti prajem, aby sa ukazalo, ze ta tvoja neodolatelna kamaratka na sex je preoperovany chlap, ktoremu raz hrabne a v amoku ti ufikne penis v spanku a zena sa stane aj z teba.
Toto ti prajem. Pekny den ty falosny hajzlicek....raz sa ti to vrati, spomen si potom na to :).
Pre adminov: uvedene bolo myslene a stylizovane ako isty sposob rady.
cicvor, dost vtipny " nick" a este vtipnejsi prispevok ty pises nezaujato o tom nad cim sa ma zamysliet a ini tu pisu konecne riesenie, a este nieco- ja som nikdy v zivote v takej situacii nebola, ani nebudem radsej nech som sama :) napr. ja osobne som sa k teme vyjadrila preto, lebo sa viem vzit a som dost citlivy , empaticky clovek beriem to ako svinstvo, podraz nikdy v zivote nechcem zazit take trapenie! preto ak si si nevsimol, ludia sa tu vyjadruju k situacii konkretne ktoru opisal a nie vseobecne k ich vztahu s priatelkou a bokovkou ktoru ma, aby som ti to objasnila :) nikto ho veru nebude chvalit, nakoniec sam si to sposobil, mozno keby nenadviazal kontakt s dotycnou mozno by ju uz nikdy nestretol ale on zrejme stale vyhladavaj jej spolocnost, ze to zaslo tak daleko... je bezcharakterny zbabelec prajem mu to same aby on bol v pozicii podvadzaneho nech vie ake to je! a potom nech sem napise prispevok o tom ako sa trapi a co ma robit ked chce podporu a asi aj lutost. neviem kolko ma chlapec rokov ale podla jeho velkej dilemy je osobnostne nevyspely
cicvor, takže ho máme všetci poľutovať chudáčika, ponadávať na jeho priateľku a povzbudiť ho v tom, aby ju aj naďalej podvádzal? Zakladať si šťastie na nešťastí iných nedopadne NIKDY dobre. Ondrejkovi a jeho milenke sa to raz vypomstí.
ONDRO:
Ser na tieto urazajuce reakcie :)
Tie ohnive prispevky ktore tu citam nemaju pre teba ziadnu hodnotu. Ludia co sa tu rozculuju nemaju absolutne ziadne ponatie o tvojom zivote - ako to ty skutocne prezivas, co citis, atd. Oni TVOJU zivotnu situaciu hodnotia na zaklade zivotnej situacie, ktoru ONI prezili. A to je prave nezmysel. Tvoj zivot poznas iba ty, len ty skutocne vies co potrebujes a ako mas konat.
Skusim sa ale nezaujato vyjadrit k tvojej situacii :)
Asi je dolezite vediet, ci si s tou novou princeznou rozumies duchovne. Ak ano, nie je co riesit - nasiel si cloveka ktory ta okuzluje fyzicky aj duchovne. A to je zaklad.
Potom je este dolezite vediet, preco ta nenaplna tvoj aktualny vztah - je to iba kvoli tomu sexu ? Alebo toho chyba viac ?
Musis si to v sebe vsetko ujasnit TY SAM, inak sa nepohnes.
"Ta druha to chce, uz sme sa preto odmlcali na par mesiacov bola nahnevana. Ale zacina mi na nej vadit ze moc ohladuplna, je nahnevana ale je ticho keby povedala ako to chce mozno by to k niecomu pomohlo kedy niekto pritlacil alebo ja neviem." -> krasny priklad hadzania zodpovednosti na toho druheho - tebe vadi, ze nie je prilis aktivna, jej jednoznacne rozhodnutie a velka aktivita by rozhodli vlastne za teba. Ale tak to nejde, vzdy je to risk a ked si predstavim seba v jej sit. tiez by som sa odmlcala. Muz (aj zena) ak su dospeli, musia vediet robit rozhodnutia. Je lahke urobit rozhodnutie, ktore jednoznacne skonci pozitivne. Ale rozhodnut sa a rikskovat, stat si za svojim aj ked to nemusi vyjst, to vie len zrely a dospely clovek. Tym asi este nie si, ak to ale teraz zvladnes, posunies sa zas kusok k tejto "dospelosti".
inaq ja si to neviem predstavit... teda najme casovo ako by som to stihal mat dve ... akoze obcas zahnut to by sa dalo ale mat takuto stalu bokovku... ja som rad ze pri mojej terajsej mam aj trosku casu na seba..
a podľa mňa dobre vieš čo treba robiť, len ťa tvoja situácia vnútri zožiera a možno čakáš, že sa ťa tu niekto zastane, alebo ti ponadáva a tebe sa uľaví...za všetkých hľadáš len to, aby TEBE bolo dobre... trošku otvor očká kamarát :) keď už si podviedol, ok, tvoja/vaša vec...ale aspoň teda choď s pravdou von, veď to hádam neľutuješ, či? :P
sraľko, počúvaj, súčasnú priateľku nechaj, nezaslúži si, aby ti robila iba zadné vrátka, keby to náhodou s tou novou nevyšlo... keĎ ťa to ťahá k novej, tak choď za ňou. to že sa teraz sem tam neozve, je normálne, lebo práve teraz čaká na to, či sa jej ozveš TY, pretože ona sama v tom musí mať riadny guláš a nevie, čo od teba môže očakávať, tak pohni kostrou a niečo rob. hlavne neťahaj za nos obidve :)
A ak sa bojíš výjsť s pravdou von, tak kľudne povedz- ja to tvojej súčasnej oznámim :D to že bude najprv sklamaná, je jasná vec, ale ona to zvládne..
len ju už zbytočne nenaťahuj, nezaslúži si to.