Ina žena, neviem čo ďalej?

Príspevok v téme: Ina žena, neviem čo ďalej?
OndrejP.

Zdravim,
Pretym nez ma vsetci odsudite tak si aspon precitajte moj pribeh dakujem. Takze mam priatelku 4roky, boli sme spolu celkom stastni aj ked ma to uplne nenaplnal ten vztah, ale uz som si nevedel inu zenu pri sebe predstavit a vzdy som si hovoril ze to co ma trapi sa predsa spravi. Preto som uz v hlave planoval aj spolocnu buducnost a pod. Nejak pocas tych rokov sa mi stale natlacali nejake zeny do zivota a pokusali ma, no nikdy som to nespravil a nepodviedol, z niektorych zien mi niekedy dochadza zle, pacia sa mi slusne zeny. No pred nedavnom som stretol jednu zenu, ktoru ked som zbadal som myslel ze z z nej odpadnem, bola pekna krasna - (ale to je vela zien hl. na slovensku) ale to co z nej vyzarovalo z toho som bol uplne paf, v jej pritomnosti som mal stale zvlastne pocity... a po case som zistil ze ona ma tie pocity rovnake, pritahovali sme sa hned ako dva magnety sam som tomu nechapal.. nemohol som prestat na nu mysliet, branil som sa tomu vsetkemu, ale napriek tomu som ju tuzil spoznat blizsie co je to za osobu, a zistil som splna do bodky vsetky idealy mojej vysnivanej zeny (aj ked som si stale myslel ze tou vysnivanou je priatelka) no pochopil som pri tejto zene ze nieje. Zistil som ze si skvelo rozumieme ako s nikym predtym, bola to sila pri nasich rozhovoroch. Potom som uz skutocne na nic nedokazal mysliet iba na nu, zalubil som sa do nej a ani neviem kedy to vlastne prislo kedze vnutorne som sa tomu velmi branil. Uplne som sa nechal unasat citmi, a zacal som podvadzat priatelku raz, druhy krat stale, premilovali sme vela noci, chodil som stale za nou stretavali sme sa pochopil som ze to musim zacat riesit ale nedokazal som opustit priatelku, mozno poviete som zbabelec ano som, jednoducho nemam na to gule!!! Ta druha sa nahnevala a prestala ma kontaktovat, myslel som chvilu ze zomriem, no po par mesiacov sa nas kontakt obnovil. A ja som stale tam kde som bol, stale na nu myslim nemozem prestat, ked sa stretneme nemozem prestat ju bozkavat, dotykat sa jej. Strasne po nej tuzim a myslim na nu predstavujem si ju. No stale som s priatelkou. A asi by som neprezil kedy ta druha so mnou zas prerusila kontakt, bojim sa toho.
Co mam robit? nechcem byt medzi dvoma zenami potreboujem tu druhu, ale priatelka mi dava taky pocit istoty som s nou rad aj ked myslim na druhu uz nevladzem som stale v strese koli tomu. Dik za nazory

lienocka2808

Ondro bola som takmer rok v rovnakej situacii ako ty. Uplne si mi to pripomenul az ma zamrazilo ako sa to podoba na moj pribeh. Aj ja som mala 5rocny vztah, ale uz sme sexualne vobec nefungovali, ale toho cloveka som mala aj dodnes mam velmi rada. Potom som sa zacala stretavat s dalsim muzom a trvalo to takmer rok. Za ten rok som takmer prisla o rozum :(.Neskutocne vycitky svedomia, zozieranie sa, bolo mi samej zo seba zle, ale proste nevedela som sa rozhodnut, a mala som dvoch muzov nikto na mna az tak netlacil tak som to odkladala. Az, moj vtedajsi "milenec" si povedal a dost. Proste sa mi neozval asi 3dni, a to ma nastartovalo a pomohlo sa mi rozhodnut, pretoze tie dni bez neho boli neznesitelne. Ano mnoho ludi ta odsudzuje, ale clovek si nevyberie, hlavne ked to v jeho vztahu nefunguje hlavne sexualne (nech si hovori kazdy co chce, ale je to velmi velmi dolezite) tak to nebude fungovat nikdy dobre. v podvedomi velmi dobre vies, co chces akurat nemas teraz dovod nic menit. Cakas asi, ze sa to vyriesi same, ale tak to nefunguje. Zelam vela stastia, podvadzanie neurobi stastnym nikoho a uz hlavne nie teba, pretoze ak nie si chrapun tak vycitky svedomia budes mat stale a to je najvacsi trest aky si mozes sposobit.

MultiLevel

si s priatelkou preto, lebo ti dava pocit istoty, alebo preto, ze ju uprimne z hlbky srdca milujes?
Uvaz....mas priatelku, s ktorou to nie je az take "ruzove", ale uz si si zvykol a vies si s nou predstavit zivot. S tou druhou je to vzrusenie, nieco nove, iskri to...ale nie je to len zalubenie sa? To rychlo prefrci a neostane po nom ani mastny flak... Ak je to, co je medzi vami, silne, tak to prezije aj "zlozenie ruzovych okuliarov". Bud chlap a postav sa k tomu naozaj ako jeden rozumny clovek. Ver, ze je stokrat jednoduchsie ked jednu z nich opustis, ako klamat a podvadzat vlastne obe. Ktora je ta prava? Ta, pri ktorej si sam sebou a nikdy sa na nic nehras....

OndrejP.

Ok, ja beriem vsetky Vase rady, a plne s tym suhlasim ze niesom momentalne priklad idealneho chlapa.... ale nadavky typu ze "parodia chlapa" a pod. no tie si viete kam strcte, man svedomie a prave to ma trapi preto som sem napisal. No boze tak mam priatelku a stretol som inu ktora ma ocarila, tak ano stalo sa mi to.. a preto mam byt najhorsi clovek, ja viem ako to je ked si partner najde ineho aky je to pocit, poznam ten pocit viem ako to boli, neplanoval som to. Proste to prislo a preto sa neviem rozhodnut kedze s priatelkou som uz planoval buducnost, no necal som ze niekto iny pride branil som sa tomu, keby som si chcel niekoho najst na sex len sak to by nebol problem, ale tu neslo o to. Fakt neviem co dalej, tak ma ukamebujte preto.

melindaaa

piktogram - sa vyjadril/ a k teme uplne najpresnejsie podla mna, normalne az tak do duse....

Ondrej.P svojim konanim si rozculil aj minimalne este 10 ludi na tomto fore....nehladaj tu lutost a pochopenie, tvoje argumenty su slabe, nadavky, prehovaranie do duse ti nepomaha, snad ta nejaka facka (fyzicky utok) preberie. pises, ze teba to TRAPI- tak sa UZ KONECNE ROZHODNI a nebud ako obmedzeny. ved to si chcel radu! alebo sa len pochvalit? ach, nevies sa rozhodnut s ktorou ostat, aky si ty ziadany, ale zaroven sa bojis, ako ta to trapi. si ako parazit! akoze mne je luto iba tvojej priatelky nikoho ineho lebo to ze si sa zacal vlacit s nejakou inou za to si mozes sam , aj za to ze si v takejto situacii! sebecke je to od teba velmi. A ked pises ako sa tvoja priatelka snazi, tak sa ti necudujem ze sa bojis prist o nu, co ak ta druha je nejaka sprosta, ruky ma obe lave, spravila niekedy pre teba nieco? pochybujem, jedine s tebou sprepacenim "tr...a"... nevies si oddelit sex/laska/vztah, prajem ti skore osvietenie rozumu a skore rozhodnutie.

cicvor- lutujem zenu ktora o teba zakopne pri tvojich uvahach

salon

Ahoj Ondrej precitala som si iba tvoj prispevok,lebo teraz nemam cas citat prispevky od inych I ked ma zaujimaju...
Ak citis to,co citis pri tej druhej tak ozaj nie je co riesit,lebo aj keby ti to s nou nahodou nevyslo,nemusis banovat za tou prvou,ktora ti akoze dava pocit istoty na to sa vykasli,ty ju nelubis ,pretoze ju dokazes podviest...takze urob co ti srdce kaze a dovol sebe,ale aj svojej frajerke byt stastny,lebo ju to prejde casom a tiez najde svoju pravu lasku....

lorinnes

čím dalej čitam tieto problemy a všetko čo sa deje za chrbtami tých všetkych vašich priateliek stale si hovorim: kur*a snad sa toto nedeje za chrbtom aj mne

Agnes998

a preco sa s tou sexicou neporozpravas o tom, o co jej ide, ci len o sex alebo si ta chce vziat za muza a mat s tebou domcek so zahradkou a tri deti? ty nie si vobec chlap, nevies nic riesit, ty si len parodia chlapa! sedis jak retardovany na dvoch stolickach a cakas, kedy spadnes a rozbijes si hubu a kto za teba konecne toto vyriesi, ale sam nie si schopny spravit vobec ziadne rozhodnutie! ta, ktora ta nakoniec "vyhra" bude mat s tebou teda uchvatny zivot, ze jej nie je co zavidiet!

doubledog

OndrejP

vyzera to tak, ze s tou svojou povodnou priatelkou si sa dostal do stagnacie.

otazka je, ci vas vztah dokazes este opravit, z toho co pises, to vyzera ze skor nie.

takze ja by som ti radil, aby si to s nou ukoncil a zacal si novy vztah.

ema123

Ondrej, trápiš sa, pretože nič neriešiš. Neriešiš, pretože nevieš, ako to urobiť bezbolestne. Také riešenie však NEEXISTUJE. Ak v takomto stave chceš zotrvať, tak nič nerieš, ale ani sa na trápenie nesťažuj, pretože to bude tvoje rozhodnutie (najpohodlnejšie).

Aj keď sa tu niektorým zdá, že sa tu veľa moralizuje, tak to preto, že tadiaľ vedie cesta k pokoju. Len ak človek má v živote usporiadané vzťahy v súlade s tým, že to cíti správne, tak vtedy sa cíti spokojný a šťastný. K tomu sa však ty musíš dopracovať. Urobiť rozhodnutia, dotiahnuť ich skutkami a vytvoriť podmienky k vzťahu bez klamstva. Je to len na tebe. :-)