Zdravim,
Pretym nez ma vsetci odsudite tak si aspon precitajte moj pribeh dakujem. Takze mam priatelku 4roky, boli sme spolu celkom stastni aj ked ma to uplne nenaplnal ten vztah, ale uz som si nevedel inu zenu pri sebe predstavit a vzdy som si hovoril ze to co ma trapi sa predsa spravi. Preto som uz v hlave planoval aj spolocnu buducnost a pod. Nejak pocas tych rokov sa mi stale natlacali nejake zeny do zivota a pokusali ma, no nikdy som to nespravil a nepodviedol, z niektorych zien mi niekedy dochadza zle, pacia sa mi slusne zeny. No pred nedavnom som stretol jednu zenu, ktoru ked som zbadal som myslel ze z z nej odpadnem, bola pekna krasna - (ale to je vela zien hl. na slovensku) ale to co z nej vyzarovalo z toho som bol uplne paf, v jej pritomnosti som mal stale zvlastne pocity... a po case som zistil ze ona ma tie pocity rovnake, pritahovali sme sa hned ako dva magnety sam som tomu nechapal.. nemohol som prestat na nu mysliet, branil som sa tomu vsetkemu, ale napriek tomu som ju tuzil spoznat blizsie co je to za osobu, a zistil som splna do bodky vsetky idealy mojej vysnivanej zeny (aj ked som si stale myslel ze tou vysnivanou je priatelka) no pochopil som pri tejto zene ze nieje. Zistil som ze si skvelo rozumieme ako s nikym predtym, bola to sila pri nasich rozhovoroch. Potom som uz skutocne na nic nedokazal mysliet iba na nu, zalubil som sa do nej a ani neviem kedy to vlastne prislo kedze vnutorne som sa tomu velmi branil. Uplne som sa nechal unasat citmi, a zacal som podvadzat priatelku raz, druhy krat stale, premilovali sme vela noci, chodil som stale za nou stretavali sme sa pochopil som ze to musim zacat riesit ale nedokazal som opustit priatelku, mozno poviete som zbabelec ano som, jednoducho nemam na to gule!!! Ta druha sa nahnevala a prestala ma kontaktovat, myslel som chvilu ze zomriem, no po par mesiacov sa nas kontakt obnovil. A ja som stale tam kde som bol, stale na nu myslim nemozem prestat, ked sa stretneme nemozem prestat ju bozkavat, dotykat sa jej. Strasne po nej tuzim a myslim na nu predstavujem si ju. No stale som s priatelkou. A asi by som neprezil kedy ta druha so mnou zas prerusila kontakt, bojim sa toho.
Co mam robit? nechcem byt medzi dvoma zenami potreboujem tu druhu, ale priatelka mi dava taky pocit istoty som s nou rad aj ked myslim na druhu uz nevladzem som stale v strese koli tomu. Dik za nazory
Ina žena, neviem čo ďalej?
No ja neviem, ale mysl ze aj keby ho priatelka nemilovala a bola by s nim len dajme tomu zo zvyku, aj tak by hadam bolo pekne keby vedela s akou situaciou ma docinenia aby sa mohla zariadit a neplanovat s nim buducnost
cicvor
:D iste jej to je jedno, každí jedinec potom túží, aby bol podvádzaný :)))
ide ti to dneska
preto písal užívateľ, že terajšia priateľka vycítila niečo, lebo, že sa veľmi snaží...
ÁNO, nepoznáme ľudí, nevieme odhadnúť skutočnú situáciu....
A práve preto rady už podostával.
Radu dostal, má sa rozhodnúť čím skôr, lebo takto to nemôže byť, ON sa musí rozhodnúť.
Nechať situáciu len tak plávať mi príde egoistické NIE?
Ebinka:
No ono je dost podstatny rozdiel medzi tymto:
- Ak si niekto uvedomuje ze ublizuje dvom ludom, ublizovat im nechce, ale kedze nevidi MOMENTALNE vychodisko necha to plavat.
-Ak niekto ublizuje dvom ludom, netrapi ho to a nechava to tak plynut dalej.
A druha vec: odkial ty beries tu istotu ze je niekomu ublizovane ? Co ak jeho aktualna priatelka k nemu uz nic neciti a je jej to jedno ? Poznas ju ? Ona ti hovorila ako to citi ? Poznas vsetkych tych ludi, ktori su do toho zainteresovani a vies co citia ? Uz chapes o co tu ide ? CELE TO MOZE BYT V SKUTOCNOSTI DIAMETRALNE UPLNE INAK ako si ty alebo niekto cudzi predstavujete...
vo co de ?
áno áno, tlieskame,,,
"A ak nevies ako dalej, nechaj to proste plavat. Moze nastat aj samovolna zmena situacie na zaklade ktorej sa uz budes vediet rozhodnut. Alebo sa nieco zmeni tak, ze sa rozhodnut uz nebudes musiet"
takže ÁNO radíme Ti tu, vedome ubližuj dvom človekom, kľudne to nechaj plynúť a Ty si popritom utešuj svoje sebectvo, sebaľúbosť, hlavne, aby si ty netrpel náhodou
to bola rada Dňa :D :D :D
Neverim, ze si svojej priatelke odpustil, inak by si to uz nevytahoval. Paci sa ti akurat jej snaha, ze ju zoziera svedomie a tak urobi, co ti vidi na ociach. Ak ti ona bola neverna (pricom sa nic take nestalo), tak ty si urobil teraz co? Nahovoris si, ze tu druhu lubis, potlapkas sa po pleci aky si charakter (lebo mas city) a tak je to v poriadku?!
Stojim si za mojim predoslym pripevkom a je mi uplne jedno, co ako predtym bolo. Potrebujes lekciu do zivota, a ak si nou prejdes, za prve: uz sa zrejme nedostanes do podobnej situacie a ak tak za druhe budes hned vediet, co robit.
Aby si mi rozumel, je mi uplne fuk co ako bolo a bude, ale nepovazujem za ferove nechat trpiet nevinneho. Ak ti na priatelke zalezi, a tu druhu naozaj "milujes", to najlepsie, co pre nu (priatelku) mozes urobit je nechat ju ist najst si svoje vlastne stastie. S tebou ju to evidentne necaka.
p.s. ak chcies dostavat, musis najprv davat. pises, ze tvoja priatelka je ti malo empaticka a romanticka. napadlo ta vobec, ze dava spät iba to, co od teba dostava/citi? alebo len chces, chces a chces...lebo Ty. zena totiz funguje tak, ako pisem. ak dostava, dava.. ale ty na nej zrejme uz hladas len chyby. nechaj ju ist. dostane sa cez to, rozchod nie je koniec sveta, ani zivota.
Ondrej:
Tazko tu najdes uzitocnu radu. Ako tak pozeram, chodia tu casto zeny ktore reaguju na zaklade svojej frustracie a nevedia sa odosobnit - asi zazili nejake sklamanie v laske a pricinu svojho zranenia si spajaju s modelom chovania, ktore popisujes ty. Takze logicky na teba nadavaju. Par takych prispevkov co sa tu objavilo by som oznacil presne ako tento pripad.
Ja sa ale opat pokusim ta trochu posunut vpred:
V tejto diskusii tvojho problemu je nemozne stanovit co je DOBRE, co je ZLE a co by si mal urobit. To vies JEDINE TY SAM. Ty sam musis zistit, co skutocne chces, po com tuzis a ake kroky musis podniknut aby si bol stastny a nikomu neublizoval. Je to TVOJE rozhodnutie, jedine TY SAM SEBE SI SI SUDCOM SVOJHO ZIVOTA. Pretoze TY tento zivot zijes, jedine ty poznas kazdy jeho detail.
A ak nevies ako dalej, nechaj to proste plavat. Moze nastat aj samovolna zmena situacie na zaklade ktorej sa uz budes vediet rozhodnut. Alebo sa nieco zmeni tak, ze sa rozhodnut uz nebudes musiet :D
Ondrej, celé zle je v prvom rade to, že oba vzťahy ti fungujú len vďaka klamstvu a podvodu. Nie je div, že ti to prerastá cez hlavu. Možno by bolo najlepšie skončiť obidva vzťahy, dať si pauzu a počkať na niekoho iného, s kým by si začal novú kapitolu v živote. Robiť základy budúcnosti na klamstve, to je ako stavať na hlinených nohách.
Akokolvek sa ta snazim pochopit, neviem ti dat radu. Ved ty sam musis vediet co chces a co nie. Pisal si ze ti ten vztah s partnerkou neklapal. Tak ho ukonci ked si ju uz aj tak podviedol.
Jedine co ti viem povedat ze milenka sa stiahla preto lebo ona chce aby si to ty vyriesil. Ona nic riesit nebude. Ona je sklamana ze ty nevies vyriesit situaciu a caka od teba zrejme rozchod. Takto ti to dava najavo. Nechapem ako vobec mozes od nej ocakavat aby ti prikazala rozvhod alebo co. Ak ya ma naozaj rada tak dlho cakat nebude. Ak si tu precitas nejake temy od mileniek ktorych tu je viac mez dost tak zistis ako sa citia. Stiahnu sa a tym daju vlastne najavo ze ak sa nerozide ich milenec s parynerkou tak sa oni rozidu s nim. Lebo nechcu zit v takomto trojuholniku.
Tak si to premysli aby si nakoniec neostal sam. A naozaj by si uz dlhsie nemusel ublizovat svojej partnerke.
Na druhej strane je tu ten fakt ze milenka je casto len vzruso zo zakazaneho a ukradnute chvilky a v kazdodennom zivote by to vobec nemuselo mat to caro a to čaro aj tak raz vyprcha preto treba vo vztahu lasku.
OndrejP
Teplo domova bolo myslené obrazne, narážala som na tú istotu u priateľky, ktorú pociťuješ. A čo si čakal, že ťa potľapkáme po pleci a povieme - máš to ťažké starec - ??? Každý si je strojcom vlastného šťastia, chcel si rady? Veď ich tu máš! Chcel si sa podeliť, nie? Ty sa preber :-D najprv tu napíšeš svoje love story a prosíš o rady a potom sa cítiš urazený? Veď ti to tu dávajú ľudia rovno na tanieri :-D