Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Neprijatá na VŠ, čo teraz?

Príspevok v téme: Neprijatá na VŠ, čo teraz?
Monii

zdravím.. takže, nikde ma neprijali.. napíšem ešte odvolania, no čo ak ma neprijmú ani potom? neviem čo mám robiť, rodičia sú na mňa strašne nahnevaný, sklamala som ich .. vyhodili zbytočne veľa peňazí, ktorých nemáme nazvyš.. čo mám teraz robiť? pracovať? alebo rok študovať niečo, kde majú druhé kolo aj keď ma to nezaujíma? rok pracovať a potom to zase skúsiť? :((( aj tak, myslím že tu prácu nenájdem.. do zahraničia? kam? ako? :( prosím povedzte mi niekto čo mám robiť.. :(

zewa

Čo je zlé na psychológii v Trnave? V čom je horšia od iných VŠ? Zaujimaju ma argumenty, nie reči typu jedna babka povedala. Odkiaľ máte takú kravinu, že je to tam kresťansky brané? :))))

Monii

to mi je jasné, že pravdepodobne vôbec nebudem robiť to, čo vyštudujem... ale niečo vyštudovať chcem.. ťažko sa práca hľadá aj bez vysokej ale aj s ňou.. tak teda skúsim tú Trnavu.. ďakujem vám všetkým za milé odpovede.. :)

ta3

Ovecka
mas spravnych rodicov, vyborny postoj, vidno ze im na Tebe zalezi, ak maju rodicia dost prachov nie je problem deti rozmaznat a dat im vsetko co chcu, ale co tym detom to prinesie?, iba problemy v zivote

0vecka

2 ebi77777777 toto bola reakcia mojich starych a poviem ti ty niesu ekonomicky na tom vobec zle... take ze vybavit niekomu nieco to je skor reakcia urcitej skupinky podnikatelov ktory maju potrebu si riesit svoje komplexy tym ze vsade musia ukazat aki su super a kolko maju penazi... ver tomu ze bezne chodia okolo teba deti ludi co maju prijem o nieco vyssi tak asi 10k mesacne a nevidis na nich nic zvlastne...

mne moji stari vzdy hovorili ze ak by mi davali prachy (alebo mi kupili auto alebo byt) a vybavili za mna vsetko tak to nikam nedotiahnem a preto som vzdy dostaval podporu len typu ze napr ked som sa chcel nejako rozvijat tak som mal vzdy podporu inaq som si na vsetko zarobil sam....

ta3

Monii
necitala som prispevky podomnou, odpoviem na Tvoju uvodnu otazku priamo a kratko, ze Ta neprijali tento rok nikde kde si sa hlasila nie je ojedinele a ani koniec sveta, skus to o rok znovu, nechod teraz niekde inde kde Ta to nebavi len preto, aby si chodila niekde, bude to Vasich stat peniaze a Ty mozno nakoniec tam uviaznes a potom cely zivot budes robit to, co Ta nebavi, chod si zarobit vonku, zarobis, nebudes na obtiaz rodicom a mozno zarobis dost aj na buduce studium a bude to pre Teba aj dobra skola dobuducna

Simonella

Monii-ahooj..znamky koncorocne som mala ako ty :D takisto dvojky a z matiky, chemie, fyziky trojky..
a na psycholu som si davala do RK, TT a KE. :) a nakoniec som na ucitelstve v RK. a je to tu super :) neboj, nejak bude. psychologia je aj tak dost narocna, knihy maju v cestine..

lilyianka

tak ono je to od tvojich rodičov fakt dosť hnusné, ako sa k tebe chovajú, veď svet sa kvôli tomu nezrúti, keď ťa nikam neprijali na školu, nie si prvá ani posledná .. čo by ťa mali skôr podporiť, tak ťa len deprimujú ..... môj kamoš vyštudoval psycholu na TU a aj ja som chcela ísť, ale sám mi povedal, že ak nemám peniaze na to, aby som si potom otvorila súkromnú prax, ani to študovať ísť nemusím a ďalšia vec, je to tam brané z veľmi kresťanského hľadiska ... inak z nich čo skončili tú školu asi 3 ľudia naozaj robia psychológov..asi tak ..

Monii

lilyianka- na TU.. čítala som niekde, že psychológia tam nie je až taká zlá :) a keď si to tak vezmeš, tak titul budeš mať rovnaký z každej školy a využitie toho odboru tiež rovnaké, takže koniec koncov to máš jedno.. aj keď by som určite radšej študovala v BA alebo NR.. a úplne najradšej v Brne.. ale nevadí, no :/ ja si chcem hlavne preto dať aj to druhé kolo, lebo rodičia.. oni to berú ako kebyže je teraz koniec sveta a som ten najväčší odpad.. ja len to nechcem, aby ma tak vnímali..

marry26

a aké si mala známky taký priemer 2,3 ?? mna minulý rok tiež nevzali na fakultu športu (sen) a tento rok ma vzali do BA aj do Trenčína ... do Trenčína by ťa zobrali určite ..lenže nieje to boh vie aká škola tiež som nepatrila medzi jednotkárov :)