zdravím.. takže, nikde ma neprijali.. napíšem ešte odvolania, no čo ak ma neprijmú ani potom? neviem čo mám robiť, rodičia sú na mňa strašne nahnevaný, sklamala som ich .. vyhodili zbytočne veľa peňazí, ktorých nemáme nazvyš.. čo mám teraz robiť? pracovať? alebo rok študovať niečo, kde majú druhé kolo aj keď ma to nezaujíma? rok pracovať a potom to zase skúsiť? :((( aj tak, myslím že tu prácu nenájdem.. do zahraničia? kam? ako? :( prosím povedzte mi niekto čo mám robiť.. :(
Neprijatá na VŠ, čo teraz?
Monii, nečítala som diskusiu. :D
Ešte nemám vybratý intrák, pretože sa rozhodujem a čakajú ma ešte prijímačky na inú školu, ale ak pôjdem do Trnavy, tak na internát by som išla do Jaslovských Bohuníc, ak by mi ho teda dali...
Aja02- Trnavská univerzita, už som to sem písala niekoľko krát :P internát si si ktorý vybrala?
Monii, Ty si prijatá na Trnavskú univerzitu alebo Univerzitu Cyrila a Metoda? Mňa vzali do Trnavy tiež, ale na Trnavskú univerzitu, pedagogická fakulta, odbor učiteľstvo slovenského jazyka a literatúry a informatiky.
JessicaI- podľa mňa nech to skúša kým sa dá :P a nevedela by si mi niečo povedať o možnostiach ubytovania? lebo ako tak pozerám tak priamo v meste nie je nič na výber, iba v Zavare a v Jaslovských Bohuniciach tak to akože skvelo znie.. skús sa prosím spýtať dcéry alebo tak a daj mi prosím vedieť niečo o tom :)
Potom mozno budes od februara chodit do triedy s mojou dcerou. Teraz ma na rok prerusene studiu. Spravila prvy semester a isla sa doucit anglictinu pretoze tam je to velmi tazke ked nevies po anglicky. Neviem ci este pojde spat studovat pretoze bola z tej skoly hotova a radsej by isla robit ako sa tam vratit. Ja by som bola rada keby sa to pokusila znovu studovat. Uvideme ci najde pracu do februara.
fiassska- napíš mi na mail pstrosiik@gmail.com
p.d.- haha, jasne :)) jedno som odniesla osobne, ale iba čisto odvolanie :)
Odvolanie odporucam odniest osobne, najlepsie aj s nejakym envlp:)))
Moni, daj na seba nejaký kontakt, mám pre teba návrh
JessicaI- Trnavská univerzita v Trnave- pedagogická fakulta- učiteľstvo anglického jazyka a etiky.. no, uvidíme :P
neskusena- to boli skôr rodičia a všetci okolo mňa :P
Monii na ake ucitelstvo ides a na aku VS?