Tak pokračujeme. Život je na pisoár. Už takto z rána. Váš nie?
Život je pisoár
Och, ešteže mám vaginu :DD
Pisoár je časť mojej prezývky, meheheheh :D
:D :D :D
:o))))
Že som ja ale netušila, že to preto mám svet taký farebný. Ďakujem za tento poznatok, naveky som tvojou dlžníčkou. :oP
anjelik*
mat vaginu, tiez vidim zivot tak farebne ako ty..
A čo ak sa len pozeráš na pisoár a myslíš si, že to je život?
Osobne by som prijal riešenie, ako odmontovať pisoár a nahradiť ho niečim, no doteraz padajú návrhy len na to, čím ho zakryť aby vyzeral ako švédsky stôl. A v takom prípade si radšej zájdem do tej sanity.
Mimulus, správna cesta začína zamyslením sa. Ak výsledkom zamyslenia sa je konštatovanie, že život je pisoár, ďalšia cesta rovno môže viesť do predajne so sanitou. :oP To správna cesta nie je. :oP
Keď už teda toľko do mňa hučíš o osobnej skúsenosti, nech je po tvojom...ale ak by si mal na výber..niekto ti poradí, nerob to, lebo to nie je správne, ty aj napriek tomu pôjdeš a urobíš to? Len aby si potom mohol hrdo povedať ..zažil som a rozumiem. :o))) Pre mňa je schodnejšou cesta menšieho odporu volená tým, na čo mám a veeeľmi rada prijmem radu. Pohľad na svet by mal byť rovnako triezvy a reálny, či už okolnosti naznačujú, že máš byť smutný alebo veselý. Lebo potom je to len o závislosti. :o)
Ak má človek problémy, nemá prácu, nemá rodinu, priateľov, nie je milovaný, jeho sny sa rozplynuli, túžby sú nedosiahnuteľné tak áno - vidí život ako pisoár ale...
Ten pisoár sa dá prerobiť na vírivku :)
anjelik* ak momentálne neprežívaš silné štádium smútku, tak nemôžeš nikdy tvrdiť, že ten dotyčný nie je na správnej ceste. Veď ako sa hovorí - pokiaľ niečo neprežiješ tak nepochopíš - a pokiaľ aj prežiješ niečo zlé a opäť si šťastná tak opäť nepochopíš.
Ale máš pravdu :) Všetci, ktorí boli v takýchto stavoch ti to určite potvrdia - ak sú smutní tak sa priklonia k zakladateľovi, pretože u teba nenájdu tzv. spolupatričnosť ale až keď je im lepšie tak pochopia, že si mala pravdu. je to bludný kolobeh :)