Chcela som chlapca mam dievca

Príspevok v téme: Chcela som chlapca mam dievca
Lussy1981

Dobry den, prosim neviem ako sa s tym vyrovnat, a pisem sem ,ze mozno sa s podobnym osudom? Niekto stretol. V 20 tt som prisla o dietatko mal to byt chlapcek. Po roku som znova otehotnela, a narodila sa nam dcerka, Od prveho okamihu ako som otehotnela nic ine som si nezelala, len aby som mala synceka, chlapceka o ktoreho som prisla, a ked som sa dozvedela, ze to bude dievca bola som velmi nestastna. Teraz ma dcera rok, ale ja sa stale neviem vyrovnat s tym, ze nemam chlapca:-( mavam depresie, uzkosti, kedy by som dceru najradsej nemala a obvinujem ju zato, ze nieje chlapcek, dokonca aj mm, ze dokazal zariadit to, aby som mala mojho synceka:-( Ako sa s tym vyrovnat bola som aj u psychologa, ale to mi vobec nepomaha. Je mi luto dcery, lebo viem, ze pri mne velmi trpi.

Nin_a

Ahoj,
poviem Ti len toľko, že máš jedno akého pohlavia máš dieťa, teš sa, že je zdravé. Ak nevieš nájsť spoločnú reč so svojim psychológom, skús si nájsť iného. Určite aj Tvoja malá má niečo, čo by Ťa chytilo, prečo by si ju mala milovať.
Ja som prišla o svoju dcéru ako 2 dňovú, nakoľko mala vážnu srdcovú chybu. Narodil sa mi synček, teraz má 14 mesiacov je sluchovo postihnutý a hoci som túžila po dcérke, milujem aj postihnutého synčeka. Mnohí mi síce vravia, či viem, čo ma s ním čaká, ale mne je to jedno, zvládneme to spolu. Je predsa môj!

R.123

Čo tak skúsiť ešte raz otehotnieť a skúsiť, či sa predsa len podarí chlapec? Aspoň by dievčatko malo súrodenca a deti sa budú môcť spolu aj zahrať. Ale len ak vám to finančná situácia dovolí a aj iné okolnosti samozrejme.

emcivkacik 5

Ty...Ty... Je mi z teba zle. Buď rada že mas zdravé, zive a krásne dietatko, že si mama, že ju mas. Ves zober sa! Ešte ju chúďa obvinujes že nie je chlapec! Ja sa ovladam, aby som nenadavala. A ešte v budúcnosti nepojdes napr. na jej svadbu, lebo si blbá a lebo nie je chalan. Dcéra je šťastie. A ešte ju neppznas. Možno bude to naj v tvojom živote. Buď na nu dobrá, lebo skonci na psychiatrii s tým, že ju mama nemala rada. Zamysli sa. Prosím.

killjoy

tvoja dcéra nemôže za to, že si piča.

vážne neviem ako to napísať bez nadávok. mala by si sa modliť 24/7 za to, že máš zdravé dieťa !!!!! vieš koľko rodičov by za to dala všetko na svete ??! ako keby na pohlavá záležalo..

takí ľudia ako ty by nemali mať deti

Moireal

Ked rodicia odmietaju svoje dieta pre pohlavie, vytvoria mu tym zivot plny utrpenia. Taki ludia by nemali mat deti.

marry 175

Ved co este stale mozes mat syna moja mama tiez potratila dievcatko a narodil sa druhy chlapec a ja som bola v poradi tretia oco jasal od radosti aj slzu vyronil :-) a ja chcem dievca ale cakam ze to bude chlapec aby som nebola tak sklamana ako ty :-) len nech to bude zdrave

Peter214

ty bud rada ze je zdrava a ze ju vobec mas je jedno ci je to chlapec alebo dievca niektore pari nemozu mat deti a boli by radi ze maju dieta a ty tu riesis ze mas dceru a nie chlapca sa zobud!!!!!

martina122

Ahoj lusy mne sa stalo tie nieco podobne ak si chces o tom popisat budem velmi rada mozno si navzajom pomozeme.

vivika79

Ahoj lussy1981 nejak som sa dopatrala k tvojmu prispevku aj ked je stary, dufam ze sa ti uz podarilo z toho dostat...
Ak mas chut trosku popisat som na koniku pod vivika79 Ahoj