Mladý milenec, čo robiť?

Príspevok v téme: Mladý milenec, čo robiť?
matka457

Ahojte, mam taku otazku? Je to normalne podla vas mam milenca ktory ma 21 a ja 30... je strasne zlaty rozumieme si skvely, a v sexe je najlepsi akeho som mala, v tom si rozumieme velmi dobre. A robime veci ktore on nikdy nerobil pri inej ani ja pri inemu... proste tie veci idu tak prirodzene v sexualnej obasti... a najradsejby sme sa milovali kazdy den, proste strasne nam to spolu chuti. Len problem je v tom ze on ma priatelku ja nemam nikoho...
Ale my sme si aj lasku vyznali cize nieje to o sexe len medzi nami ale aj sme sa do seba zalubili. Ale vztah s takym mladym?

meansss3ee

Sex zoznamka - hespac.com za tie 2 mesiace som si pisal s hromadou bab a stretol sa asi s 5 alebo 6. nehovorim ze to boli vsetko top modelky, jedna bola co sa vzhladu tyka dost velke sklamanie. ostatne v pohode.

zitnanka58

Pokiaľ ti jeho vek nevadí, tak kľudne by vám to mohlo klapať. Veď koľko je takých vzťahov, že ženy majú mladšieho a klape im to. Dôležité je ale to, aby sa on rozišiel so svojou priateľkou!

analyzator

Chichicha...nevadí. V poslednej dobe sa zas roztrhlo vrece s milencami. Chovanie takýchto žien ma vždy vytočí. To sa bude opakovať stále. Na dátume až tak nezáleží. Toto bude večná téma a škatule budú vždy víťaziť nad rozumom a morálkou. Ženy sú v oblasti sexu vždy bezohľadnejšie a nemorálnejšie ako muži. Aj keď muži to robia inou formou. Stačilo si nedávno pozrieť dokumentárny film na ČT1 alebo dva o výskume ženskej sexuality.

analyzator

matka457... tu je škoda vyberať jemnejšie slová . Na hrubé vrece hrubá záplata. Je obdivuhodné, ako vieš ospravedlňovať svoje podlé správanie. Tak isto aj Tebe podobné, ktoré majú svedomie ako vozová plachta. Tebe nedochádza, že sa správaš nechutne k neznámej žene a napomáhaš tomu chujovi aby jej ubližoval. Ty si si už lásku s prihliadnutím na vek pravdepodobne pressrala. Nebolo by divu pri takom charaktere.Tak sa môže stať, že Tvoja škatuľa víťazí nad rozumom a svedomím. Kým on je ešte v opozdenej detskej naivite, u Teba už asi začína prejavovať starecká demencia. ...Keď ja už neviem čo ďalej s tým robiť... rob len to čo máš...poriadne podrž... nech sa chlapec nesklame...drží sa totiž starej pravdy... na starej pyči sa dobre cvyčí. On sa včas spamätá.

alex_alex

spolocnik.weebly.com LUXUSNÝ SPOLOČNÍK, GIGOLO, MILENEC, MLADÝ ZAJAČIK, PROFESIONÁLNY MUŽSKÝ ESKORT PRE SOLVENTNÉ ŽENY BRATISLAVA, masáž vagíny, kamarát s výhodami, sexualne služby, platený muž na sex. Som optimisticky naladený, vyšportovaný gentleman Alex z BA, 34 r, 189cm, 94kg. Nefajčím, zaujímam sa o zdravý životný štýl a pozitívne myslenie. Budem partner na strávenie večera u teba doma, na hoteli. Viac info: spolocnik.weebly.com

cloo

skuseny49, ja som skôr narážal na vzhľad. Práve vzhľadovo sú ženy najkrajšie vo veku približne od 15 do 20 rokov, potom to ide dole vodou, čo však paradoxne ani náhodou neplatí o ich nárokoch...

Skuseny49

Cloo, ja mam 49 a mal som pred 3 rokmi asi pol roka 18 rocnu, no nie je to ziadna vyhra. Je to neskusene, nevie poriadne co ma robit, vsetko jej musis hovorit, vysvetlovat, obcas sa pubertalne zacne smiat. Najlepsie zeny v posteli su po 30, tie uz vedia co a ako, odporucam ti vyskusat.

mirec411

...ach "matka"..., nezáleží na tom, koľko máte rokov, ale koľko máte rozumu na posúdenie vášho vzťahu. Úplne vynechám reči, ktoré by mali zaznieť, ale ponúknem jednu myšlienku: - Uvažovali ste nad tým, že ak je s vami človek, ktorý dokáže podvádzať svoje dievča, tak to určite nesvedčí o jeho charaktere, ani o jeho správnom vnímaní lásky a že váš vzťah nemá budúcnosť?
Ak podľa vás má, tak potom sa v ňom stretli dvaja takí, z ktorých jeden dokáže kedykoľvek podvádzať a ten druhý stavia na piedestál lásky kvalitný sex.
Chcel by som vidieť toho, kto by vám (úprimne) zaželal veľa šťastia. Jedine nejaký farizej, alebo nejaký nadšený truhlík, ktorý nevie o živote niečo rozumné ani ceknúť.