Sebapoškodzovanie

Príspevok v téme: Sebapoškodzovanie
Michaella 29

Mám 20 rokov.Od 14 rokov sa sebapoškodzujem rezaním a udieraním. Nikdy som nebola dosť silná s tým prestať.Chodím aj k psychiatrovi a bola som veľakrát aj na liečení. Ale stále mám tie nutkavé pocity a musím to spraviť.Neodrádzajú ma ani jazvy čo mám už skoro po celom tele.Chcela som poprosiť len o nejaké rady už od takých čo tým prešli a vedia mi poradiť ako to prekonať a prestať s tým alebo to aspoň obmedziť čo na najdlhší čas Ďakujem

lilly121

Athena, a kde si bola na regresnej terapii? a kolko to stálo? Ja som z Novéo Mesta nad Váhom preto hľadám niečo na blízku

Michaell29

Athena_9 aj nad takymito vecami som rozmyslala ale bojim sa aj ludi ako by reagovali na mna a myslim ze skusim nejaky sport domace zvieratko nemozem mat ale strasne by som chcela maleho psika ale je to tazke s tym prestat

ninajenina

P.d najtrapnejsia odpoved na prispevok aku som kedy citala. Nikto sa ta na nazor nepytal dievca tam aj pise - chcem poprosit nejake r a d y od tych ktori tym presli. Nemyslim ze niekoho zaujima tvoj nazor na to kde su hmatove receptory a co je sibnute a co nevies pochopit..zacni tym ze pochopis ze parazitujes.

pre teba

kašli na to, nepremyšlaš do buducnosti vobec. za prve, nemožeš ist na kupko, lebo ked to dakto uvidi, hned si pomysli. za druhe. zamiluješ sa. najdeš chlapa svojich snov a on ked to zbada sa bude bat čo bude dalej. tvoje buduce deti sa ta budu pytat čo to maš. za tretie.. už to nikdy nesprav!! teraz sa začni pekne kremovať, nech sa ti rany dobre hoja. jazvy musia byt hydratovane. na silne jazvy je dobry silikonovy gel. radšej začni cvičiť, tam sa morduj a nie nožnicami, žiletkami a pod..!fakt...začnes sa hanbiť za to, prestaň s tym hneď...ani sadistu chlapa by si nechcela, nenajdeš takeho čo ti bude sedieť lebo to si si sama v hlavičke vytvorila..patraj po tom kedy a hanbi sa...buď dospela, držim ti palce

p.d.

Ja to neviem pochopit, ze sa niekto reze. Vsak ruky su velmi citlive, lebo je na nich vela hmatovych receptorov. Podla mna je to z casti sibnute...

Athena_9

A ešte niečo. Zaobstarala som si mačičku. Veľa mi dáva, cíti, keď mi je smutno, tak sa ku mne túli a tak. Okrem toho som sa dala na hudbu. Hrám na violončelo a veľmi mi to pomáha.
Hlavne treba niečo podniknúť.
Ak budeš sedieť doma, ovládne ťa to.

Skús hrať, tancovať, maľovať.....príde ti to hlúpe teraz, ale keď s tým začneš premietneš svoje city so sláčika, do štetca, do ceruzky......
Všetci umelci boli zvláštni. Skladateľ Bach sa rezal, maliar Gogh si odrezal ucho, Bethowen bol na hlavu.......atď

Athena_9

Ja som z Dubnice, takže nie ďaleko, ale bývam už od 14 mimo domu. Keby si sa chcela niekedy porozprávať, daj vedieť. Púchov je....čo by kameňom dohodil.

Michaella 29

Athena_9:ja som z puchova a uz nikdy nebudem zit plnnohodnotne aj vdaka jazvam a minulosti bo vsetci moji blizky mi to pripominaju hlavne moju mamku ktora nas psychicky a vyzicky tyrala otcov som mala stale ineho takze pre mna ziadneho od isteho vekua aj mne sa to stale premieta v hlave som s toho na nervy