Mám 20 rokov.Od 14 rokov sa sebapoškodzujem rezaním a udieraním. Nikdy som nebola dosť silná s tým prestať.Chodím aj k psychiatrovi a bola som veľakrát aj na liečení. Ale stále mám tie nutkavé pocity a musím to spraviť.Neodrádzajú ma ani jazvy čo mám už skoro po celom tele.Chcela som poprosiť len o nejaké rady už od takých čo tým prešli a vedia mi poradiť ako to prekonať a prestať s tým alebo to aspoň obmedziť čo na najdlhší čas Ďakujem
Sebapoškodzovanie
Pardon ktori ach /ta gramatika/ prejde to ale naozaj len same vacsinou
za jazvy sa netreba hambit ja ich mam po celej nohe a rukach a ked sa ma niekto opyta co je to pre boha - poviem len mapa zivota alebo tazke mladi..kazdi vie ze za sebou iduce jazvy su od ziletky nie od macky ako som to dlhe roky tvrdila :)
Poznam...Same mam jazvy po rukach.Preslo to samo, ked som si pozrela uzasne jazvy a nemozem v lete nosit kratke tricko.bo vyzeram jak debil.Je to vidiet,je to nepekne.Pre hanbu som s tym sekla.Ale sebaposkodzovanie som ukoncila a dosla dalsia choroba.Obsedantno-kompulzivna porucha,uzkosti, depresie...Z blata do kaluze.Vela stastia.
annemary -stačí ak klikneš na nick p.d.
rezem sa ziletko na nohach a rukach ked som nahnevana hlavne citim tie stavy vtedy neznasam sama seba psyciater nic moc a na lieceni ma na stavili na medikamentoznu liecbu
p.d. kde ti mam napisat
ahoj poznam to, ako sa rezes, cim a kde vsade?kedy mavas tie stavy?co na to psychiater a na lieceni co