Ahojte, ja beriem mistru dokopy už asi 5 mesiac (mala som cca mesiac pauzu) a mám s ňou veľmi zlé skúsenosti. Ja mám clekvo zdravotné problémy s bruchom, ale čo som zažívala popri nej, otras...všetko bolo horšie. strašne som bola nervózna, na nevydržanie, denné bolesti brucha a ani menštruácia nebola kratšia ani slabšia. prestala som ju užívať a brucho sa mi vylepšilo (dôsledkom mohlo byť aj to, že mi zistili rôzne ochorenia s bruchom ktoré ma niekoľko rokov trápia) a tak sme si pomysleli, reku že možno to ozaj nebolo kvôli Mistre, tak som ju začala znova užívať pred týždňom. Lenže čo? už asi 3 dni trpím zasa bolesťami brucha, dnes už aj hnačky a kŕče, Od piatku som taká, že by som trhala od nervov, so všetkými sa hádam a podobne. Takže vyzerá to tak, že to zasa vysadím, lebo na ten mesiac čo som mala pauzu bol ozaj že kľud :/
Lenže ja som HAK začala znova užívať kvôli tomu, že idem na dovolenku a akurát mi vychádza menzes vtedy, tka som si ju chcela oddialiť a pravdaže, aj risk otehotnenia tam je, tak som nechcela riskovať. No teraz som na pochybách keďže mi robí tak zle, že čo mám vlastne robiť :(