Antikoncepcia Mistra

5Ela4

Ahojte :) viem, že sa to tu rozoberá stále, ale viem, že antina chráni aj 7 dní ale tiež enchápem jak je to možné =D nemusím sa teda báť a hlavne ked sa spraví mimo malo by to byť v pohode nie ? =) vdaka

Raminka

Ahojte, beriem antikoncepciu mistru prvý týždeň, menštruácia mi skončila,a stále mám bolesti prsníkov, myslíte že by to s tým mohlo súvisieť?

Monika121

Ahojte baby,

ja užívam mistru už rok a pol... začala som ju brať pre silné bolesti počas menzesu (prvé dva dni som bola úplne mimo) no teraz je to v pohode :) prvé tri mesiace boli ako na hojdačke :D prvý mesiac som mala menzes cca 2 týždne vkuse :D na ďalší mesiac mi ani neprišiel a na tretí sa už ako tak dostavil :D od vtedy mi chodí pravidelne a bez problémov :) pleť sa mi počas prvých mesiacov jemne zhoršila, no odvtedy je bez problémová a na váhe tiež nebadám nejaké rozdiely :)

Vikinka555

ahojte baby:) taku otazku by som mala, ze v pondelok(8.9) som dostala menstruaciu tak som zacala brat Mistru. Druhy den som mala len tak spinenie, a dneska uz nic. Neviem s cim to suvisi ale nepaci sa mi to... Vedeli by ste mi povedat preco to tak je?? dakujeem :)

6666mima6666

Ahojte.aj ja som začala brať tuto HAk. Pomalinky koncim s prvym blistrom. Zacala som ju brat koli zdravotným problémom,kvôli ktorým som bola aj v nemocnici. Zatial je všetko vpohodičke,len doobeda som dost nervózna. Váha sa zatial nijak nezmenila( dufam,ze sa ani nezmeni :D), plet tiez nie.. tešim sa, že mi to pomože hlavne po zdravotnej stránke :)

Nicole12345

Ahojte dievčatá,
samozrejme na každú z nás vplýva každá HAK inak, ale mne osobne Mistra vôbec nevadí a mám s ňou veľmi dobré skúsenosti. Po asi 3 HAK ktoré som vyskúšala v priebehu 4 rokov ma Mistra \"zachránila\", pretože ani jedna mi vôbec nesadla. Lekárka mi ju nasadila aj kvôli akné a musím uznať, že na akné mi pomohla, na postavu absolútne nevplýva, nespôsobuje mi žiadne zdravotné problémy ani bolesti, nevplýva mi ani na nálady a mám pocit že ju ani nemám. Hlavne som rada že mi neovplyvnila negatívne sexuálny život, práve naopak. Beriem ju cca 2 roky. Snáď jediná vec, na ktorú som čakala že mi pomôže, no nepomohla, sú kŕče v bruchu pred menzesom, tie mám s Mistrou aj bez nej. Napriek tomu, ja ju len odporúčam, toto je moja skúsenosť, ale nie sme rovnaké, teda držím palce každej z vás aby našla tú svoju :)

Janka18.1

Ahojte, ja beriem mistru dokopy už asi 5 mesiac (mala som cca mesiac pauzu) a mám s ňou veľmi zlé skúsenosti. Ja mám clekvo zdravotné problémy s bruchom, ale čo som zažívala popri nej, otras...všetko bolo horšie. strašne som bola nervózna, na nevydržanie, denné bolesti brucha a ani menštruácia nebola kratšia ani slabšia. prestala som ju užívať a brucho sa mi vylepšilo (dôsledkom mohlo byť aj to, že mi zistili rôzne ochorenia s bruchom ktoré ma niekoľko rokov trápia) a tak sme si pomysleli, reku že možno to ozaj nebolo kvôli Mistre, tak som ju začala znova užívať pred týždňom. Lenže čo? už asi 3 dni trpím zasa bolesťami brucha, dnes už aj hnačky a kŕče, Od piatku som taká, že by som trhala od nervov, so všetkými sa hádam a podobne. Takže vyzerá to tak, že to zasa vysadím, lebo na ten mesiac čo som mala pauzu bol ozaj že kľud :/

Lenže ja som HAK začala znova užívať kvôli tomu, že idem na dovolenku a akurát mi vychádza menzes vtedy, tka som si ju chcela oddialiť a pravdaže, aj risk otehotnenia tam je, tak som nechcela riskovať. No teraz som na pochybách keďže mi robí tak zle, že čo mám vlastne robiť :(