Preco baby kazia vztahy, manzelstvo

Príspevok v téme: Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
karinakarina

Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???

LILIII

Vemeno
ale su zeny ,ktore v case zamilovanosti dokaze krotit svoje vasne vo "vyssom zaujme" a nepodlahnu, lebo nemaju zaujem niekomu ublizovat
a co muzi ? o akej zmene to pises ? ako mam niekomu doverovat ,ked ma potrebu obmeny ?
alebo muzi nestavaju vztah na dovere ? tak potom tá deprimovana pipka (ako pises) ma taktiez chut len na zmenu a je nevhodne pisat o nej ,ze je ovladana primitivnym pudom ..... si obcas hrozne protirecis :)

Vemeno

Lili,

muzi si vacsinou nepotrebuju nic dokazovat. Potrebuju len obcas zmenu v sexualnom zivote. Ten , kto ich tlaci do rozvodu, alebo aby opustil svoju zenu je takmer vzdy nejaka deprimovana pipka.

LILIII

v podstate ma vemeno tak trosku pravdu no zabudol spomenut ,proco i partner ma potrebu podviest
mozno si chcu i muzi dokazat ,ze su lepsi a v podstate ich taktiez ovladnu v urcitej situacii primitivne pudy ,ze jo ?
vemeno obcas zabuda ,ze kazda strana ma rub i líc :D
---
karina
ja som kvoli nevere uplne stratila schopnost komukolvek doverovat a ak mi muz povie ,ze ma ma rad ,vzdy to so mnou tak trosku trhne a poviem si no jasne len si hovor :-/
ono ta nevera bola i na nieco dobra ,tak ako som "spadla na dno" (nebola som vydata a nas vztah bol len 2-rocny) ,tak som sa i pozviechala a naucila byt ekonomicky sebestacna ,nezavisla ,sebavedoma ,spontanna ,od vtedy mam vacsiu odvahu a toto vsetko akoby robilo zo zeny dobru partnerku pre muza ...... (ktory sa nerad nudi :))) )
a naucila som sa celim podobnym situaciam tak trosku s nadhladom a poviem si ...no tak sa to "rozbilo" ideme dalej
ono muzi ani tak netuzia po pasivnej a zavislej zenskej (mozno na pobavenie) ale skor po babe ,ktora pozna svoju hodnotu
tak sa z toho pozviechaj a pekne sama ,neodporucam utekat do spolocnosti, tam ti bude kazda kamoska "hucat" do hlavy ten svoj nazor ..... a to niekedy viac uskodi
drz sa :)

TinaM

karinakarina: velmi drzim palce, aby ste to vsetko zvladli. Tiez som bola dieta z rozvedenej rodiny, takze tvojej situacii celkom rozumiem-aj ked z ineho uhla pohladu.

Na zaver len dodam to, comu naozaj vnutorne verim (nazvyte to karmou, bozimi mlynmi, spravodlivostou, mne je to jedno): stastie budovane na nestasti inych nikdy nemoze vydrzat. Som o tom presvedcena a vidim to aj vo svojom okoli.

jajaja295

:DD vemeno, ako vidim, stale si zakomplexovany, bez baby a bez sexu..dokym budes taky primitivny, babu si nenajdes :DD

Vemeno

Zenam v podstate nejde ani tak o to, aby s inym zenatym muzom zili, chcu si len dokazat, ze su lepsie, krajsie, ako manzelka dotycneho. Su ovladane len primitivnymi pudmi a zavistou a nedokazu si uvedomit, ze kazia niekomu manzelstvo, ze z deti vyrastu delikventi a ze ak muza donutia podviest vlastnu zenu, tak v buducnosti na 100% podvedie aj ich, staci aby sa objavila len nejaka dalsia zakomplexovana chudera v okoli, ktora si potrebuje nieco dokazovat.

zdroj

Ja som rozvedená a starám sa sama o dve deti. Možno so mnou nebudeš súhlasiť, ale myslím si, že muži nemajú radi, keď ich ženy obťažujú svojimi problémami. Mužovi sa nemôžeš vyžalovať, jeho také rozhovory otravujú. Na to si musíš nájsť kamarátku alebo terapeuta. Proste tým ventilom nemôže byť tvoj manžel, lebo od teba utečie. Medzi mužmi a ženami sú skrátka nejaké rozdiely a tie treba rešpektovať. Škoda, že neexistuje štúdium manželstva, že tie chyby si musíme všetci vyskúšať na sebe. Dnes je už tak veľa nefunkčných rodín, rozvedených manželstiev, že je človeku až smutno keď vidí nejakú svadbu. Hneď ma napadne, dokedy asi spolu vydržia. Je to strašné a hlavne pre deti.