Preco baby kazia vztahy, manzelstvo

Príspevok v téme: Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
karinakarina

Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???

Agnes999

karinakarina: to sa az zle cita :-( On ti vycital, ze ho nechvalis? A on ta snad chvalil? Vsak si robila pre rodinu prve posledne!

kolibrikk

Karina, je to hlupák, ktorý si nevedel vážiť čo má, lebo mal vsetko. Tak mu treba. Ty sa bez neho zaobides. A snáď stretnes niekoho múdrejšieho.

karinakarina

Dakujem Vojtoo aj ludom okolo mna, co mi pomáhali v tych najhorších chvílach. Bola som do manzela zalubená a vela vecí som si nevsímala a preto so mnou aj manipuloval. Ale pre mna je základom stastná rodinka a snad natrafím na toho pravého.. ale nebudem sa nikam ponahlat, radsej budem zit sama ako s takým muzom, ktorý je sebec a samolubi...

Vojtoo

TinaM, tak mozno aj na mna dojde a budem taky :D ktovie, teorie su sice pekne, ale zatial mi ich kazdy z hlavy vyhovara (no zatial ale neuspesne), takze uvidime :D
musim ale dat psa dokopy, a to sa mi tiez niekedy nechce, to je tak na 3 hodiny tazkej prace :D

karinakarina

Ano, mate pravdu, to on rozbil rodinu. Keby to nebola ona, tak by to bola ina. Povedal mi, ze chce slobodu, uzivat si..ze manzelstvo je blbost a zit s jednou zenou tiez... To si mal uvedomit pred 12 timi rokmi. Povedal mi, ze je zmatený a ze on sa dokáze k nam vrátit, ale ja ho o to neprosim, skusil to, potom odisiel, co som hotel? Myslí si, ze sa moze vrátiť kedykolvek kedy sa mu zachce? Nie... uz som sa z toho dostala a musím ist dalej bez neho. Mam dieta a to je moja priorita aj ked muz je dobrým otcom... Uz stacilo ponizovania a psychického tyrania... Ked som mala problém a potrebovala som sa vyzalovat, co spravil, tresol mi telefonom a ked som mu to hovorila, tak ma ani nevypocul, tak som sa rozculila a on na to len: daj si tabletku na ukludnenie...Uz nechcem takto zit...A kde som spravila chybu ja??? Neviem, starala som sa o dieta, rodinu, domacnost, navarené, pozehlené, upratané... chodila som do práce, po práci rychle na nakup, pre malého do skolky a domáce práce.... Hádavali sme sa pre zeny... chybal mu sex? Neviem, nemali sme ani v tom problém... Vycítal mi, ze ho nepohladkám,nechválim ako dobre vyzerá... tak teraz mu to rozpráva milenka a to on potrebuje, tak mu prajem vela stastia...

TinaM

Vojtoo: "aktivity", ktore som uviedla boli len ilustracne. Myslela som to tak, ze v tomto "skratovom" stadiu maju chut zbavit sa zodpovednosti-akejkolvek. To, ze ty povazujes cas straveny s detmi je uzasne, bohuzial to ale asi neplati o kazdom.

an-e

s tymto "Ked suka neda, pes nestekne" ste uz dost vtipni je pravda ze mladej moze takyto muz vyhovovat no a co su muzi ktori maju milenky aj vo svojom veku , ako uz som napisala a myslim ze aj tina to tu spomenula on bol rozhodnuty najst si milenku a nasiel by si ju hoci by to mala byt aj 40 rocna zena, to tvoj muz vam rozbil rodinu nie jeho mielnka