Preco baby kazia vztahy, manzelstvo

Príspevok v téme: Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
karinakarina

Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???

karinakarina

Presne tak suhlasim. Ked suka neda, pes nestekne. Ved co by mladej neimponoval muz, ktorý je financne zabezpečený. Ze kazde volno, víkend ju zoberie na vylet.. na lyzovačku, na dovolenku... a predomnou sa hra na chudáčika??? Je mi z neho naozaj zle. Ked som ich uvidela, tak mi kamen spadol zo srdca a prečo? Pretoze sa mi konecne otvorili moje zatvorené oci.. Chcem začat novy zivot. Doteraz som nezila, prezivala som a musím povedať, ze aj ked mám dieta, ktoré je pre mna najvacsou vyhrou, tak mám dost napadníkov. Ale odhánala som ich od seba. Necitila som sa na to začat si nejaký vztah, človek po takejto skusenosti je velmi opatrný...

Vojtoo

no ze otvorim si pivo a pozeram telku :D (namiesto venovania sa deti - najvzacnejsi cas v zivote)
uprimne, to nedokazem ani teraz :D
ako moze 30-50 rocny muz robit "nic" ?
a este doma? :D to keed uz, tak pojdem na vylet prec a tam robim "nic" :)

Vojtoo

"Flandre, ktora by mi ukradla chlapa by som najradsej vyskriabala oci."

podla mna sa podiela 50%tami na tom ona a 50%timi muz co sa necha zlakat :)
nakopat by si zasluzili obaja :D
ba dokonca mam nazor, ze skor LEN on, kedze ONA ak je volna, tak DEFACTO nema dovod nebalit :D i ked "ked suka neda, ani pes nestekne"

TinaM

Ono clovek je od prirody tvor sebecky. Aj zeny, ktore kradnu muzov vacsinou len tuzia po laske a pozornosti pre seba. Bud su mlade a neskusene, alebo sice vekom starsie, ale nevyzrete osobnosti, ktore si neuvedomuju, co to znamena zacat si so zadanym chlapom. Okrem toho, co je lepsie, ako zadany solventny chlap, ktora vie nie len to, ako sa postarat o zenu ale aj o rodinu? Niektori muzi zijuci v dlhodobych vztahoch preziju druhu pubertu- maju chut ist s kamosmi na pivo a nikomu sa nespovedat. prist domov a nemusiet starat sa o deti, pomahat v domacnosti, ale vylozit si nohy, otvorit pivo, pozerat sport a neosprchovany s neumytymi zubami ist bez vycitiek do postele. Pretrcat sa s "frajerkou" po meste, nech vsetci vidia, aku mam kost, zazit to spontanne, sexualne napatie, ktore (podla mna) nech je vztah akokolvek stastny a harmonicky aj po intimnej stranke, jednoducho s manzelkou uz nezaziju. A este dolezita vec- zakazane ovocie, ten adrenalin, tuzba...problem je, ze si ale v tejto faze vobec neuvedomuju jej prechodnost a hlavne nasledky.
Flandre, ktora by mi ukradla chlapa by som najradsej vyskriabala oci. Ale myslim, ze by som to neurobila, pretoze to, co by ma trapilo najviac nie je to, ako to mohla ona urobit, ale ako to mohol urobit on.

an-e

ja nechcem obhajovat tu mielnku ale preco vsetku vinu hadzete na nu, ved v prvom rade je muz ten kto zacal rozbijat rodinu, ked je odhodlany mat milenku tak si ju najde, ak oslovi nejaku babu a ona odmietne tak si najde proste inu ktora bud suhlasit nie vzdy je vinnickou mielnka ale v prvom rade ten z partnerov ktory je ochotny si mielnca/milenku najst

slunce007

ssssss, omyl nieje to vobec tak zeny ktore si zacinaju so zadanym... praveze tie maju vela napadnikov ktory by ich brali hned, ale oni chcu nieco zakazane... lebo je to viac vzrusujuce.... a poviem si nie len taky ma chcu slobodny bez zien, ale dokonca aj stastne zenati... tak ja uz musim byt jaka super (to je dokazovanie sebe samej nieco)
Jedna sa vacsinou o velmi atraktivne zeny, lebo muz stastne zenaty sa asi neda oblnut a nepoblazni sa z velkeho zadku, s celulitidy a ksichtom s vyrazkami... (cize logicky)

ssssssssssss

k tomuto všetkému by som napísala len jedno: milenka je flandra ktorá si inde nejádje chlapa len medzi ženatými o ktorú žiaden chlap nezakopne akurát ten kok.t ženatý ktorý si potrebuje zasunuť.

karinakarina

Tak dnes som mojho muza stretla s frajerkou, nezmohla som sa na slovo.... Musim na to zabudnut, uz pre mna skoncila etapa, ze sa chce vratit. Koniec, nechcem ho uz ani vidiet.