Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???
Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
lolovica nebude mat manzela, ona sa nebude znizovat k upratovaniu. ona bude vecna milenka, muz si k nej bude od manzelky odskakovat vyprazdnit gule. ma svoju nezamenitelnu funkciu vyprazdnovacky gul a je na nu hrda :-) a ked zostarne a zoskaredie, kopne ju do zadku a najde si mladsiu a krajsiu. a lolovica ostana sama, stara a skareda a spremrhanym zivotom.
Agnes, najlepsie je aj tak to, ze ked ma muz milenku, je to spolocnostou totalne akceptovane a normalne, ked ma ale zena zenateho/zadaneho milenca, je automaticky stetka :DDDDDDDD
toto je taky super fenomen, asi sa to nikdy nezmeni
aka chyba? ide o to, ze muzi potrebuju obcas sexualnu zmenu, INU zenu...nemusi byt vobec ani krajsia, ani inteligentnejsia ako ta doma...ale je INA...:D
A otazka, preco si muzi hladaju milenky. Vela zien hlada chybu v sebe, potom donekonecna premyslaju, co mali urobit inak, co urobili zle. Ale podla prieskumu viac nez 50% muzov co maju milenky priznava, ze so svojou manzelkou maju krasny vztah a nevadi im na nej nic. Ze su s nou absolutne spokojny, nic by na nej nemenili a aj sex maju super. Takze zeny, netreba v sebe hladat chybu, lebo tam vacsinou vobec ziadna nie je. Chyba je casto len na druhej strane.
Ale ano, muzi si casto potrebuju nieco dokazovat. Velke mnozstvo z nich je zakomplexovanych a u nich nevera casto nie je ani kvoli samotnemu sexu, ale len o tom, aby sebe a hlavne druhym dokazali, ze oni na to maju. Ma dve zeny, ha! Kuknite nanho, nadsamca! Ze v skutocnosti nevie v posteli uspokojit ani jednu, to uz druhi nevedia. Mam znameho, zena sa s nim rozviedla lebo ju podvadzal, inak mali pekny vztah. Nasiel si priatelku s ktorou som sa ja neskor spriatelila a od ktorej som sa dozvedela, ze v posteli je to s nim nula bodov. Ze sa mu ledva postavi. Ze ked ho donuti k sexu raz za dva tyzdne, to je vela. Pritom tato baba bola sexica, za ktorou sa vsetci muzi obzeraju, dlhovlasa blondinka so stihlou postavou. No a potom som sa dozvedela od spolocneho znameho, ze tento chlap to cely cas co bol s nou tahal este s jednou. Tu druhu poznal dokonca dlhsie, ale tuto novu bral na dovolenky. Samozrejme sa postaral o to, ze to vedeli vsetci jeho kamosi. Vsak o to islo! Aby vsetci videli, aky je on nadsamec! Ze on sexuje dve pohladne zeny, jednu dokonca s vyzorom modelky! Ale ze v skutocnosti ich (takmer) nesexuje a ma zdochnuteho vtaka, to sme vedeli uz len my.
Lolovica, musím reagovať na tvoj príspevok.
Som zvedavá, ak budeš mať skutočnú rodinu, manžela, deti, budeš musieť navariť,oprať, starať sa o domácnosť, či nikdy nebudš mužovi nič vyčítať, užívať si.... Prepáč, ale som zvedavá, keby ti to robil tvoj muž, čo by si na to povedala... Nechápem to...
nechcem ti tu stale len protirecit no mne to neda a musim :-/ :))
jasne ,muz ma chut len na chvilkovu zmenu ale je dost pravdepodobne ,ze sa mu na jeho chute casom pride a ublizi ..... takze da sa povedat ,ze obaja su frustrovany blbci, co si potrebuju neustale nieco dokazovat
Ja so svojím milencom nič neriešim,žiadne problémy,len si to užívame.Nikdy som mu nič nevyčítala ako manželka!!Sem-tam ho pochválim,lebo aj to chce chlap počuť a on je rád že ma máa jemu somnou super.Som mladá,pekná a plná energie...:-)a nie ufrflaná..
Nuž,čo nemá doma-nájde inde.Ja tiež mám ženatého milenca a jemu somnou dobre!!
Lili,
no rozdiel je tu v tom, ze deprimovana pipka ma chut na trvalu zmenu, ktora rozbije vztah a muz ma chut len na chvilkovu zmenu. Netvrdim, obaja su pri tom ovladany pudmi.