Preco baby kazia vztahy, manzelstvo

Príspevok v téme: Preco baby kazia vztahy, manzelstvo
karinakarina

Písala som už na toto forum, ale písem znovu. Asi potrebujem trošku zasa povzbudiť. Bola som vydatá 12 rokov a aj som, mam dieťa. Muž sa zamiloval do nejakej sekretárky. Rozmyslal o návrate domov. Aj sa vrátil ale vydrzal 3 dni. Hovoril, že ma nechce stratiť a napriek tomu za 3 dni to bolo inak. Ta k.... mu pomotala hlavu este viac. Muž je financne zabezpečený a to sa mladej páci. Ja som sa naplakala,naprosila dost. Chcem sa vzchopiť, ale nejako mi to nejde. Viem, ze som dostávala rady, ze to prejde a budem stastná. Bola som stastná s ním, mali sme velmi pekné chvílky. Samozrejme boli aj zlé, ale za tych par rokov je to asi samozrejmé. Rozbiť rodinu koli tomu, ze sa zamiloval? Ano.. ale do kedy vydrzí ta zamilovanosť? Stále mi hovorí, ze je teraz slobodnejší, spokojnejší a hlavne zamilovaný. Som mu vysvetlovala, ze manzelstvo je trosku iné ako takáto pobláznenosť. Ja neviem, čo si mám uz o tom mysliet. Toho chlapa milujem a aj napriek tomu, ze mi tak velmi ublízil.... Neviem, či ,,bozie mlyny,, melu pomaly ale iste. Neprajem mu nič zlé, mozno len to, aby zažil to čo ja, to psychické trápenie. Trpím dosť dlho a hlavne teraz znovu, ked sa pred pár dnami vrátil a hned aj odisiel... Ako sa mam s tym vyrovnať? Viem, ze mi tu bude radané, najdi si kamarátky, chod do spoločnosti, rob čo ťa baví... ale mna nic nebaví... a pred dieťatom sa tvárim veselo, teda snazim sa, ale ked ho ulozim len placem a rozmyslam, kde sa stala chyba. Prečo dievca, ktoré nič nezazilo ide mudrovat do nasho manzelského vztahu. Je iné sa stretávať s niekym 2-3x do týždna a iné s niekým zit tak dlhu dobu.... Chcem sa z toho dostat... kedy uz príde ten čas???

&

M25 ja som muž a nemam problém s tým ale kvôli takým ako ty sa rozpadlo manželstvo mojichrodičov . Ja len ci ta svedomie nehryzie.A neobhajuj sa tým že je to v poriadku lebo nieje kradnes manžela inej. A máš pravdu muži v tom niesu nevinne tiež.

doubledog

M25
v takom pripade by mal pouvazovat kazdy z tych troch.
chybu vacsinou spravil kazdy

muz v tom, ze mal nerealisticke ocakavania a nebol schopny sa prisposobit novej situacii

zena v tom, ze sa az prilis zmenil jej pristup k muzovi (pre vela zien je muz v podstate zamestnanec, pripadne iba dalsie dieta vacsich rozmerov)

milenka v tom, ze sa do toho zamontuje, aby si splnila svoje vlastne ciele a tuzby.

zbavovanie sa zodpovednosti, pripadne popieranie, ze vobec ma nejaky zmysel zodpovednost zohladnovat, je disciplina, v ktorej je mnoho ludi uplne excelentnych.

anjelik
ked tak citavam toto forum, tak aj hej.
ale skor to bol vtip :)

Leela333

M 25, musím reagovať na to "čo nenájde doma, nájde inde". Musíš sa na to pozrieť aj z pohľadu ženy, ktorá už má deti... pre ňu sa tým zmení strašne veľa - pre muža prakticky nič. Takže nie je to vina ženy, že možno už nemá takú chuť na sex ako kedysi alebo býva často unavená a pod. Práveže muž by to mal chápať a zmieriť sa s tým keď sa rozhodol si ju vziať a založiť rodinu. Bohužiaľ, toto muži nie sú schopní si uvedomiť, preto si hľadajú bokovky, a potom ešte hádžu vinu na ženu, že býva unavená, nemá náladu na sex, atď.

Samozrejme, neber to tak, že ťa odsudzujem, to nie. V niektorých ohľadoch toho máme dokonca dosť spoločného. Len jednoducho netreba z muža robiť chudáčika, že to so ženou nie je také, ako kedysi...jasné, že nie je, deti všetko zmenia.

ema123

Autorke neviem poradiť. :-( Viem ju len pochopiť. Prispela som do veľmi podobnej témy "Ako sa vyrovnať s rozvodom".

M25 žiješ pre prítomnosť, cítiš sa silná, tak nič neriešiš. O chvíľu to tak už nemusí byť, aj tvoje hodiny tikajú. Keď potom začneš niečo riešiť, zanecháš za sebou spúšť. Šťastné trojuholníky neexitujú.

M 25

kkkkkkk, mne je to tak uuplne jedno,čo si ty myslíš :D sklamem ťa, o mna má záujem vela mužov, lenže kedže nechcem vzťah, nezaujímajú ma ;) a áno, nalepila som sa na neho, lebo nám to vyhovuje tak, ako to teraz je, v tejto rovine ;)

kkkkkkkkkkkk

Na tom sa nič nemení, pre mňna si obyčajná k...a.Možno, ťa nikto iný nechce, tak si sa nalepila na ženáča.Čo už.Śtetky vždy boli a budú.

M 25

doubledog, ked sa niekomu rozvráti rodina kvôli milenke, tak by mala aj žena pouvažovať, či niekde nespravila chybu .. ako sa hovorí, čo nenájdeš doma, nájdeš inde.. najjednoduchšie hádzať chybu na druhých .. a ked si niekto nie je súdený, snád nebude nasilu v takom vzťahu .. trpia všetci, vrátane decka ..